Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt się nie chwalił, a też mnie to interesuje Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja po 14 dostałam sms, kilka minut temu dostałam na drugi telefon a na dwóch cisza. Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie do 22.05 włącznie, czyli teraz będą wyniki od 23.05-27.05 Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym roku już na pewno byl,bo byłam w drodze do Castoramy jak mi mama zadzwoniła,żebym wróciła dobrze,że byłam zaledwie 5 km od domu Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak by ktoś potrzebował i miał taki paragon to mogę w zamian dać paragon Nestle Majówka z Tesco z 7.05 Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tys prowda Pewnie nie dla mnie tablecik i trzeba grać dalej Chociaż ze 2 miałam bardzo proste,z prostymi rymami,ale kupy się trzymały i pewnie dlatego nic nie wygrały Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w ogóle mam mieszane uczucia co do wiosnyśmierdzącej w tym miesiącu Strasznie mało osób się chwaliło,a jak pytałam ich o inną sieć (nie dino) to mówili,że jeszcze nie rozwiązana,bo czekają na kupony,które jeszcze nie dotarły Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No póki co cisza i nie możliwe,że rozwiązali,bo nagród sporo a ani jedna osoba na forum się nie chwaliła! Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja słałam z początkiem,nawiązywałam do majówki,w większości przypadków była mowa o produktach Nestle i na kilka fajnych zgłoszeń wygrałam aż bon i to na zgłoszenie powiedzmy średnie
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I coś w tym może być,bo w pierwszym @ pani napisała,że trwa weryfikacja,więc ja jej na to,czy to oznacza,że już laureaci poinformowani i są weryfikowane paragony i losy??To ona mi odpisała,że prowadzone są rozmowy z laureatami
Tylko ja nie rozumiem po jakiego grzyba piszą w regulaminach,że info do 3 dni roboczych? Nie lepiej napisać,że do 14 dni roboczych i zrobić przyjemność rozwiązując wcześniej? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też wysłałam na Rymkiewicza,bez oświadczenia,tylko swoje dane wraz z numerem telefonu na zwykłej kartce i jeden oryginał,bo nie był mi potrzebny a drugi skserowany,bo miałam tam zakupy na inny konkurs Wyświetl w wątku >>