Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#5053525 Napisano: 05.03.2012 08:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Wynika Prymata późnym (?) popołudniem - informacja z FB.

Mam złe przeczucia - jak obrosnę znowu w segregatory, to mnie trafi... Co prawda dwa hasła były super, ale i konkurencja w tych dniach mogła być super emotka
A zapas przypraw lekko na pół roku, jak nie lepiej emotka

pół roku??Ja mam na 2 lata emotka emotka Ale Voucher mam już w domku,więc wystarczy mi stóweczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5053452 Napisano: 05.03.2012 08:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

2 osoby się laptopami nie pochwaliły - przynajmniej głośno, a udzielają się tutaj emotka

no to już lepiej wróży,bo już miałam wątpliwości co do ilości laptopów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5053445 Napisano: 05.03.2012 08:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Telefon pod ręką, mąż uprzedzony, że ma odbierać WSZYSTKIE połączenia i czekamy na telefon od Palette. Trzymam kciuki za wasze 4 laptopy i biżuterię. Powodzenia. Jakby ktoś dostał tel, to proszę o łaskawe podzielenie się tą wiadomością.

hmmm,co do tych 4 lapków to jakoś sceptycznie jestem nastawiona emotka bo albo się jedna osoba w tygodniu chwaliła ,albo żadna.No chyba,że rozeszły się poza forum,albo ktoś się nie przyznał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5049560 Napisano: 02.03.2012 10:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avikusia napisał(a):

A o której mniej więcej zaczynają dzwonić? emotka

najwcześniej dzwonili już po 9 rano,ale najczęściej w okolicach 13 Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5049520 Napisano: 02.03.2012 10:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

olunka napisał(a):

Z tego co pamiętam, dziś znowu ma dzwonić Palette. Liczę, że jak ktoś odbierze taki telefon to się tutaj pochwali emotka Ja wysyłałam 22 i 28.

a ja 27 i 29, to z tego okresu moga dzis dzwonić?
bo ja sie troche pogubiłam emotka

Dzisiaj chyba dzwonią do 28 włącznie. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Nie mylisz się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5049159 Napisano: 01.03.2012 10:54:56 w Wkurza mnie...
a_buziaczek napisał(a):

Mnie streetcom mam synka kolejna kampania dla dzieci przeszła bokiem chwilami mam wrażenie ze te kampanie wędrują do tych co maja więcej dzieci niż jedno emotka

ja mam trójkę i też mnie mijają bokiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5048169 Napisano: 01.03.2012 01:22:48 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

http://wiadomosci...43866,wiadomosc.html emotka już dawno nic mnie tak nie wkurzyło.

Mnie raczej wkurza to,że takich nowoczesnych poglądów nie miała ktoś,kto był przy jej narodzeniu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5047322 Napisano: 29.02.2012 09:15:59 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dobrze, że nie jestem sama emotka
Wiecie co, ja już 3 końcówki mopa zmieniałam, bo co myłam podłogę to unosił się taki dziwny zapach.. (a zawsze po myciu podłóg myłam je!) teraz już wiem dlaczego emotka

ps. przy okazji sika na ścianę, podłogę... echh.. no, ale On też chodzi z zamkniętymi oczami zazwyczaj emotka

o matko, efelinkaaa, ale się uśmiałam z tym mopem emotka
Mój jeszcze długo będzie sikał w pieluchy, ale co będzie potem emotka ...
Przypomniało mi się jak kiedyś kuzynka przyjechała ze swoim 3- letnim synkiem i co chwila pytała się go, czy chce siku, a on, że nie chce, aż w końcu ona krzyknęła, żeby poszedł siku, bo znów się zsika a ona nie nic na zmianę hehe, a mały dalej, że nie chce, aż w końcu mały mówi, że on już natychmiast chce, ale tylko do słoika
emotka to ja pędem do spiżarni po słoik, ledwo zdążył emotka

Tak,ale on po prostu tak lubiał
emotka a w przypadku mojego syna to było tak,że rano on nie miał pojęcia,że sikał tam czy siam,ale do łóżka się nie zsikał,bo wiedział,że trzeba wstać i gdzieś się wysikać.Próbowaliśmy go na początku budzić,ale nie było takiej mozliwości i mówił od rzeczy,byliśmy nawet u lekarza,ale neurolog mówił,że to się zdarza właśnie w takim wieku ok 5 lat i może trwać nawet do wieku dojrzewania (u nas skończyło się to wcześniej) kazał go pilnować i obserwować a ewentualne badania typu tomograf dopiero wtedy jak się to bardzo nasili,a jemu się nie nasilało i te wstawania i wędrówki zdarzały się ze 2 razy w tygodniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5047298 Napisano: 29.02.2012 08:57:41 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurzył mnie mój syn...

Zawsze sam chodził w nocy do kibelka na siusiu. Dzisiaj jakoś intuicyjnie poszłam za nim, a On zamiast do wc sika do wiadra od mopa emotka

mój tak robił kilka lat emotka obok ubikacji,do szafy,do miski z namoczoną białą bluzką,a nawet próbował do dozownika na proszek w pralce,ale był ciut za niski emotka Ale on lunatykował i dzięki bogu już mu przeszło (trwało od 5 do 10 roku życia)

jeja emotka aż ucieszyłam się że nie jestem sama emotka moja córeczka często sika co brodzika do prysznica emotka

Aaaa,o brodziku zapomniałam!A potem kucnął w nim,ręką trzymał się krawędzi(mamy wysoki brodzik) i spał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5047283 Napisano: 29.02.2012 08:54:03 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

wkurzył mnie mój syn...

Zawsze sam chodził w nocy do kibelka na siusiu. Dzisiaj jakoś intuicyjnie poszłam za nim, a On zamiast do wc sika do wiadra od mopa emotka

mój tak robił kilka lat emotka obok ubikacji,do szafy,do miski z namoczoną białą bluzką,a nawet próbował do dozownika na proszek w pralce,ale był ciut za niski emotka Ale on lunatykował i dzięki bogu już mu przeszło (trwało od 5 do 10 roku życia) Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5046842 Napisano: 29.02.2012 05:10:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kaska z Prymatu na koncie (ze stycznia emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5046270 Napisano: 29.02.2012 11:09:53 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

aaaaaaa.....!!!!!!!!!
wygrałam 1000zł od Dove!!!!!!!
emotka emotka emotka emotka
Zgłoszenie wysłane wczoraj wieczorem emotka

Gratki!Widzę,że twoja dobra passa trwa emotka Też wysłałam wieczorem,ale ich widać nie urzekła,tak jak wcześniejsze zgłoszenia emotka A rymowanką wygrałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5045964 Napisano: 29.02.2012 08:20:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agamaty napisał(a):

vilemo napisał(a):

olmix napisał(a):

nocti napisał(a):

vilemo napisał(a):

nie wiem czy już było: kamis i smolar nowy konkurs zaczynają;)
http://www.smolar...j-z-naszym-kucharzem

Konkurs, w którym większość będzie chciała unikać nagrody głównej emotka Wypiekacze fajne emotka

No na wypiekacz bym się połasiła, a nagroda główna...no cóż nie dam rady nikogo ugościć w mojej kuchni... trzy osoby wejdą i nikt nie może się ruszyć emotka

mam chyba podobny metraż emotka ale opiekacz by się przydał - co tam, zagram, do trzech razy sztuka - to już kwestia ambicji, chciałabym pokonać Smolara emotka

vilemo, tylko nie staraj sie za bardzo, oni prości ludzi są emotka

To co proponujesz,ziemniaki z kwaśnym mlekiem będą dla niego wyzwaniem?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5044256 Napisano: 28.02.2012 11:11:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

19790411 napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

Czy do kogoś dotarła styczniowa 100 z Prymatu? Dzisiaj, może jutro mija regulaminowe 21 dni na wysłanie po dotarciu do nich oświadczenia.

W zeszłym tygodniu wysyłali jeszcze grudniowe stówki, więc na styczniowe poczekamy....

Ktoś ostatnio pisał, że dotarł już voucher ze stycznia więc może tym razem szybciej się z tymi stówkami uporają emotka Pozostaje czekać...

do mnie wczoraj Voucher ze stycznia doszedł i liczę,że z kaską też się szybko uporają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5043338 Napisano: 27.02.2012 06:33:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
voucher z Prymatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5042372 Napisano: 27.02.2012 11:56:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
to ja 1 zgłszenie 15-lipa a drugie wysłałam 18,więc żyję nadzieją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5042021 Napisano: 27.02.2012 09:36:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimolotek napisał(a):

czy do kogos dzwonili z palette?

Podobno mają dzisiaj,ale póki co cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5041872 Napisano: 27.02.2012 07:32:27 w Inne mniejsze markety
lavenda7 napisał(a):

czy został już rozwiązany konkurs z intermarche z vanishem na narty?

Raczej nie,a mają czas do jutra
Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5039823 Napisano: 25.02.2012 01:35:11 w dzis mam urodzinki
martunik3, gocha542[b] Wszystkiego najlepszego,wymarzonych nagród,tylko nie wszystkich,żeby dla mnie coś zostało! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5039163 Napisano: 24.02.2012 09:40:49 w Połączenia nieodebrane
A co dziś mogło dzwonić ok. 16.00 z nieznanego? Wyświetl w wątku >>
0 0