Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JA na 1 mailu nic a na drugim dostałam info,żebym wysłała zdjęcie całego paragonu i tyle Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie 2 fajne zgłoszenia i nic Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba byli niedoinformowani,bo zarówno zasiłek pielęgnacyjny nie jest zależny(mam na syna) jak i świadczenie pielęgnacyjne też nie jest zależne od dochodu(wiem,bo mąż sąsiadki nie pracuje,zajmuje się synem i takie świadczenie dostaje i na pewno przekraczają te śmieszne 500zł z groszem Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kto by się ciebie czepiał wściekły??????????
ale poczytaj troszkę:
Świadczenie to przysługuje matce lub ojcu lub innym osobom, na których zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 lutego 1964 r. Kodeks rodzinny i opiekuńczy (Dz. U. z 1964 r., Nr 9, poz. 59 z pózn. zm.) ciąży obowiązek alimentacyjny (rodzice, dziadkowie, wnuki, rodzeństwo), a także opiekunowi faktycznemu dziecka, jeżeli nie podejmują lub rezygnują z zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej w celu sprawowania opieki nad dzieckiem (osobą niepełnosprawną) legitymującym się orzeczeniem o niepełnosprawności łącznie ze wskazaniami konieczności stałej lub długotrwałej opieki lub pomocy innej osoby w związku ze znacznie ograniczoną możliwością samodzielnej egzystencji oraz konieczności stałego współudziału na co dzień opiekuna dziecka w procesie jego leczenia, rehabilitacji i edukacji, albo osobą legitymującą się orzeczeniem o znacznym stopniu niepełnosprawności.
Świadczenie pielęgnacyjne jest świadczeniem niezależnym od dochodu rodziny.
Świadczenie pielęgnacyjne przysługuje w wysokości 520,00 zł miesięcznie.
Za osoby korzystające z tej formy świadczenia opłacana będzie składka emerytalno-rentowa. Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może nie,ale co tam-bez łaski,wygram w innym konku
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nawet bonu nie mam a takie fajne rymowane zgłoszenia wysłałam
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale my o konkursie troszczymy się o rodzinny budżet Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysłałam zdjęcia,bo skany były mało widoczne i na 1 zgłoszenie nic nie odpisali a na drugie napisali,żeby cały paragon ująć w kadrze,więc ponownie wysłałam nowo zrobione zdjęcie Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u męża z zastrzeżonego oferta telefonów a u mnie maszynek do golenia!
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak? kurcze,to pierwszy bon w tym etapie o którym słyszę!A o której dzwonił?
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj fajnie by było
a ta agencja to eski śle czy raczej dzwoni? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie,coś mi się tu nie podoba,bo w tym etapie ani 1 osoba nie chwaliła się bonem!
Wyświetl w wątku >>