Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9680
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam gdzie jest dodaj opinie Wyświetl w wątku >>
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1291 Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już też nie widzę, skasowali była pomiędzy fotką https://www.faceb...p;type=1&theater a tą https://www.faceb...p;type=1&theater Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa, dzięki! ja grałam tylko w 4 .. i ogólnie nie wiem na co ja się łudzę i czekam z moim pechem loteryjnym Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może 4? dzisiaj miało być losowanie Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obiecuję, że jak wygrasz to auto, to następnym razem i ja przyłożę się do konkursu ... odzyskując wiarę w uczciwość org. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wg mnie oceniają to pracownicy rosska, tak jak każdy konkurs. Forma taka sama + spóźnienia jak przy innych wynikach ich konkursów - łamanie regulaminu i przesuwania. Dostali zlecenie na promocje kosmetyków plus nagrody a w ich gestii jest konkurs. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym raczej nie liczyła na to, że ktokolwiek to przeczyta i doceni tak, jakbyś chciała... przy tylu pracach, już pewnie na wymioty ich zbiera, jak widzą prace na więcej niż kilka linijek (o ile je czytają). Jak dla mnie takie długie pisanie to przerost formy nad treścią, a auto i tak wygra krótki i przyjemny tekst...zdanie lub jeszcze mniej. Również odsyłam do tekstu zwyciężczyni Fiata z olimpiady 2012 na rossku. Wtedy niektórzy też pisali elaboraty i co z tego Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spójrz sobie na voucher, który dostałaś na maila z Palmolive i przeczytaj nagłówek Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie w niektórych, tylko powinny dawać we wszystkich... a tam gdzie nie dają to dzielą miedzy sobą i rżną głupa Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, widziałam ten filmik na YT, laska wygrala iPada za niego... ktoś kiedys zamieszczal tu link. Ogólnie bylam zniesmaczona ta sytuacja, ale co ja moge... wszystko w gestii organizatora
i dodam od siebie (w mojej ocenie) filmik ten nie był jakoś powalający i wysokich lotów, ale był filmikiem i jak widać to zadecydowało Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też na to zwróciłam uwagę już dawno, dawno, dawno... oni tak w każdym konkursie piszą, nawet w takim, gdzie należy dokończyć zdanie. Więc nie wiem jaki miernik przyjmują za określenie wkładu pracy... jednak ja, to stwierdzenie o wkładzie pracy, rozumiem jako przyłożenie się do napisania tekstu: żeby było ciekawie, rymy? (nigdy ich nie piszę, być może dlatego nigdy nie wygrałam głównej), na temat i humorystycznie. Wkład pracy może być różny, od niechcenia 1 oklepane zdanie, takie jak pisze każdy, albo coś głębszego, nietuzinkowego, a za razem genialnego!
tak sobie to tłumaczę... Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie przesłanie czegokolwiek innego niż opis w konkursie z Fiatem to złamanie regulaminu i takie prace powinny od razu lądować w koszu! Wyraźnie, zarówno w regulaminie, jak i w poleceniu nad okienkiem do wpisywania odpowiedzi było napisane: OPISZ a skoro opisz to opisz, a nie przedstaw w dowolnej formie... Wyświetl w wątku >>