Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech,zaczęli by już dzwonić Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może Paleciarka przejadła się w święta i dzisiaj ma wolne? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A trafiłam,ale jeszcze jednym bym nie wzgardziła
skoro inne konkursy mnie ostatnio nie dopieszczały to może choć Palette? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie!Ja już wykończyłam pomysły,chęci też brak i takim to sposobem pożegnałam się z Palette! Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mnie rozbawiłaś Ale niestety to,że wygrałam lapka to nie znaczy,że znalazłam na nich patent Jeszcze 2 doby i wszystko się wyjaśni Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie mogłam,ale jakoś tak wypadło Ale skoro się dniami martwisz to interesuje Cię biżuteria,więc nie jestem konkurencją,bo ja wolę nagrodę tygodniową a biżuterię Ci odstąpię Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja sobie wysłałam 30,31,1 i 2 A co Aha i jeszcze wczoraj fajny tekst przy winku mi przyszedł do głowy i wysłałam z syna telefonu,ale to już na obecny a zarazem ostatni tydzień Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie po wielu próbach NIE! W końcu wysłałam smsa i zwrotka przyszła Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biuro obsługi T-mobile Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czasem tak,czasem tak to zależy jak długie mam zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za 2 portfele zapłaciłam 2 przesyłki,ale za kilka dni opóźnienia wysłali je kurierem wraz z przeprosinami i gratisowymi okularami przeciwsłonecznymi!(fajne okulary ) Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449