Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#5021315 Napisano: 16.02.2012 11:38:55 w Popraw sobie humor...
radosna napisał(a):

Dla Was wszystkich!
Życzę Wam słodkiego, miłego życia!

http://www.paczekdlaciebie.pl/144447

dzięki emotka pączek apetyczny,a do tego 0 kalorii,więc nie pójdzie w boczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5019766 Napisano: 15.02.2012 03:33:36 w Carrefour konkursy
kaki76 napisał(a):

z jakiego dnia informowali z dove?

też jestem ciekawa,zwłaszcza 13 i 14 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5019531 Napisano: 15.02.2012 01:56:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a dzwonił Dove Carrefour do kogoś z 13 lub 14 ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5016789 Napisano: 14.02.2012 11:18:47 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

chyba jednak wolę jak wyniki konkursu ogłaszają juz po zakończeniu - dołuje mnie aktualne Dove i w Tesco i C4 , każdego dnia pozbawiają mnie złudzeń i podkopują wiarę w moją kreatywność

po zakończeniu konkursu nawet jak wynik mam ten sam (czyt. zero wygranych ) mniej mnie to wkurza

to samo teraz chciałam napisać!Wkurza mnie Dove Tesco i C4 emotka emotka już dałam sobie spokój,bo wymyślałam cuda na kiju i nic!Już nie mam pojęcia jak do nich trafić,ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

aurorcia

#5015084 Napisano: 13.02.2012 03:53:59 w TESCO konkursy
benasia napisał(a):

a piszecie krotkie na dove czy dlugie? nie o kosmetykach?

długie,krótkie,rymowanki i nie,o Dove i o cenzura marynie i nic emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5009964 Napisano: 11.02.2012 12:08:39 w Popraw sobie humor...
slavek napisał(a):

aurorcia napisał(a):

radosna napisał(a):

Zagadka - ciekawe czy ktoś rozwiąże?
http://potworek.c...aza-bledu-na-zdjeciu

W takim razie ja się zaliczam do tych 13 procent!

ja niestety zaliczam się do tych 87%,ale za to mąż zerknął i od razu mi powiedział emotka ale żeby nie myślał,że jest taki dobry to dodam,że wczoraj poszedł do sklepu po 3 Prymaty...i wrócił bez paragonu emotka emotka emotka

też nie widzę więc proszę o oświecenie bo nie zasnę emotka

Dobrze Cię rozumiem emotka dokładnie,tak jak już ktoś pisał,że chodzi o palce,bo ten który ona gryzie albo nie jest jej,albo ma o jeden więcej!A ja na sufit patrzyłam,ściany,nawet jej kolczyki,ale tego nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5008984 Napisano: 10.02.2012 07:33:44 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

marielu napisał(a):

nie idźcie do światła !!!!

i tu się nie zgodzę - lepsza najgorsza prawda niż ta niepewność emotka

czarnygreg piszesz 1, 2, 3, 1, 2, 3, jak mnie słychać? i wysyłasz. jak dojdzie, to masz szczęście, jak pojawi się komunikat, że osoba do której piszesz ma Cię w zablokowanych, no to pozostaje tylko współczuć emotka

aurorcia czy ja wyglądam na zołzę? emotka emotka

No właśnie ty wyglądasz bosko,bo ja wogóle nie wyglądam emotka czarnygregwystarczy spróbować wysłać wiadomość na pw i jak ktoś cię zablokjował to wiadomości nie wyśle i taką informację dostaniesz emotka Ale nie wiem,czy też znalazłaś się wśród wybrańców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5008921 Napisano: 10.02.2012 07:07:56 w Popraw sobie humor...
radosna napisał(a):

Zagadka - ciekawe czy ktoś rozwiąże?
http://potworek.c...aza-bledu-na-zdjeciu

W takim razie ja się zaliczam do tych 13 procent!

ja niestety zaliczam się do tych 87%,ale za to mąż zerknął i od razu mi powiedział emotka ale żeby nie myślał,że jest taki dobry to dodam,że wczoraj poszedł do sklepu po 3 Prymaty...i wrócił bez paragonu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5008870 Napisano: 10.02.2012 06:47:28 w Połączenia nieodebrane
co to mogło być 609000332?
dodam,że w numernet go nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5008621 Napisano: 10.02.2012 04:40:30 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

ania1234 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a mnie wkurw........ , ze jak bym się nie starała i jakie hasło nie wysłała to i tak du.....pa nie wygrywam emotka emotka emotka

To tak samo jak ja emotka

i mnie to wkurza, ale dziewczyny zawsze może być gorzej emotka do całej masy powodów do wkurzania (konkursowych i innych) dziś doszedł mi jeszcze jeden. w sumie to nie jestem wkurzona, ale załamana i bliska depresji emotka
wsciekly mnie zablokował emotka emotka
także nie narzekajcie, bo zawsze może być gorzej.

łącze się z Tobą w bólu!Mnie też zablokował emotka emotka Czy aż takie zołzy jesteśmy??Nie wiem jak tobie,ale mnie to nawet pochlebia emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5007288 Napisano: 10.02.2012 08:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarna2318 napisał(a):

Kto mi powie czy te farby palette,które trzeba kupić na konkurs to mają jakąś nalepkę,że są promocyjne i biorą udział w konkursie,czy nic nie mają?Wczoraj byłam w sklepie i nie wiedziałam,czy kupić czy nie,bo w sumie nic na tych farbach o promocji nie pisało.

nic nie muszą mieć,byle Palette było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5006984 Napisano: 09.02.2012 10:15:54 w Popraw sobie humor...
avatea napisał(a):

Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególności jego zbyt częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko. Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób, aby kawałek wystawał na zewnątrz. Rano, jak zawsze, mąż, aby poczuć się lepiej, wszedł pod prysznic. Myje się, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i co... Co to jest? Wyciąga z tyłka prezerwatywę...... Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni , żona pyta:
- Jak się wczoraj bawiłeś? Jak twoi koledzy?
Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada:
- Koledzy? Ja już nie mam kolegów! emotka

Dobre,dzisiaj po południu to usłyszałam pierwszy raz!Nieźle sobie to wymyśliła,pewnie kawał z życia wzięty emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5005282 Napisano: 09.02.2012 12:57:23 w TESCO konkursy
ja też grałam,ale ze mnie taka konkurencja,jak z koziej d... trąbka emotka Wcześniej lepsze zgłoszenia wysłałam i nic,więc za wczoraj nic nie liczę,chciałam się tylko pożegnać z Dove emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5004926 Napisano: 09.02.2012 10:41:00 w Konkursy ABC
beata21 napisał(a):

a ja ni mam nic emotka , chyba pora odpoczac od konkow emotka

Ja to chyba pomyślę o śnie zimowym
emotka kilka na prawdę fajnych zgłoszeń i nic!!!! emotka emotka emotka
Skoro już po konkursie to może wygrane osoby zdradzą co kręci komisję??? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5004601 Napisano: 09.02.2012 08:37:15 w Konkursy ABC
klaryska napisał(a):

ja pierwszy raz grałam w ABC i może będzie szczęśliwy

to tak jak ja,tylko,że też w 1 dniu,więc będzie ciężko,bo chyba takich jest najwięcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5004298 Napisano: 08.02.2012 10:05:32 w TESCO konkursy
picola napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

No, właśnie wysłałam ostatni raz hasło na Dove. emotka
Jak i to im się nie spodoba, to kończymy współpracę, bo nie mam już więcej numerów, a nie zamierzam inwestować w kolejne żele emotka

ech,to wysyłałyśmy razem.Ja też przed chwilą wysłałam 2 i już im podziękuję emotka

i ja tez wysłałam, to dziewczyny trzymam kciuki za naszą trójkę emotka emotka

dzięki emotka mam nadzieję,że to coś da i z tą nadzieją idę spać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5004267 Napisano: 08.02.2012 09:50:59 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

No, właśnie wysłałam ostatni raz hasło na Dove. emotka
Jak i to im się nie spodoba, to kończymy współpracę, bo nie mam już więcej numerów, a nie zamierzam inwestować w kolejne żele emotka

ech,to wysyłałyśmy razem.Ja też przed chwilą wysłałam 2 i już im podziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5003038 Napisano: 08.02.2012 01:52:08 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

Trzy osoby na razie obdzwonione, moze jeszcze nie skończyly...

zaraz pewnie obdzwonią i zaczną Carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5003034 Napisano: 08.02.2012 01:51:36 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

I znowu cenzura... emotka

Dokładnie... emotka
Chyba czas na urlop... albo emeryturę emotka

dla mnie to faktycznie chyba urlop emotka już nic bardziej twórczego nie wymyślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0