Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja już zwichnięta jestem ostatnio ja pod prysznicem,a 2 telefony na stołeczku Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe czy tak im to sprawnie pójdzie jak w piątek ale ja raczej nie mam na co liczyć,może next time Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kapturek był lepszy Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego nigdy nie wiadomo Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak mam cały czas Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przejmuj się,faceci już tacy są ale zwykle nie są złośliwi tylko takie z nich pierdoły! Wszystkiego najlepszego i uśmiechnij się,bo ten dół na pewno jest chwilowy Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd masz takie informacje?bo ja mam informacje,że wszystkie bez wyjątku info z pierwszej ręki a do tego na piśmie Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie!Jasna du..
za każdym razem jestem blisko Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak,też.Osobiście dla pewności pytałam,bo najczęściej tylko te duże biorą udział,ale tym razem wszystkie bez wyjątku Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak czy inaczej na początku musi być Dzięki pasji... Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem ciekawa,bo czekam na pralkę,ale z tego co czytałam to nagrody przychodziły po ok. miesiącu od informowania,więc myślę,że zaczną przychodzić po 15 grudnia Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patrząc po wczorajszych wynikach to były tylko 2 rundy! Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak ja masakra!oczopląsu dostałam teraz to pewnie po 14.00 dadzą,chociaż można się i za chwilę spodziewać...
A kiedy informują? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sklep?Piła Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatni etap Kaufland może? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez polskich znaków ??? pierwsze słyszę Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tego nie wie nikt,bo ten początek zdania daje duże pole manewru!
ja wysłałam kilka o moich pasjach,kilka ogólnie-filozoficznie,kilka na temat zakupów i kilka o hortex Wyświetl w wątku >>