Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jeszcze by telefon odblokowali,żeby eski z karnawałowego wysłał Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja miałam te plany wczoraj Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wątpię, że je na raz wysyłali ja póki co nie dostałam żadnego,ale listka dziś jeszcze nie było,więc kto wie Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest nas więcej dziś jadę na kolejny egzamin i końca nie widać... Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech,zobaczyłam post i już się ucieszyłam,że ruszyli Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko w tym miejscu o którym piszesz,czyli w okienku kod rabatowy ale być może masz zły kod,albo już wykorzystany.Ja też miałam taki problem,ale od razu do nich napisałam,potem zadzwoniłam i dali mi nowy.Niestety te kody są ważne do 31.01 Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja póki co nie dostałam ani jednego z 4 wygranych!Mam nadzieję,że jutro się dowloką,bo by się konkretne zakupy przydały Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie w tym tygodniu A może nawet dzisiaj??Ostatni,gdzie były lustrzanki to informowali po tygodniu od zakończenia,więc może i teraz tak będzie Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem ciekawa,ale chyba nie,bo nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już właśnie dostałam odpowiedź,że to nie ten,a ja naiwnie myślałam,że tak szybko karnawałowy rozwiązali Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak zamawiałam i nie ma problemu,ale to co zostanie( w twoim przypadku 1 zł) oczywiście przepada
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane