Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#5297381 Napisano: 22.07.2012 08:11:13 w RMF
cc_investigator napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dzięki.
Poczytałam dwie poprzednie wygrane opisówki i są mocno średnie. Bez pomysłu, bez polotu... Parę skleconych zdań.

ja też przeczytałam i tylko upewniłam się w tym co wiem od dawna...do tak niskiego poziomu jaki preferuje Rmf nie jestem się chyba w stanie zniżyć emotka

serio, a ja myslałam, że to może przypadek...
Ja im same swoje najlepsze perełki wysłałam. Na poziomie tych, co mi NY wygrały,lapka i gorącego kubka. Dopieszczone, wychuchane... Na darmo?

Na darmo emotka Ja takimi perełkami nic nigdy u nich nie wygrałam, a tekstem tak tandetnym na poziomie gimnazjum wygrałam na męża lornetkę emotka Ale ostatnio znów nie mogę upaść tak nisko! Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5297366 Napisano: 22.07.2012 08:05:50 w RMF

Dzięki.
Poczytałam dwie poprzednie wygrane opisówki i są mocno średnie. Bez pomysłu, bez polotu... Parę skleconych zdań.

ja też przeczytałam i tylko upewniłam się w tym co wiem od dawna...do tak niskiego poziomu jaki preferuje Rmf nie jestem się chyba w stanie zniżyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5297198 Napisano: 22.07.2012 06:37:42 w RMF

czyli jak pierwszą wysłałam zlą, to mogłam na siebie wysłać druga dobra?

Nabardziej mi szkoda, ze na tą złą Tunezję zmarnowałam swoją jedną z najlepszych opisówek dot. wakacji emotka

Druga, dobra odpowiedz poszła na męża.

Ogólnie to rmf ma baaardzo fajne konkursy, tylko ten brak regulaminow mnie wkurza, frustruje i dobija emotka

Móc mogłaś, ale nie wiadomo, czy oni nie biorą tylko pod uwagę pierwszej odpowiedzi emotka
Nie ma regulaminu to możemy sobie tak gdybać i gdybać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5297185 Napisano: 22.07.2012 06:31:36 w RMF

Ja posluchałam w necie 1 podpowiedz i wyslalam, ze Tunezja (na czuja). Niestety musialam wyjsc, jak wrocilam była juz 5 podpowiedz, posluchalam 2 i juz wiedziałam, niestety pewnie za pozno... Chyba, ze jednak wybieraja po opisowce.

Za tydzien czatuje od rana i mam nadzieje, ze moja geograficzna wiedza mi sie przyda. Choć dzisiaj przydała mi się kulinarna (poznalam po naczyniu) emotka

Wydaje mi się, że oni jednak wybierają z opisówki, bo tam można wiele razy wziąć udiał i po pierwszej odpowiedzi można wysłać kilka zgłoszeń i się pewnie trafi na dobrą odpowiedź, więc raczej to nie to. Ciekawi mnie jeszcze informowanie, bo to pewnie na antenie się odbywa a nic nie słyszałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5297173 Napisano: 22.07.2012 06:25:41 w RMF

annb napisał(a):

Jeśli mnie pamięć nie myli to było Maroko, ale nie dam sobie głowy uciąć emotka

Maroko, po drugiej podpowiedzi byłam już pewna.

Dzięki! Słyszałam tylko 3 i 4 dlatego nie byłam pewna emotka W ogóle to dziś zauważyłam ten konkurs. Czyli on jest w niedzielę a informują zwycięzce w niedzielę wieczorem czy w późniejsze dni, bo póki co plansza nie zniknęła. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5297155 Napisano: 22.07.2012 06:12:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nowa napisał(a):

w jakiej sieci kupujecie dania Stoczka, bo ja nigdzie nie mogę dostać... Oczywiście chodzi mi o te cztery produkty wymienione w regulaminie, które biorą udział w konkursie.

Ja w Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5297106 Napisano: 22.07.2012 05:42:04 w RMF
Słuchacie rmf-ki? Było już rozwiązanie konkursu Pamiątka z wakacji gdzie podpowiedzi dzisiaj czytała Kayah??I o jakie Państwo chodziło, bo ja miałam wrażenie, że chodziło o Arabię Saudyjską (największy Meczet) Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5296347 Napisano: 21.07.2012 08:36:24 w TESCO konkursy
vilemo napisał(a):

wiecie może czy 4Frame - dzwoni albo pisze jak się pomyli paragony? wysłałam na BAM ze złą datą, pomyliły mi się zgłoszenia emotka

Jak zauważą to pewnie napiszą, bo do mnie napisali w związku ze złym paragonem na budżet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5296179 Napisano: 21.07.2012 03:57:21 w RMF

A te sygnały to są w jakiś przedziałach czasowych?

Pojęcia nie mam! Ta widokówka z Maczugą Herkulesa była chyba od czwartku i dopiero dziś dzwonili do pierwszej osoby i po jakimś czasie pojawiła się obecna.To tyle co wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5296170 Napisano: 21.07.2012 03:52:17 w RMF
Ja też nie, zresztą jak wszystkie konkursy RMF, które nawet regulaminu nie mają! emotka I dalej się zastanawiam kto pierwszy zaznaczy po pokazaniu się widokówki, czy po jakimś sygnale w radiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5296166 Napisano: 21.07.2012 03:50:15 w RMF
ja też, ale myślę, że to i tak jest za późno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5296162 Napisano: 21.07.2012 03:48:10 w RMF
bloblebla2 napisał(a):

mi też się nie udało wygrać...a aparat cyfrowy by mi się przydał.....ech

a najnowszą widokówkę już zaznaczyliście?
Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5296157 Napisano: 21.07.2012 03:45:35 w RMF
bloblebla2 napisał(a):

gracie może w widokówkę w rmfce??

Gramy, ale strasznie mnie już ręka od niego boli, a nic jeszcze nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5295299 Napisano: 20.07.2012 06:05:59 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę zrobić zakupy Stoczek Męska Rzecz cena 12zł paragon + wysyłka pp 4zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5295293 Napisano: 20.07.2012 06:02:36 w Połączenia nieodebrane
Z czym znowu dzwonili ok 19.00 z zastrzeżonego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5295125 Napisano: 20.07.2012 04:30:59 w Inne mniejsze markety

aerdna napisał(a):

Henkel Intermarche się odezwał ?

ashley pisała, że nie dostali jeszcze wyników od henkela, ale nie wiem skąd takie info. Może od Smolara?

Statystyka mówi, że na prawie 40 nagród na forum powinno trafić moim zdaniem ok. 8-10.

40 nagród?? emotka Tam chyba nawet 20 nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5294653 Napisano: 20.07.2012 10:58:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pantiktak napisał(a):

aurorcia napisał(a):

U mnie też lipa emotka Nagrody sprzedane, a nowych jak nie było tak nie ma emotka

za karę za sprzedawanie emotka

Karalne jest sprzedawanie nagród, które nie są potrzebne i zbieranie na coś o czym się marzy a nie można tego wygrać
emotka Nie wiedziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5294635 Napisano: 20.07.2012 10:45:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie też lipa emotka Nagrody sprzedane, a nowych jak nie było tak nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5294592 Napisano: 20.07.2012 10:14:24 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Aurorcia- Grusia i Wsciekly juz CI wszystko w zasadzie napisali, ja dorzucę tylko, żebys sprawdziła czy wąż odpływowy jest dobrze ułożony. Czasami może się cofać woda i zatrzymywać, tam zbiera to wszystko i stąd ten osad- tylko wtedy odczuwałabyś zapewne jeszcze nieprzyjemny zapach z bębna.

Dzięki, wszystkie rady wypróbuję, a co do węża to jest ok i nieprzyjemnych zapachów na szczęście nie ma, ale... zaczęłam wszystko analizować i doszłam do tego, że od lat używałam Ariela ewentualnie Perasila, a od kilku miesięcy używam E (wioesna pachnąca emotka ) i te problemy zaczęły się po zmianie proszku!
Hmmm, dziwny zbieg okoliczności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#5294449 Napisano: 20.07.2012 08:31:58 w Wkurza mnie...
grusia napisał(a):

Co do pralki to po pierwsze jeśli używasz koncentratów do płukania to mocno je rozcienczaj. Ja miałam ten sam problem, kupiłam nowa pralke i po pewnym czasie znów to samo. Pisałam do producenta to powiedział ze jeśli nie łożysko to wina proszku i płynu. Zalecił raz w tygodniu puszczać pustą pralkę (ja wrzucam np jeden ręcznik) i do bębna wrzucać
2 op sody oczyszczonej takich po 80g każde i włączyć pralkę na najdłuższy cykl i najwyższa temperaturę. Ja teraz piore albo w kapsułkach ariela albo używam kul. A plamy z ciuchów w większości zeszły przy pomocy mydełka do odsłaniania dr.beckham czy jakiś tak-kupuje w championie za jakieś 5 zł.

Dziękuję Ci bardzo, na pewno spróbuję!
Wyświetl w wątku >>
0 0