Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki
ale,że teraz zaczął dzwonić to jest dziwne.Może ma 2 zmianę Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki podają na infolini 801300108.
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie,że nie
,ale ktoś pisał kilka dni temu,że czas mają bodajże do 7.12 a oni tak lubią zwlekać do samego końca Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I też źle trafili Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem ciekawa,ale nikt się nie chwalił,więc pewnie jeszcze nie wysyłali,ale może ktoś do nich dzwonił lub pisał?? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bonik wpadł Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak,ja miałam taki problem a raczej mąż,tyle tylko że sms NAGRODA przychodził 18.15 i za to kasowanie smsów nam wyszło ok 50 zł
dzwoniłam do T-mobile i okazało się,że wysyłając smsa darmowego automatycznie zgodziłam się na otrzymywanie płatnych smsów! jaki człowiek stary,taki głupi i jeszcze mąż do mnie z pretensjami,że to ja mu kazałam odesłać tego darmowego smsa,a skąd ja miałam wiedzieć??Udało się tak z operatorem załatwić,że zapłaciliśmy to na połowę(25 T-mobile i 25 zł my)a do tego jeszcze się brat ze mnie śmiał,że dałam się na to nabrać a podobno o tych darmowychsmsach trąbili wszędzie,że to naciąganie.Cóż,człowiek uczy się na błędach Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może telefonuje,ale nie do nas Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to gratki:)
w tamtym nie brałam udziału,ale w tym ostatnim już tak i ciekawa jestem kiedy będzie finałowa weryfikacja i wysyłka bonów?!Może przed świętami się wyrobią Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się nad tym dziś zastanawiałam a wg regulaminu mają jeszcze chyba ok. miesiąca czasu na wysyłkę nagród!
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo,3 telefony na abonament od wielu lat i jeden na kartę,nigdy nie braliśmy telefonów i ostatnio też nam coś takiego proponowali i nie wymieniliśmy i czekamy co teraz zaproponują,bo jak nic ciekawego(umowę mamy do lutego) to chyba trzeba zmienić operatora
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj,jutro,w poniedziałek a nawet wtorek Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dzwonił w jednym z etapów kilka minut po 9.
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam odpowiedź od pani z agencji,że wszystkie produkty Hortex i z wszystkich sklepów Tesco-nawet małych Wyświetl w wątku >>