Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet dwoma Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a taką miałam nadzieję,że dojdzie w odcieniu pastelowego różu Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam ,ale 14 dni to raczej oboczych,więc do czwartku mają czas Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
14 lat temu kiedy urodził się mój syn pampersy były dla mnie drogie i używałam ich tylko na spacery a że był to od urodzenia śpioch,który mógł spać posikany po pachy a do tego z kupą to był wiecznie tak odparzony,że to trudno opisać,a budzić dziecko i przebierać??Bez sensu!I tak 8 lat temu,kiedy urodził się drugi syn,moja sytuacja finansowa była o niebo lepsza(i po kalkulacji drogich proszków,bardzo drogiej wody u nas,prądu itp to tetra nie wyszła wiele taniej)zaczęłam używać od urodzenia Pampersy i to była bajka!żadnych odparzeń,nawet w upały!Jeżeli jest coś dziecku po jednorazówkach to może warto zmienić na inną markę,ale my zaczęliśmy od Pampersów i było super.Chciałabym jeszcze dodać,że teorie iż dzieci w pampersach później wołają na nocnik to mit!Starszy syn na tetrówkach wołał w wieku 2 lat a młodszy na Pampersach wołał w wieku 2 lat Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w katowickiej Silesi,bo wprawdzie tam nie mieszkam,ale blisko uczelnie mam
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sama jestem ciekawa co odpiszą,ale ja wam powiem,że zawsze wpisuję wszystko od początku ,czyli w tym przypadku Wakacje kojarzą mi się z .......
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też brałam udział,ale na wyniki to jeszcze raczej czas Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się,ja wiedziałam,że 400 znaków i tak mi dobrze poszło,że wysłałam 470 Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz zerknęłam na tablicę Nivea fb i kilka minut temu ktoś poruszył ten temat,więc ciekawe co mu odpiszą
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się zastanawiam,bo dziś wg regulaminu powinni informować,ale jak im to wszystko pójdzie tak jak w Superpharm to dziękuję
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to przestań robić mój całe życie sobie sam robił,więc jakbym mu zrobiła to myślałby chyba,że coś zbroiłam
a robi sobie zawsze wieczorem i chowa do lodówki,czasem rano ich nie ma,bo jak kumpela z winkiem przyjdzie wieczorkiem i po winku głodniejemy to mu zjadamy! Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na lajki Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też bez problemu wzięłam a ostatnio promocja może i lepsza,ale co z tego skoro pampersy Premium nie są produkowane w rozm. 6 i nie skorzystałam Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane