Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale najlepsze jest to, że u mnie w Intermarche od 3 dni wystawiony jest regał z informacją o konkursie i produktami na konkurs 2012 nagród, który zakończył się 10 lipca Wyświetl w wątku >>
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To,że wybierają proste i nie rymowanki to ja wiem od dawna! Wysyłam już proste, szczere itd. Ale niestety nadal lepsze od tych nagrodzonych i poprawne stylistycznie (przecinki i takie tam pierdoły ) Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, wygrywają u nich, hmm...cóż, po prostu gnoty
Teoria mojego męża o losowaniu może być trafna, zwłaszcza, że dostaną powiedzmy 1000 zgłoszeń a rozwiązanie jest w ten sam dzień Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zgadłam po drugiej podpowiedzi, ale myślę,że to nie ma znaczenia!
A po zwycięskich wpisach doszliśmy dziś z mężem do wniosku, że oni chyba losują spośród poprawnych odpowiedzi
W losowaniach nie mam szczęścia, a jeżeli faktycznie wybierają to chyba nie uda mi się zejść do ich poziomu Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Codziennie mogę zrobić zakupy na Stoczka, a od dzisiaj w moim sklepie jest promocja 4,99/szt, więc koszt paragonu to 10zł. pw Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w Intermarche jest tego tyle, że aż sprzedają Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślałam,że to do Ciebie dzwonili
Niestety nie do mnie, ale akurat siedziałam przed lapkiem i w miarę dobrze poszło mi z dzisiejszą widokówką, ale co z tego skoro pewnie 100 osób trafiło przede mną Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej Coca-Cola z bananem! Najlepiej działa.Kiedyś poleciła mi to znajoma w aptece i to nawet dla małego dziecka (ale takiego powyżej roku ) U nas zawsze działa Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a przeczytałaś dokładnie posta??? RMF MAXXXXX ??
Jak zobaczyłam Rmf i ,że zadzwonili to już mi wzrok zaczął szwankować
Ale gratulacje!Zwróciło Ci się z nawiązką Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu taka dziwna kwota, skoro u nich zawsze najmniej było 2 tysiące? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to Ci się śniło????Bo dziś 290 tyś było? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie codziennie, raczej co drugi dzień Wyświetl w wątku >>