Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#4643404 Napisano: 31.08.2011 05:20:05 w Inne mniejsze markety
mkrzysiek napisał(a):

Do koleżanki dzisiaj wrócił list polecony słany 12.08 na konkurs Biedronkowy awizowany.Udało się jeszcze dzisiaj jej wysłać ponownie listem zwykłym.
Zdziwiona była że za zwrot listu musiała płacić ponownie. emotka

przecież wyraźnie pisało w regulaminie wyłącznie listem zwykłym emotka ale szczęściara,że wróciło dziś a nie jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4643099 Napisano: 31.08.2011 02:50:34 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

komisja tych prac nie podzieli,bo nie trzeba było podawać wieku i ja nie podawałam wieku moich chłopców,więc jedyne co mogą zrobić to przedział poniżej 18 lat,oraz od 18-25 lat a co do możliwości kilkulatka to można się zdziwić,moja koleżanka ,która ukończyła kilka lat temu ASP w wieku 5 lat malowała i rysowała tak,że to się w głowie nie mieści emotka ale fakt,regulamin jest regulaminem i każdy,który mieści się w tym przedziale może wziąć udział a co spodoba się szanownej komisji to Bóg raczy wiedzieć emotka

dlatego napisałam o tym iż komisja zna (chyba) możliwości 2 latków - i założę się iż dziecko 2 letnie nie narysuje prawidłowo proporcji np postaci ludzkiej (nawet bardzo utalentowane) - jest wiele cech po których mniej więcej widać czy pracę namalował 4 czy 12 latek
wiadomo że co do roku nikt się nie rozpozna ale tak mniej więcej - wydaje mi się że nie same arcydzieła wygrają
ale być może się mylę emotka to tylko moje domysły

Taką mam nadzieję,że nie wygrają same arcydzieła,bo prace moich synów poza tym,że były fajne,pomysłowe to koło arcydzieł nawet nie leżały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4643061 Napisano: 31.08.2011 02:34:24 w Inne mniejsze markety
komisja tych prac nie podzieli,bo nie trzeba było podawać wieku i ja nie podawałam wieku moich chłopców,więc jedyne co mogą zrobić to przedział poniżej 18 lat,oraz od 18-25 lat a co do możliwości kilkulatka to można się zdziwić,moja koleżanka ,która ukończyła kilka lat temu ASP w wieku 5 lat malowała i rysowała tak,że to się w głowie nie mieści emotka ale fakt,regulamin jest regulaminem i każdy,który mieści się w tym przedziale może wziąć udział a co spodoba się szanownej komisji to Bóg raczy wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642977 Napisano: 31.08.2011 02:04:39 w Rossmann
annaszura napisał(a):

bobilcia napisał(a):

Pudło Gliss kur ale za to na męża kosmetyki Axe.

u mnie oba pudła, ale mam za to Garnier emotka

Ja tak samo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642944 Napisano: 31.08.2011 01:53:15 w Inne mniejsze markety
olunka napisał(a):

edith napisał(a):

Do kiedy mają czas na powiadomienie Superpharm Nivea??Chyba ze juz wszystkich obdzwonili ale Katowice się nie chwalily emotka emotka

no nie chwaliły emotka podobno do 3.09, Katowice widac na deser zostały emotka

tak,bylebyśmy się załapały na ten deser emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642542 Napisano: 31.08.2011 11:38:04 w Wkurza mnie...
zeida napisał(a):

yetko napisał(a):

becia1973 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

ania1234 napisał(a):

Wkurzyło mnie dziś to, że nie udało się wygrać zestawu z Garniera emotka

Mnie tak samo emotka 1000 zestawów i nic emotka

u mnie też nie ma emotka

ja też tak liczyłam na wygraną, bo tyle zestawów było, a tu nic emotka

to samo mnie wkurza !
I jeszcze dostałam maila od Wedla, żeby im przesłać skan dowodu osobistego
Co za ciule ! emotka [/quo
to tak jak ja,bo rzekomo jest więcej osób,które podały ten sam adres
emotka emotka
ciekawe jakim cudem emotka ale już im wysłałam zdjęcie dowodu z każdej strony i kazałam wysłać @ potwierdzającego,że to otrzymali.Ciekawe czy potwierdzą emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642458 Napisano: 31.08.2011 11:08:11 w Rossmann
u mnie kolczyków niet emotka ale chyba mam Garniera,ale @ póki co brak Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642041 Napisano: 31.08.2011 09:08:07 w Inne mniejsze markety
anemie82 napisał(a):

przepraszam ale nie mam czasu szukać wiem że była o tym mowa w tym wątku, prace na konkurs biedronki wysyłać listem zwykłym, nie wypełniać potwierdzenia nadania?

zwykłym,ale możesz priorytetem zwłaszcza,że już dosyć późno jest Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4641985 Napisano: 31.08.2011 08:45:46 w Inne mniejsze markety
dokładnie!Ile ludzi tyle gustów,więc szansa jest zawsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4641892 Napisano: 31.08.2011 08:02:09 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja też nie brałam udziału.. weny zabrakło emotka

wena u mnie by się znalazła,ale zdolności brak emotka

ale moim synom kibicuję,bo mnie już krew zalewa jak kolejny raz chcą na mojego laptopa jakieś gry ściągać,grać w sieci itp. a potem cuda się z lapkiem dzieją i do serwisu trzeba gnać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4641881 Napisano: 31.08.2011 07:57:49 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

ja też nie brałam udziału.. weny zabrakło emotka

wena u mnie by się znalazła,ale zdolności brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4641663 Napisano: 31.08.2011 04:48:24 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

wysyłaliście zwykłym czy poleconym na biedronke ? bo wg regulaminu zwykłym- ale mogę się założyć że wiele prac im nie dojdzie ;/
i pytanie numer 2 - ile osób zrobiło Kubusia ?
jakieś mam przeczucie że większość osób będzie miało prace z Kubisiem

my wysłaliśmy zwykłym priorytetem,ale 3 tyg. temu,więc jestem dobrej myśli,że doszły emotka
a z kubusiem nie mamy żadnej pracy,nie licząc naklejki z kubusiem emotka a biedronka zazwyczaj była na naszych pracach owadem,ale chyba na 2 jest motyw sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4641284 Napisano: 30.08.2011 08:01:33 w Inne mniejsze markety
efelinkaaa napisał(a):

marielu napisał(a):

a ja walnełam se fote na golasa , z uszami myszki miki jak wdzieram się do szkoły podstawowej na przekór protestom ciecia emotka

i wygrammmmmm emotka emotka

przepraszam, a gdzie tu nawiązanie do biedronki? emotka

pewnie w zębach same mszyce miała emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4641252 Napisano: 30.08.2011 07:49:44 w Inne mniejsze markety
marielu napisał(a):

a ja walnełam se fote na golasa , z uszami myszki miki jak wdzieram się do szkoły podstawowej na przekór protestom ciecia emotka

i wygrammmmmm emotka emotka

emotka emotka emotka
pomysł świetny,ale mam nadzieję,że danych osobowych jednak nie podałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4641102 Napisano: 30.08.2011 06:53:40 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

edith napisał(a):

Pytam teoretycznie z czystej ciekawości aby zbadac szanse na wygrana bo i tak już prawie po konkrsie emotka W konkursie Biedronki wysylaliscie po kilka prac??Czy jakieś typowe prace plastyczne czy rzeżby,w drewnie gipsie i inne??Może byc na pw emotka

Dwie córki - dwie prace.
Czteroletniej, zwykła, kredkami i mazakami, ale w podobnej formie narysowała w Realu i wygrała przenośne DVD.
Praca nastolatki bardzo pracochłonna, na tkaninie, specjalnymi farbami...ale identyczną techniką wygrała konsole w carrefurze w ich konkursie, jak komisja będzie ta sama, to nie wiem, czy tym razem też się zachwycą...
siostrzenica zrobiła wydzierankę, ale nie widziałam pracy...Powodzenia wszystkim.

ja wysłałam 3 prace - wszystkie na siebie - każda miała w sobie coś oryginalnego emotka [/quot

A moi dwaj synowie 5 (jak dobrze kojarzę)młodszy jedną kredkami (zdolności plastycznych w domu nikt nie posiada emotka )druga trochę rysowana,doklejanki,naklejki itp i biedronka ze styropianu a nastolatek troszkę bardziej zadziałał,ale wolałabym nie wnikać w szczegóły,bo a nuż wygra i kiedyś jeszcze te koncepcje wykorzystamy! emotka
Nagród jest dużo,więc mam nadzieję,że wszyscy wygramy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4640942 Napisano: 30.08.2011 05:50:10 w Rossmann
grazia1981 napisał(a):

Mozecie mi przypomnieć,ile nagród było w tym konku gliss kur,jutro chyba mają być wyniki,nie wiem,czy się łudzić... emotka

100 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4639988 Napisano: 30.08.2011 11:03:29 w Rossmann
anielllka napisał(a):

wczoraj byłam z mężem po odbiór nagrody za statki - on wygrał emotka i w torebke było: palmolive mydło do rak w płynie, żel pod prysznic, duży płyn do kapieli oraz myjka emotka fajny zestaw, jestem zadowolona emotka

też odbierałam,nawet x2 i faktycznie fajny zestawik emotka a przy okazji zapytałam w Rossmanie w Bielsku jak wygląda odbiór nagrody dla kogoś to powiedzieli,że tylko dowód tej osoby wystarczy!Dobrze wiedzieć na przyszłość,bo różne wymagania mają w zależności od sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4639530 Napisano: 30.08.2011 07:42:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

michaszka napisał(a):

Witam!
Czy były już wyniki z konkursu Garnier gdzie trzeba było napisać 3 punkty o dbaniu o siebie a nagrodą były zestawy kosmetyków?

Nie. Do 31 sierpnia pojawią się na stronie.

w regulaminie pisało też,że zwycięzcy będą poinformowani @ najpóźniej do 31.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4637909 Napisano: 29.08.2011 12:19:03 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

pewnie jest problem,bo tylko my wzięłyśmy udział a nagród jest 11 a kuponów mają 7 emotka emotka emotka

emotka

my się tu śmiejemy a czytałyście na mdw,że ktoś wygrał kosmetyki w Superpharm a roweru nie rozlosowali,bo było aż 5 zgłoszeń! emotka

Ja zakładam, że nie losowali nagród, tylko czytali zgłoszenia, kuponów na pewno nie mieli zbyt wiele... Ale mnie to zaniepokoiło, tam chyba miała być rezerwa emotka Ciekawe, czy wywieszą wyniki w sklepach emotka

to właśnie miałam na myśli,że z tych 5 zgłoszeń nic ich nie urzekło
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4637892 Napisano: 29.08.2011 12:08:49 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

pewnie jest problem,bo tylko my wzięłyśmy udział a nagród jest 11 a kuponów mają 7 emotka emotka emotka

emotka

my się tu śmiejemy a czytałyście na mdw,że ktoś wygrał kosmetyki w Superpharm a roweru nie rozlosowali,bo było aż 5 zgłoszeń! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0