Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6700234 Napisano: 30.04.2020 14:29:23 w Czy informują/ informowali?
tereska46 napisał(a):

Czy informowali z Dino kawa Jacobs?

Tak, dawno Wyświetl w wątku >>
0 1 tereska46

edzia21

#6700173 Napisano: 30.04.2020 11:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koala33 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Cz po odeslaniu danych na tymbark w polo i ITM dostaliscie zwrotki z automatu ? Na mojego gmaila dotarly od razu, a kolezanka na onecie nie ma... 

Ja co prawda z Tymbarka Auchan, ale to ten sam organizator, też właśnie nie dostałam zwrotki na onecie - i tylko tam, bo na interię przyszły od razu. Także nie wiem jak to traktować. Doszło/ nie doszło?

Widocznie nie ustawili autorespondera na skrzynkę dedykowaną Tymbark w Auchan

Napisałam, że na interię przyszły od razu. Też Auchan.

Okej, źle zrozumiałam. Ja z Auchan natomiast nie mam na Gmailu i to na kilka adresów, dlatego też myślałam, że autorespondera brak. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6700162 Napisano: 30.04.2020 11:19:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Cz po odeslaniu danych na tymbark w polo i ITM dostaliscie zwrotki z automatu ? Na mojego gmaila dotarly od razu, a kolezanka na onecie nie ma... 

Ja co prawda z Tymbarka Auchan, ale to ten sam organizator, też właśnie nie dostałam zwrotki na onecie - i tylko tam, bo na interię przyszły od razu. Także nie wiem jak to traktować. Doszło/ nie doszło?

Widocznie nie ustawili autorespondera na skrzynkę dedykowaną Tymbark w Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6700031 Napisano: 29.04.2020 18:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Żeaempe napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Czy W Goralkach nagroda główna zgranie ktoś spośród osób które wygrały hulajnogę?

O nagrodzie głównej decyduje odpowiedź na pytanie, więc chyba nie  emotka

Ciekawe czy będą wybierać z tych co wygrali plecaki i hulajnogi, czy pokuszą się o przeczytanie wszystkich odpowiedzi....  emotka

Pytałem ich i napisali, że nagrodę główną można wygrać niezależnie od tego czy zdjęcie zostanie nagrodzone emotka .

Napisać mogą wszystko;) pytanie jak będzie w rzeczywistości;) ale to dobra wiadomość, jest szansa że będzie tak jak piszą;D

W konkursie udziału nie biorę, ale logicznie rzecz ujmując...skoro dane zdjęcie w okresie "X" nie zasłużyło nawet na nagrodę pocieszenia, to jak ma wygrać główną?  emotka

Przy głównej chodzi o rozwinięcie zdania.

Aaaa emotka  to zmienia postac rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6700012 Napisano: 29.04.2020 16:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Żeaempe napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Czy W Goralkach nagroda główna zgranie ktoś spośród osób które wygrały hulajnogę?

O nagrodzie głównej decyduje odpowiedź na pytanie, więc chyba nie  emotka

Ciekawe czy będą wybierać z tych co wygrali plecaki i hulajnogi, czy pokuszą się o przeczytanie wszystkich odpowiedzi....  emotka

Pytałem ich i napisali, że nagrodę główną można wygrać niezależnie od tego czy zdjęcie zostanie nagrodzone emotka .

Napisać mogą wszystko;) pytanie jak będzie w rzeczywistości;) ale to dobra wiadomość, jest szansa że będzie tak jak piszą;D

W konkursie udziału nie biorę, ale logicznie rzecz ujmując...skoro dane zdjęcie w okresie "X" nie zasłużyło nawet na nagrodę pocieszenia, to jak ma wygrać główną? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6699799 Napisano: 28.04.2020 16:29:26 w SZUKAM....
zubi napisał(a):

czy były już wyniki Konkursu "Bez kawy ani rusz" Intermarche?

tydzień temu Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

edzia21

#6699774 Napisano: 28.04.2020 14:57:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest ograniczenie na gospodarstwo domowe w konkursie TYMBARK itm? Nie mogę w tej chwili zajrzeć do regulaminu, będę wdzięczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6699584 Napisano: 27.04.2020 21:23:20 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że jestem zdemotywowana do grania. Paragony zalegają a ja leżę w słuchawkach na uszach i zamiast coś wymyślać, słucham muzyki. Kwiecień dał mi tylko 2 wygrane  emotka  mój najgorszy miesiąc w mojej 1.5 rocznej przygodzie z konkursami. 

A będzie jeszcze gorzej...bo ciekawych konkursów na horyzoncie brak emotka  

Właśnie tego się obawiam.ale chyba nie każdy ma tak źle bo ciągle ktoś się jednak wpisuje w MDW... emotka

Zależy jak patrzysz na takie wpisy emotka  dla mnie wareczki, kosmetyki czy tam 30-złociszowe empiki znaczenia nie mają. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6699581 Napisano: 27.04.2020 21:16:54 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że jestem zdemotywowana do grania. Paragony zalegają a ja leżę w słuchawkach na uszach i zamiast coś wymyślać, słucham muzyki. Kwiecień dał mi tylko 2 wygrane  emotka  mój najgorszy miesiąc w mojej 1.5 rocznej przygodzie z konkursami. 

A będzie jeszcze gorzej...bo ciekawych konkursów na horyzoncie brak emotka   Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

edzia21

#6699209 Napisano: 26.04.2020 12:21:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

izkak napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Mam pytanie- czy na podstawie numerów z voucherów można kupić wycieczkę na wakacje.pl czy trzeba je osobiście przedstawić w biurze wakacje.pl?

Realizowałam bon wakacje.pl do zakupu wyjazdu sylwestrowego. Wysłałam maila czy oferta jest dostępna, a za chwilę skontaktowała się ze mną Pani z infolinii. Poinformowałam ją, że chcę zapłacić bonem + dopłata przelewem. Pani dopytała o numer vouchera, kazała go przesłać do siebie na adres mailowy, tak żeby odjąć jego wartość od ogólnej sumy. W kolejnym mailu dostałam potwierdzenie zamówienia wraz z linkiem do opłacenia pozostałej kwoty emotka  Nic nie musiałam wysyłać pocztą, wszystko załatwiłam online emotka  

Może jest to zależne od kwoty? Ja płaciłam w lutym kilka tysięcy w bonach i wymagali wysyłki pocztą

Również załatwiłam wszystko mailowo emotka  ciekawa jestem ile osób sprzedających bony wakacje.pl np. przez olx straciło kasę. Cwaniaczki często piszą i proszą o wyraźne zdjęcie numeru vouchera, bo chcą sobie "sprawdzić" na infolinii czy to nie fejkowy voucher emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6699170 Napisano: 26.04.2020 01:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa84 napisał(a):

Jeden, jedyny raz w zyciu bylam po pieczatke w sklepie, ale to tylko dlatego, ze sprzedalam komus ten paragon... Wrazenia nie do opisania... Nigdy wiecej ! Nie jestem zadna oszustka, "wyludzaczka" itp. i nie mam ochoty sie ponizac i robic z siebie wariatki !  emotka
P.S. Smolar sam sobie weryfikuje, a innym agencjom sie nie chce ?  emotka

A ja kiedyś byłam w jednym sklepie po pieczątkę i kierowniczka sklepu mi powiedziała, że oni nie dają pieczątek żadnych, bo ich nie mają, a jak chcę coś napisać na paragonie to mogę to sama zrobić, bo oni się nie będą podpisywać 

Jakaś konkretna sieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6699116 Napisano: 25.04.2020 15:41:02 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Czy ktos wie, kiedy planuja otworzyc kina? Mam jeszcze od Smolara 2 bilety z multibiletu wazne do 30 czerwca 2020.Ewentualnie czy jest mozliwosc przedluzenia waznosci biletow?

Najlepiej zadzwonić do centrali, która wydaje takie bilety i zasugerować takie przedłużenie. Przedłużałam kilka voucherów różnego typu i nikt mi nie odmówił. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6699055 Napisano: 25.04.2020 00:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Ogłaszam konkurs na najbardziej upierdliwą agencję - zgłaszam Unique One, która wysyła mnie w okresie pandemii do Kauflandu po pieczątkę na paragonie z napisem KARMA MK GOURMET bo brakuje im tam napisu "gold". Już się rozpędzam. Nie lubię ich tez za to, ze potrafią parę miesięcy przetrzymać wygrane przelewy i wysłać je dokładniusieńko ostatniego dnia wg regulaminu. Wsadźcie sobie pod ogon ten zestaw SPA dla kota. 

Tak, bo kasa na ich koncie "procentuje", zawsze jakieś dodatkowe fundusze z oprocentowania wpadają - nie widzę innej opcji takiego postępowania. I tak nie pobiją zachowania agencji i360, która ostatniego dnia ważności karty przepłaconej wygranej w konkursie ZLECA bankowi cofnięcie doładowania kart...i pieniądze wracają na ich konto - grosz do grosza i będzie kokosza. Chyba się trochę zapędzili w tym cebulactwie. emotka  Zrobiłam im aferę, bo ostatniego dnia nie miałam już dostępu do środków na kartach prepaid...z wielką łachą stwierdzili, że oddadzą mi już te pieniądze na nowej karcie przepłaconej, ale żeby nie było za łatwo - mam wypełnić to i tamto, przesyłając im poleconym - szaleństwo! Na pytanie, czy taki CAREX (zleceniodawca) zna i pochwala ich praktyki...do dnia dzisiejszego odpowiedzi nie dostałam. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6698846 Napisano: 23.04.2020 21:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

Czy ktoś ma doświadczenie z konkursami TVN?
Często coś w dzień dobry tvn można wygrać, a niedawno zakończył się konkurs na stronie Masterchef: https://www.e-kon...aj-czas-z-tvn-1.html . Wczoraj jeszcze dało się wejść w link a dzisiaj nie. 

Co myślicie- konkurs ściema?

Żadna ściema, spokojnie można wygrać w konkursach TVN emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6698626 Napisano: 22.04.2020 22:28:32 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

chochliczka napisał(a):

U mnie zabka jest od hmm moze roku i pracuja tam chyba wszyscy od poczatku.

Ale Ty ogłaszałaś się jako szukająca, czy wysyłałaś CV? 

Oglaszalam sie i tez codziennie wysylam cv, pisze listy motywacyjne. Ale poki co slabo,a jeszcze jedna kobieta dzis mi powiedziala-przedsiebiorca,ze bedzie jeszcze gorzej z praca.Pracownicy beda sie bili o kazda prace,a wygra ten kto zgodzi sie na najgorsze warunki emotka

Wszystko zależy od rodzaju branży i od położenia danego przedsiębiorstwa. U nas pod Wrockiem mało kto chce pracować w AMOZNIE, zwożą ludzi autobusami z różnych stron nawet z odległości 150 km, żeby tylko mieć komplet na daną zmianę. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6698468 Napisano: 22.04.2020 12:51:56 w Informują
Informują z Konkurs "Przepis na idealne pranie" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6698341 Napisano: 21.04.2020 21:32:46 w Czy informują/ informowali?
mayteq napisał(a):

Czy może mi ktoś jednoznacznie powiedzieć z czego w końcu informowali z DINO? 

Czy z tego konkursu? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-podejdz-lagodnie-dino-1.html#.Xp2j46Ezb4Y  Kasy Astra "Podejdź Łagodnie" Dino??

Bo jedni piszą o tym a inni o kawie Jacobs?

Z ASTRA nie informowali. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6698249 Napisano: 21.04.2020 15:08:40 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Czy wszystkie smsy z Lenor sa bez rodzaju nagrody?
Stokrotka Tymbark jeszcze dzwonią? 

LENOR - Tak, oni tak zawsze robią. Wrzucają główne i "niegłówne" do jednego worka i eski są bez rodzaju nagrody. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6698145 Napisano: 21.04.2020 12:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avanti99 napisał(a):

ktos ma myjke z wiosennych rewolucji?

jasne emotka  (myjki poszły o 9:25) Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6698104 Napisano: 21.04.2020 11:00:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Nestea Lidl. Jest u Was?  Kurczaki u mnie nic, zero, nul emotka

W lidlu nie byłam, ale widziałam że jest w promce w gazetce "od czwartku" za jedyne 2,49 zł emotka  Zatem do czwartku powinni uzupełnić wszystkie sklepy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0