Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6731273 Napisano: 23.09.2020 23:01:04 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Szukam... informacji, czy słuchawki z konkursu BIC w Hebe są czarne? Te z Haribo też? Ogólnie sugerować się kolorem na pudełku, czy jest gdzieś na nim napisane, jaki to kolor?

Moje z bic na pudełku czarne... w sumie nie otwierałam,.bo są na sprzedaż.

Kolor na pudełku jest zobowiązujący emotka jeśli są czarne na grafice - będą czarne w realu emotka    Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6731099 Napisano: 23.09.2020 12:35:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Do laureatów T-mobile: mniej więcej na jakim etapie konkursu wysłaliście swoje zgłoszenia? Początek, środek, koniec? emotka

Oni obdzwaniają w kolejności od najwyższej nagrody do najniższej. Przynajmniej ostatnio tak było.  emotka
Chyba nie ma znaczenia kiedy kto wysłał.... 

A, okej. Były kiedyś spekulacje, że idą wg dnia zgłoszenia emotka

(i tak już straciłam nadzieję)

Ja powoli też tracę  emotka

W grudniu ostatniego roku dzwonili od końca listy bo miałem doładowanie telefonu w nagrodę (NJU Mobile).

To chyba coś przeskrobałeś, bo z doładowaniami raczej nie dzwonią emotka  obdzwaniają tylko rzeczowe, a doładowanie...po prostu przychodzi SMSem. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

edzia21

#6731006 Napisano: 23.09.2020 00:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

Miał ktoś dziś problem z odesłaniem danych z loterii Winiary (przepełniona skrzynka)? emotka

Wysyłałam o 22:30
i niestety przyszło:
This is the mail system at host linearecta.nazwa.pl.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

: host 10.254.41.52 said: 552 5.2.2
    Quota exceeded (in reply to end of DATA command) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730940 Napisano: 22.09.2020 18:01:40 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

Żeby nie mieć numerów paragonów na konkurs po kolei poszłam do sklepu w odstępie 3 dni i na inna kasę. Teraz gapię się i gapię...
7-cyfrowy numer różni się tylko ostatnią cyferką. Jeden ma 9, drugi 7. Taki numer! 
Równie dobrze mogłam się nie fatygować. Dodatkowo na kasie leżał paragon, zwinęłam go , a tam też produkt konkursowy... Mam 3 pod rząd. Taka konspiracja. 

Ciesz się, że jeden ma 7, a drugi 9 emotka  Kiedyś w Leclercu na kasach samoobsługowych miałam taki numer, że "ogarnęłam" jeden paragon, poszłam zanieść produkty do samochodu, wróciłam...zrobiłam zakupy, poszłam do innej kasy samoobsługowej i wydrukował mi się DOKŁANIE taki sam numer paragonu, jak z kasy obok! emotka  Oczywiście skroiłam się dopiero w domu, 35 zł w plecy, bo nawet nie zagrałam na niego. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730636 Napisano: 21.09.2020 16:15:16 w NA CO CZEKAMY?
do 24.09 Konkurs "Przedłuż swoje wakacje" Tchibo ITM (17.09 + 7 dni)
do 24.09 Konkurs "BĄDŹMYRAZEM" ITM (21.09 + 3 dr)
d0 25.09 Familijne - rezerwa nagród natychmiastowych (22.09 + 3dr)
do 28.09 "Czysta i pachnąca metamorfoza łazienki" (21.09 + 7 dni)
do 29.09 (60 d.r. od 07.07) T-Mobile
do 30.09 (01.09-21.09 wybór) Kaufland "Jak najlepiej zadbać o dom?"
do 30.09 VELVET Carrefour
do 07.10 (wybór 11.09-28.09) BIC Biedronka
do 07.10 Milka ABC
do 9.10.  Martini Biedronka
do 15.10 (wybór 14.09-06.10) Finish Biedronka
do 15.10 Konkurs "RB w Carrefour"
do 22.11 Wakacje z Orange 7 (60 dr od 31.08) tel  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730476 Napisano: 21.09.2020 09:09:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

czy w loterii winiary dany nr telefonu może wygrać tylko raz?

odpowiedź znajdziesz w regulaminie emotka

przeglądałam, ale nie miałam możliwości się wczytać. dlatego tu zapytałam i jak widzę Ty też pytasz o to samo tyle, że w innym konkursie emotka  

Różnica jest taka, że w moim regulaminie nie było nic sprecyzowane, a w Twoim wszystko widać "na pierwszy rzut oka" emotka  i w ogóle nie trzeba się jakoś specjalnie wczytywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730430 Napisano: 20.09.2020 20:30:06 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Wkurza mnie, że konkursy są organizowane w tym samym czasie w różnych produktach. Jak ich nie ma, to sobie myślę "mogliby jakiś fajny konkursik zrobić". Jak się zaczną ( głównie sierpień-listopad) to jakby ich coś opętało. We wszystkim. A ja mam później tyle słodkiego, że rodzina gardzi wafelkami, cukierkami itp.
Aha i wkurza mnie również to, że mało jest fajnych konkursów w proszkach do prania, papierach toaletowych, środkach czystości, czy jakichś zdrowszych produktach spożywczych. Są głównie w chipsach, słodyczach i słodzonych napojach.  I weź tu się zdrowo odżywiaj. 

Z 2 lata temu była loteria na feat&easy - sałaty. Codziennie brałam sobie do pracy. To był jedyny okres kiedy byłam taka fit  emotka
Teraz biorę słodycze ...

Ojj konkurs marzenie emotka  - pamiętam!  emotka
i do tego te kolorowe oBAGi, które schodziły jak ciepłe bułeczki  emotka emotka emotka

Chyba mamy na myśli różne. Loteria i rowery kross w bramkach  emotka

A to nie - ja nieloteryjna emotka Kiedyś Albedo robiło konkurs Fit&easy i rozdawało oBagi emotka
o kurczę, w sumie to już 4 lata temu emotka    http://www.fitand...wygraj-modna-torebke Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

edzia21

#6730428 Napisano: 20.09.2020 20:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

posłuchajcie, 3 razy przeleciałam z góry na dół ten regulamin, Berlinki w Selgros, i nie umiem znaleźć, ile bonów może wygrać jedna osoba. Niech poratuje ktoś z młodszymi oczami, bo ja już dostaję oczopląsu między literami. https://uniqueone...mowi-w-sieci-selgros

1. Uczestnik może dokonać dowolnej liczby Zgłoszeń do Konkursu pod warunkiem, że każdorazowo spełnione są warunki określone w Regulaminie Konkursu oraz
    z zastrzeżeniem, że dany Uczestnik może wygrać w Konkursie łącznie, maksymalnie
    1 (słownie: jedną) nagrodę. Za jednego Uczestnika na potrzeby Konkursu poczytuje się
    tą samą osobę fizyczną, niezależnie od tego jakimi danymi identyfikacyjnym się posługuje w Konkursie. Dane Zadanie Konkursowe, o którym mowa w §3 ust. 1 pkt c) Uczestnik może zgłosić tylko raz w trakcie trwania całego Konkursu. emotka
Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730423 Napisano: 20.09.2020 19:56:31 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Wkurza mnie, że konkursy są organizowane w tym samym czasie w różnych produktach. Jak ich nie ma, to sobie myślę "mogliby jakiś fajny konkursik zrobić". Jak się zaczną ( głównie sierpień-listopad) to jakby ich coś opętało. We wszystkim. A ja mam później tyle słodkiego, że rodzina gardzi wafelkami, cukierkami itp.
Aha i wkurza mnie również to, że mało jest fajnych konkursów w proszkach do prania, papierach toaletowych, środkach czystości, czy jakichś zdrowszych produktach spożywczych. Są głównie w chipsach, słodyczach i słodzonych napojach.  I weź tu się zdrowo odżywiaj. 

Z 2 lata temu była loteria na feat&easy - sałaty. Codziennie brałam sobie do pracy. To był jedyny okres kiedy byłam taka fit  emotka
Teraz biorę słodycze ...

Ojj konkurs marzenie emotka  - pamiętam! emotka
i do tego te kolorowe oBAGi, które schodziły jak ciepłe bułeczki emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730421 Napisano: 20.09.2020 19:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

czy w loterii winiary dany nr telefonu może wygrać tylko raz?

odpowiedź znajdziesz w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730293 Napisano: 19.09.2020 17:47:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Nie przyszła mi zwrotka z Winiary emotka  mieliscie tak ?

Wczoraj czekałam na zwrotkę 20 miniut. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730288 Napisano: 19.09.2020 17:27:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pytanie trochę z innej beczki - jak wyglądają wypłaty z bankomatu tego nieszczęsnego banku? Jest jakaś opcja "za free"?  emotka

Opłata za wypłatę gotówki (Opłatanaliczona bezpośrednio na kartach Użytkowników) 3% min 7,00 PLN

Dzięki, porażka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730282 Napisano: 19.09.2020 17:17:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie trochę z innej beczki - jak wyglądają wypłaty z bankomatu tego nieszczęsnego banku? Jest jakaś opcja "za free"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730274 Napisano: 19.09.2020 16:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia, pisałaś wczoraj, że nie działa Ci karta z BREFA, to może ta na dane mamy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730261 Napisano: 19.09.2020 15:33:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
2asantesana napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł! 

Nie ogarniam czemu po prostu nie zrobią przelewu emotka  tyle zachodu z przypisywaniem nazwisk do kart, a potem z rejestracją i jeszcze ta złotówka opłaty plus koszty kuriera na wysyłkę tego  emotka

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować. 

A jesteś pewna, ze maja dane laureatow? Od zawsze wszystkie wygrane karty rejestruje na siebie i nigdy zadnych problemow nie mialam (nawet jesli karta byla wygrana na "meskie" dane) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730195 Napisano: 19.09.2020 00:19:34 w SZUKAM....
nelunia napisał(a):

Szukam informacji czy były ostatnio wysyłane jakieś nagrody z Komorników? Nie wiem co to może być, nie ma mnie w domu, a mam info ma mejlu, że dziś ktoś ją odebrał  emotka

Komorniki to np. LOGARIS, wysylaja m.in. dla Los Mejores Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

edzia21

#6730117 Napisano: 18.09.2020 18:16:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

edzia21 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Widzę że pani Elżbieta L. Zgarnela W maślance łącznie 55 tyś zł. Wygrała IV etap i jednocześnie nagrodę główną...

A co w tym dziwnego? Wiadome było, że wygra osoba "etapowa". Raczej trochę bez sensu byłoby, gdyby nagrodę główną wygrała osoba, która nie była "najlepszą" w którymś z 4 etapów.  emotka

Tak można się było tego spodziewać. Zresztą przewidzialem, że wygra ktoś główna z IV etapu i tak się stało. Ale moglo być też tak, że tak jakby dla najlepszej pracy z ostatniego etapu dadzą główna, a dla drugiej najlepszej dadzą nagrodę etapową.

Co byłoby wielką niesprawiedliwością dla laureatów 1, 2 i 3 etapu emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730105 Napisano: 18.09.2020 17:19:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

Widzę że pani Elżbieta L. Zgarnela W maślance łącznie 55 tyś zł. Wygrała IV etap i jednocześnie nagrodę główną...

A co w tym dziwnego? Wiadome było, że wygra osoba "etapowa". Raczej trochę bez sensu byłoby, gdyby nagrodę główną wygrała osoba, która nie była "najlepszą" w którymś z 4 etapów. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730100 Napisano: 18.09.2020 17:03:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

macie jakiekolwiek dokumenty gwarancyjne do słuchawek od Fortisa z BIC? 

U mnie nic nie było  emotka

Będziesz pisać do Fortisa o "dowód przekazania nagrody"??  emotka

W sumie nie wiem.

Jakie słuchawki dostaliście? Wg regulaminu miały być JBL E45BT, a dostałam LIVE 400BT emotka

To chyba raczej zamiana na niekorzyść?!
JBL Live 400BT

JBL E45 BT  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6729916 Napisano: 17.09.2020 23:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

soulfly napisał(a):

rettib napisał(a):

Czy dochodzą Wam zwrotne maile w konkursie Stokrotki Pepsi/Lay’s? U mnie wysłało się poprawnie, ale maila brak 

Szukaj w spamie lub innych folderach.

Też brak

U mnie też brak na onecie Wyświetl w wątku >>
0 0