Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki pączek apetyczny,a do tego 0 kalorii,więc nie pójdzie w boczki Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem ciekawa,zwłaszcza 13 i 14 Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo teraz chciałam napisać!Wkurza mnie Dove Tesco i C4 już dałam sobie spokój,bo wymyślałam cuda na kiju i nic!Już nie mam pojęcia jak do nich trafić,ech... Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
długie,krótkie,rymowanki i nie,o Dove i o cenzura marynie i nic Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze Cię rozumiem dokładnie,tak jak już ktoś pisał,że chodzi o palce,bo ten który ona gryzie albo nie jest jej,albo ma o jeden więcej!A ja na sufit patrzyłam,ściany,nawet jej kolczyki,ale tego nie widziałam Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ty wyglądasz bosko,bo ja wogóle nie wyglądam czarnygregwystarczy spróbować wysłać wiadomość na pw i jak ktoś cię zablokjował to wiadomości nie wyśle i taką informację dostaniesz Ale nie wiem,czy też znalazłaś się wśród wybrańców Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja niestety zaliczam się do tych 87%,ale za to mąż zerknął i od razu mi powiedział ale żeby nie myślał,że jest taki dobry to dodam,że wczoraj poszedł do sklepu po 3 Prymaty...i wrócił bez paragonu Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodam,że w numernet go nie ma Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łącze się z Tobą w bólu!Mnie też zablokował Czy aż takie zołzy jesteśmy??Nie wiem jak tobie,ale mnie to nawet pochlebia Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie muszą mieć,byle Palette było Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre,dzisiaj po południu to usłyszałam pierwszy raz!Nieźle sobie to wymyśliła,pewnie kawał z życia wzięty Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to chyba pomyślę o śnie zimowym
kilka na prawdę fajnych zgłoszeń i nic!!!!
Skoro już po konkursie to może wygrane osoby zdradzą co kręci komisję??? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak ja,tylko,że też w 1 dniu,więc będzie ciężko,bo chyba takich jest najwięcej Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki mam nadzieję,że to coś da i z tą nadzieją idę spać Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech,to wysyłałyśmy razem.Ja też przed chwilą wysłałam 2 i już im podziękuję Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaraz pewnie obdzwonią i zaczną Carrefour Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie to faktycznie chyba urlop już nic bardziej twórczego nie wymyślę Wyświetl w wątku >>