Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pół roku??Ja mam na 2 lata Ale Voucher mam już w domku,więc wystarczy mi stóweczka Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to już lepiej wróży,bo już miałam wątpliwości co do ilości laptopów Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm,co do tych 4 lapków to jakoś sceptycznie jestem nastawiona bo albo się jedna osoba w tygodniu chwaliła ,albo żadna.No chyba,że rozeszły się poza forum,albo ktoś się nie przyznał Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najwcześniej dzwonili już po 9 rano,ale najczęściej w okolicach 13 Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mylisz się Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam trójkę i też mnie mijają bokiem Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie raczej wkurza to,że takich nowoczesnych poglądów nie miała ktoś,kto był przy jej narodzeniu Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak,ale on po prostu tak lubiał
a w przypadku mojego syna to było tak,że rano on nie miał pojęcia,że sikał tam czy siam,ale do łóżka się nie zsikał,bo wiedział,że trzeba wstać i gdzieś się wysikać.Próbowaliśmy go na początku budzić,ale nie było takiej mozliwości i mówił od rzeczy,byliśmy nawet u lekarza,ale neurolog mówił,że to się zdarza właśnie w takim wieku ok 5 lat i może trwać nawet do wieku dojrzewania (u nas skończyło się to wcześniej) kazał go pilnować i obserwować a ewentualne badania typu tomograf dopiero wtedy jak się to bardzo nasili,a jemu się nie nasilało i te wstawania i wędrówki zdarzały się ze 2 razy w tygodniu. Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa,o brodziku zapomniałam!A potem kucnął w nim,ręką trzymał się krawędzi(mamy wysoki brodzik) i spał Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój tak robił kilka lat obok ubikacji,do szafy,do miski z namoczoną białą bluzką,a nawet próbował do dozownika na proszek w pralce,ale był ciut za niski Ale on lunatykował i dzięki bogu już mu przeszło (trwało od 5 do 10 roku życia) Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki!Widzę,że twoja dobra passa trwa Też wysłałam wieczorem,ale ich widać nie urzekła,tak jak wcześniejsze zgłoszenia A rymowanką wygrałaś? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To co proponujesz,ziemniaki z kwaśnym mlekiem będą dla niego wyzwaniem?? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie wczoraj Voucher ze stycznia doszedł i liczę,że z kaską też się szybko uporają Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449