Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jA napisałam @ wczoraj do Agencji, która to organizuje z zapytaniem, czy I etap jest już rozwiązany i powiadomiony (brałam udział w II dopiero) ale nie raczyli nic odpisać
Dziwne, że już II etap powinien być rozwiązany a nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Viziriada w Polo Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj chyba mundek ponownie tam dzwonił i nadal pani odpowiedzialnej za konkurs nie było Cholera, albo niech powiedzą ,że konkurs rozwiązany, a jak nie to niech dadzą listę innej kobiecinie i niech nas obdzwoni Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też mam napisane i też codziennie kasuję prośby o klikanie Krew mnie zalewa, ale wtedy mówię sobie, że są ludzie mało ogarnięci lub słabo czytający i trzeba ich po prostu ignorować Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej nie bo oni w środy wybierają z poprzedniego tygodnia, czyli do niedzieli 9.09 włacznie.
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dalej co, jeszcze nie wybrali? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy dryndał, ale mi przed weekendem odpisali na @, że jeszcze nie wszyscy powiadomieni, ale przed weekendem to było dawno... Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewności nie mamy, ale wierzysz, że od 16.08 do 20.08 wszystkie nagrody wpadły na forum a resztę 9 nagród nie?? Mało realne Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej nie obdzwaniają, bo obrady są raz w tygodniu-w środę, więc będą dzwonili najwcześniej w środę lub czwartek Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonić tylko do 4 szczęśliwców a do reszty smsy Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa, bo przed weekendem wysłałam im @ czy już wszyscy poinformowani, to mi odpisali, że jeszcze nie, ale od tej pory cisza! Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karlsbad tylko ostatnio miał jakieś zaćmienie z pralkami w Realu i nie dali takiego zapisu Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie i to mnie trochę dziwi, bo wprawdzie brałam udział dopiero w drugiej to dziwne, że na 13 nagród ani jedna osoba z forum się nie pochwaliła ale może też być tak, że mają opóźnienie i jeszcze z I są nie poinformowani! Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jednak tak.
10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w Promocji i wykonanie zadania konkursowego przez Uczestnika oraz odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący sposób:
a) po uprzednim dokonaniu zakupu, wyłącznie w dniu dokonania zakupu, Uczestnik Promocji wysyła pod numer 7055 wiadomość tekstową SMS zawierającą, z zachowaniem poniższej kolejności następujące treści oddzielone kropkami:
Wyświetl w wątku >>