Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6729535 Napisano: 16.09.2020 15:02:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natik999 napisał(a):

Ile razy Albedo dzwoni?? Bo mam nieodebrane z zastrzezonego??  emotka

przeważnie x2 + na koniec przychodzi SMS Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6729528 Napisano: 16.09.2020 14:48:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

malalama napisał(a):

4 etapy Okocimskich Wariantów.
4 nadzieje na cokolwiek.
4 rozczarowania, a ostatnie zgłoszenie to serio wydawało mi się dosyć kreatywne, liczyłam na jakiegoś ochłapka chociaż:

*O*wocowo jest w mej glowie
*K*iedy pije radrel sobie
*O*kocimski wariant mam
*C*ytrynowy number one.
*I*ntensywnie mnie orzeźwia
*M*yśli przy tym nie otępia.

to dobre zgłoszenie czy poprostu ja mam za wysokie mniemanie o swojej " twórczości"?

co piszecie Smolarowi, że Wam daje? emotka
oto ja konkursowy przegryw MałaLama emotka

Po pierwsze - daj sobie siana z tymi "wymieniankami" od liter. Nikt NORMALNY w agencji na to już się raczej nie łapie... emotka

Zdziwilabys się, bo niedawno w jednym konkursie na pierwsze litery wpadło 10 tys emotka  od razu uprzedzę, nie u mnie, ale wpadło;)

Edit. Także wygrać się da tymi oklepanymi pierwszymi literami, ale myślę że oprócz liter musi być też dobra treść. No i raczej to nie jest pomysł na 4 etap;)

Jestem w szoku, serio emotka
Zasiadając w komisji i widząc taką formę...nie spojrzałabym już nawet na treść. Wszak co to ma wspólnego z "kreatywnością" po tak olbrzymiej eksploatacji? Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6729369 Napisano: 15.09.2020 23:03:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malalama napisał(a):

4 etapy Okocimskich Wariantów.
4 nadzieje na cokolwiek.
4 rozczarowania, a ostatnie zgłoszenie to serio wydawało mi się dosyć kreatywne, liczyłam na jakiegoś ochłapka chociaż:

*O*wocowo jest w mej glowie
*K*iedy pije radrel sobie
*O*kocimski wariant mam
*C*ytrynowy number one.
*I*ntensywnie mnie orzeźwia
*M*yśli przy tym nie otępia.

to dobre zgłoszenie czy poprostu ja mam za wysokie mniemanie o swojej " twórczości"?

co piszecie Smolarowi, że Wam daje? emotka
oto ja konkursowy przegryw MałaLama emotka

Po pierwsze - daj sobie siana z tymi "wymieniankami" od liter. Nikt NORMALNY w agencji na to już się raczej nie łapie... emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6729319 Napisano: 15.09.2020 20:50:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

nowa loteria Kinder bueno. opakowania są jakos oznaczone? kupiłam dzisiaj jedno opakowanie, kod alfanumeryczny w środku jest, wbijam na stronę, a tam info, że kod nieprawidłowy. na opakowaniu nie ma informacji o loterii.

opakowania są oznaczone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6729231 Napisano: 15.09.2020 15:05:26 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

melancholia napisał(a):

Wkurza mnie, że widziałam dzisiaj już pierwszą reklamę świąteczną, a jest dopiero środek upalnego września.

Na Sephorze już dziś sie wyprzedały kalendarze adwentowe emotka

A później przychodzi grudzień i święta...a ja jestem nimi już tak zmęczona, cała magia ginie. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6729014 Napisano: 14.09.2020 22:15:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Już więcej nie mówię, co chcę wygrać, bo wychodzi na odwrót emotka Takiego pasma porażek to chyba jeszcze nigdy nie miałam. Nawet Tołpa mnie olała. emotka

Oj to mnie pocieszylas. Myślałam, że jestem jedyna, która w tołpie nie wygrała  emotka

Pocieszam się tym, że nie będę musiała podawać peselu, aby dostać torbę kosmetyków, których i tak pewnie bym nie zużyła emotka Aczkolwiek trochę przykro. Pewnie nie uwierzyli w prawdziwość wydarzeń, które opisałam emotka

A ja właśnie napisałam dwie historie z życia wzięte.... m.in jak musiałam pchać auto pod Gołębiewskim(wygrany tygodniowy pobyt) emotka  ehh no trudno.

pod którym Gołębiewskim? emotka  Mam nadzieję, że nie w Wiśle emotka

A dlaczego nie  ?:D

Tam jest ogromna górka "podjazdowa" pod hotelem, czego nie ma w Karpaczu ani w Mikołajkach emotka  zatem trochę pary w rękach trzeba mieć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6729010 Napisano: 14.09.2020 22:06:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Czy Avanti odeśle mi paragon (mam tam produkty na inny konkurs), jeśli dołączę kopertę zwrotną ?
I czy nagroda główna będzie wybierana wśród osób, które wygrały bluzy ?, Jak to już bywało u Avanti?w

Organizator jest zobowiązany do zwrotu Dowodu Zakupu Uczestnikowi, o ile Uczestnik prześle Organizatorowi zaadresowaną kopertę ze znaczkiem pozwalającym na nadanie
przesyłki rejestrowanej na wskazany adres. Organizator zobowiązany jest do nadania przesyłki z Dowodem Zakupu niezwłocznie,
nie później niż do dnia 30.10.2020 roku.

Główna z wszystkich,  ale na wszelki wypadek wolałam odesłać im na tą bluzę 

Kiedyś AVANTI potrafiło "dowalić" i na koniec nagrodzić nagrodą GŁÓWNĄ odpowiedź, która nie była "odpowiedzią najlepszą" w jakimkolwiek etapie konkursu - w myśl zasady "ostatni będą pierwszymi". Nie wiem czy się opamiętali, czy też ktoś zrobił im aferę, ale od dłuższego czasu nagrody główne wybierają z odpowiedzi wcześniej wyróżnionych nagrodami dziennymi/etapowymi. Nie dotyczy to oczywiście konkursów, które są rozwiązywane "jednorazowo", czyli bez etapów. Zatem 10k będzie na 99,99% wybierane z bluz.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6728999 Napisano: 14.09.2020 21:42:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Już więcej nie mówię, co chcę wygrać, bo wychodzi na odwrót emotka Takiego pasma porażek to chyba jeszcze nigdy nie miałam. Nawet Tołpa mnie olała. emotka

Oj to mnie pocieszylas. Myślałam, że jestem jedyna, która w tołpie nie wygrała  emotka

Pocieszam się tym, że nie będę musiała podawać peselu, aby dostać torbę kosmetyków, których i tak pewnie bym nie zużyła emotka Aczkolwiek trochę przykro. Pewnie nie uwierzyli w prawdziwość wydarzeń, które opisałam emotka

A ja właśnie napisałam dwie historie z życia wzięte.... m.in jak musiałam pchać auto pod Gołębiewskim(wygrany tygodniowy pobyt) emotka  ehh no trudno.

pod którym Gołębiewskim? emotka  Mam nadzieję, że nie w Wiśle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6728880 Napisano: 14.09.2020 15:28:44 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Z Kotlina ktoś jeszcze dostał telefon? 

Dzwonią jeszcze? Jest szansa ? emotka

Póki co ktoś tylko napisał w informują. Więc może tylko główne poszły?

Oni zawsze całość informują od razu. 

Eeee nie emotka Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, darog 0

edzia21

#6728218 Napisano: 10.09.2020 13:29:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z orange do 21:00 ostatniego dnia zwrotki przychodziły normalnie. Później już nie wysyłałam, więc nie wiem co się działo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6728207 Napisano: 10.09.2020 13:11:27 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rene napisał(a):

Czy Nasze Polskie Kabanosy z Lidla dawały jakiś znak  emotka

A są w wynikach na stronie Smolara? emotka

chyba do jutra maja czas, nie?

emotka  wszystko jest tu przecież... https://www.e-kon...trona/116#p6727639 

no czyli dobrze mówię, kabanosy rzucą jutro emotka

Będą dzisiaj - już są na stronie "laureatów"

a podpięte wyniki?

Jeśli chodzi o mnie to nie wiem, bo zawsze czekam na SMS emotka  Może ktoś inny wklepuje numery i wie? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

edzia21

#6728201 Napisano: 10.09.2020 12:59:00 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rene napisał(a):

A są w wynikach na stronie Smolara? emotka

chyba do jutra maja czas, nie?

emotka  wszystko jest tu przecież... https://www.e-kon...trona/116#p6727639 

no czyli dobrze mówię, kabanosy rzucą jutro emotka

Będą dzisiaj - już są na stronie "laureatów" Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

edzia21

#6728177 Napisano: 10.09.2020 12:12:56 w Czy informują/ informowali?
rene napisał(a):

A są w wynikach na stronie Smolara? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6728050 Napisano: 09.09.2020 19:33:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
delvitto napisał(a):

delvitto napisał(a):

100 zł selgros, ale czekam dalej, bo więcej paragonów miałam  emotka

no to w sumie mam 3 karty emotka  ale nikt od nas nie wygrał stacji parowej?

Wygral emotka  u mnie stacja parowa - telefon w okolicach 12:20 Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6727914 Napisano: 09.09.2020 11:49:03 w SZUKAM....
danaaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy ktoś podpowie jak w t-mobile zmienić na starterze taryfę na bardziej 'konkursową' emotka , ale żeby zachować Konto ważne rok?
Kupiłam starter z włączona usługą za 5 zł, która odnawia się co 5 dni. 
I czy jest możliwość włączenia jakiegoś taniego malutkiego pakietu internetowego np. 1GB/ lub mniej na miesiąc?

W t-mobile na karte nie ma aktualnie niczego takiego jak "rok ważności konta", niestety.

Dzięki.
Na tym nowo zakupionym starterze jest już od razu włączone konto ważne rok, sprawdzałam krótkim kodem stan konta to wyświetla się informacja że środki ważne do września 2021.
Chciałam włączyć inną taryfę, żeby mi nie 'pożerało' tych 5,- zł na usługę po doładowaniu  emotka
W tej obecnej usłudze mam rozmowy, smsy, mmsy i 1 GB, ale tylko na 5 dni

To i tak nieźle - ja wtopiłam. Startery kupione 2 miesiące temu i dla nich nie ma już możliwości "RWK". emotka  A jaką masz taryfę na tym nowym starterze? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6727908 Napisano: 09.09.2020 11:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

działa wam poczta na interia?

nie Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

edzia21

#6727857 Napisano: 09.09.2020 09:54:24 w Paragony na trwające konkursy
Kupię WEDEL Itm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6727855 Napisano: 09.09.2020 09:53:19 w SZUKAM....
danaaa napisał(a):

Czy ktoś podpowie jak w t-mobile zmienić na starterze taryfę na bardziej 'konkursową' emotka , ale żeby zachować Konto ważne rok?
Kupiłam starter z włączona usługą za 5 zł, która odnawia się co 5 dni. 
I czy jest możliwość włączenia jakiegoś taniego malutkiego pakietu internetowego np. 1GB/ lub mniej na miesiąc?

W t-mobile na karte nie ma aktualnie niczego takiego jak "rok ważności konta", niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6727769 Napisano: 08.09.2020 20:31:18 w Dziś cieszę się z.....
pikawka napisał(a):

Zrobiłam coś, co pewnie dla większości z Was to nic wielkiego. emotka  Dla mnie przełamanie pewnej bariery. Otóż dziś cieszę się, że pojechałam sama autem prawie 200 km do Gdańska i z powrotem. Bardzo się bałam jak sobie poradzę z taką trasą, bez nikogo obok. Prawko mam raptem 2 lata. Jeżdżę dużo ale w obrębie 30 km ode mnie. A dziś taka wyprawa. Uff i wszyscy cali emotka

emotka brawo, szacun emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6727561 Napisano: 07.09.2020 22:44:00 w SZUKAM....
slonecznik1309 napisał(a):

czy dochodzą Wam zwrtoki sms z konkursu ABC https://www.e-kon....html#.X1aap4tpHIU  ? wysłałam przed chwilą z TMobile - zwrotki brak (długość mniej niz 320 znakow )

Tak, wysyłałam 3 godziny temu i zwrotka była w sekundę (do 160 znaków). Wyświetl w wątku >>