Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6490624 Napisano: 18.05.2018 13:03:31 w Informują
Pudliszki w Carrefour, I etap, sms minutę temu. Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6490352 Napisano: 17.05.2018 14:14:37 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Moje mrówki to te duże, leśne, było już jak kupiliśmy działkę, mają mrowisko przy samym ogrodzeniu i małż miał właśnie plan żeby je przenieść ale stanęłam okoniem emotka Na początku kąsały w stopy jak się zbliżaliśmy, a teraz już chyba nas "znają" emotka Super się obserwuje jak czasami wchodzą tarasem do domu i tachają z powrotem maleńkie kawałeczki papieru albo nitki emotka A nietoperze gniazdują drugi rok, choć latały od zawsze, nie robią szkód, a wręcz przeciwnie - odkąd są nie mam gniazd szerszeni, których się boję przeokropnie emotka

Mój 8 latek uwielbia mrówki, nawet na wczasach ulubionym zajęciem było budowanie torów dla mrówek przed apartamentem w którym mieszkaliśmyemotka  A niedawno na allegro widziałam do kupienia fermę mrówek, takie niby akwarium w którym mrówki mogą robić tunele itp emotka  Oczywiście mrówki we własnym zakresie trzeba "załatwić" Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

aurorcia

#6490287 Napisano: 17.05.2018 12:34:51 w Paragony na trwające konkursy
starfy90 napisał(a):

dejzi napisał(a):

Mam Paragon  Pudliszki z C4 kończący się dzisiaj  wymienię na doładowanie Orange 10 zł lub wymienię na 5 paragonów Łaps (mogą być później) 

czy paragon Pudliszki jeszcze aktualny? emotka

Konkurs Pudliszki zakończył się wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6490220 Napisano: 17.05.2018 09:57:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kapsułki Persil od Smolara z konkursu "Wirujące nagrody w Lidl" DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6486826 Napisano: 06.05.2018 10:28:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

W lewiatanie w którym brałam udział kupony kserowane, urna pełna,pani podpowiadała 28 tysięcy pracowników.gdy wpisałam 29 z kawałkiem pani powiedziała; przecież mówiłam pani ile,chyba wiem lepiej ile trzeba wpisać. wrzuciła mój kupon do urny ale była wyraźnie zła. Chyba pojadę poszukam innego jeszcze sklepu. 

Dziwny ten konkurs, zresztą jak wszystkie urnowe emotka  A skąd masz wiedzę, że 29 z kawałkiem?

Tak strzeliłam. Obliczałam ilość sklepów x średnią ilość pracowników. Dodałam trochę tych którzy w sklepach nie pracują i tak strzeliłam.

Ja znalazłam tylko, że w grudniu 2016 było 26 tyś, ale po roku mogło się wiele zmienić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6486824 Napisano: 06.05.2018 10:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

W lewiatanie w którym brałam udział kupony kserowane, urna pełna,pani podpowiadała 28 tysięcy pracowników.gdy wpisałam 29 z kawałkiem pani powiedziała; przecież mówiłam pani ile,chyba wiem lepiej ile trzeba wpisać. wrzuciła mój kupon do urny ale była wyraźnie zła. Chyba pojadę poszukam innego jeszcze sklepu. 

Dziwny ten konkurs, zresztą jak wszystkie urnowe emotka  A skąd masz wiedzę, że 29 z kawałkiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6486821 Napisano: 06.05.2018 09:47:33 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

aurorcia napisał(a):

kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

SZUKAM pokoju w Krakowie, okolice AGH, nie drogiego, bez luksusów, dla 2 bardzo spokojnych osób, nie pijących, nie palących, od października emotka  Może ktoś coś ma, coś wie? emotka

Napisałaś OD PAŹDZIERNIKA  emotka

Fakt, czyli resztę sobie co niektórzy dopowiedzieliemotka  No nic szukam dalejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6486719 Napisano: 05.05.2018 12:05:45 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

SZUKAM pokoju w Krakowie, okolice AGH, nie drogiego, bez luksusów, dla 2 bardzo spokojnych osób, nie pijących, nie palących, od października emotka  Może ktoś coś ma, coś wie? emotka

emotka Oj, nie utrzymają się długo na tych studiach z takim podejściem do życia emotka

Nie będą palili i pili w pokoju, a poza nim ... hulaj dusza emotka

A ja pisałam, że to studenci?emotka   Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6486700 Napisano: 05.05.2018 09:36:51 w SZUKAM....
SZUKAM pokoju w Krakowie, okolice AGH, nie drogiego, bez luksusów, dla 2 bardzo spokojnych osób, nie pijących, nie palących, od październikaemotka  Może ktoś coś ma, coś wie?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6486013 Napisano: 30.04.2018 17:48:33 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

I wzajemnie! emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

aurorcia

#6485480 Napisano: 27.04.2018 15:11:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kapsułki Persil z konkursu w Lidl (można sprawdzić na stronie Smolara) emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6485438 Napisano: 27.04.2018 12:48:32 w Czy informują/ informowali?
staszek napisał(a):

Monster z deskami snowboardowymi informował już?

Tak, już dawno wyniki na stronie. Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

aurorcia

#6485086 Napisano: 26.04.2018 11:11:10 w Wkurza mnie...
[quote=

joasiunia] Katarek. Niby brzmi niewinnie, a jak wystąpi u półtorarocznego dziecka, to potrafi zmienić noc w coś w stylu wojskowej musztry: wstać do dziecka, podnieść, przytulić, położyć się, poleżeć 10 minut, usnąć na minutę, usłyszeć płacz, wstać do dziecka, podnieść, przytulić, położyć się, wstać, podnieść, przytulić, położyć się, wstać... Nawet nie pamiętam, ile razy dziś ten cykl powtórzyłam. Kilkanaście? emotka A wszystko przez KATAREK emotka

Pocieszyć Cię? Mój obecnie 8 latek katar ma rzadko i w życiu kilka razy był chory, ale od roku lunatykuje i to praktycznie każdej nocy!Mój sen trudno nazwać snem, bo to raczej nasłuchiwanie, raz nawet zszedł po schodach, otworzył drzwi wejściowe i wyszedł na pole, a my usłyszeliśmy dopiero jak wracał! Nie wiem czy był kilka kroków od domu , czy tylko na schodach, ale teraz zamykamy jeszcze drzwi drugim zamkiem i chowamy klucz na noc emotka  Przerabiałam to już ze starszym synem i wiem, że raczej minie, ale to trwało kilka lat, aż do wieku dojrzewania i tutaj pewnie będzie to samo.  emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6484713 Napisano: 25.04.2018 09:23:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
nasturcja19 napisał(a):

u mnie też kampania zotarelli

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6482813 Napisano: 18.04.2018 11:58:06 w Pomocy!!!!
Dlaczego nie mogę wysłać zgłoszenia na rowerowy konkurs Nestle? Wszystko wpisane, zgody zaznaczone i klikam wyślij, ale nic się nie dziejeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6482194 Napisano: 16.04.2018 13:29:08 w Pomocy!!!!
Jakim kurierem wysłać zmywarkę bez palety? Wysyłał ktos takie gabaryty? Na Sendit pokazuje mi UPS, DPD i nawet poczta polska, co wybrać?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6482049 Napisano: 15.04.2018 19:22:18 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy/loterie z nagrodami dziennymi, rozpoczynające się w wolną (przynajmniej teoretycznie) od handlu niedzielę. emotka

a mnie wkurzają jeszcze opisy paragonów. Zrobiłam dziś zakupy na tę loterię, a tu na paragonie mam art. spoż 8p i art spoż 5p... super!

Mnie też, kupiłam ketchup i sos sałatkowy a mam: PRZYPR. W PRO i MUSZTARDA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6481604 Napisano: 13.04.2018 09:32:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

To, że w regulaminie nie jest napisane, to nie znaczy, że bank puści. Przecież jak przelew idzie to następuje weryfikacja danych na przelewie z danymi właściciela konta. 

Dlatego negatywna weryfikacja jest jak najbardziej na miejscu. Co to za pomysły, żeby dawać dane do przelewu nie właściciela konta?  emotka

Mam konta w dwóch bankach i przelew przechodzi z danymi jakie sobie wpiszę emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6481597 Napisano: 13.04.2018 09:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

lager napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Informują o negatywnej weryfikacji z Nescafe, ponieważ "Dane właściciela rachunku nie są zgodne z danymi laureata nagrody." 

A jak oni Ci to niby zweryfikowali? Sprawdzili w banku, że numer bankowy nie należy do Ciebie? Przecież żaden bank nie udzieli takich informacji czy się mylę?

edit: Chyba, że masz na myśli, że wpisałaś w "Imię i nazwisko" swoje dane, a poniżej "Imię i nazwisko posiadacza rachunku" kogoś innego? To wtedy niestety mogli odrzucić, bo chyba pisało, że trzeba być właścicielem

Dokładnie tak wpisałam, ale w regulaminie nie było napisane, że trzeba być właścicielem, chyba że coś przeoczyłam. 

Nie było, dlatego ja podałam konto męża, ale nie przeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6481593 Napisano: 13.04.2018 09:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Informują o negatywnej weryfikacji z Nescafe, ponieważ "Dane właściciela rachunku nie są zgodne z danymi laureata nagrody." 

Też dostałam, ale już dawno, bo na początku wygrałam i w tym samym mailu kazali przesłać oświadczenie jeszcze raz z własnym kontem lub do domu, masz tak? Wyświetl w wątku >>
0 0