Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#7235526 Napisano: 16.01.2025 19:52:19 w Kupię...
Szukam kodu na badania z ACTIVIA, może ma ktoś jeszcze do sprzedania? Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

edzia21

#7235268 Napisano: 15.01.2025 19:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Odbierając swój konkursowy samochód w 2016...posiadałam właśnie leciwego Opla (Vectrę z 2003) 🤪 po czym moje życie motoryzacyjne nabrało zwariowanego tempa i nie zwalnia. Uznaj to za dobrą wróżbę i z całego serduszka - życzę Ci samochodu ❤️

A tak z ciekawości, rzeczywiście autko z konkursu kreatywnego, czy z loterii? Tak sobie myślę, że chyba konkursowe cieszy bardziej emotka  Napisz coś więcej, zainspiruj nas emotka

Kreatywnego emotka
W loteriach szczęścia brak.

Zainspirować mogę tak, że konkursy dodają wiatru w żagle i pomagają spełniać marzenia. Nawiązując do poprzedniego wpisu, 9 lat temu miałam Vectrę z 2003, a teraz kilkumiesięcznego Mercedesa za 450k   emotka ...i aktualnie ciułam na klasę G, bo chyba dopadła mnie starość. Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7235260 Napisano: 15.01.2025 18:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy na prawdę tylko jedna osoba wygrała z Lay's Biedronka🐞? Czy to pomyślał 🧐

Auta są dwa, potencjalnie może je zgarnąć  jedna bardzo rodzinna osoba  emotka  Do piątku wszystko będzie jasne w tym temacie, a może już jest...?

agicho jak zwykle pomieszała konkursy i informacje...nie zwracaj na nią uwagi emotka
 agicho, ogarnij się w końcu! emotka

Wiem, ale dość zabawna wydała mi się sytuacja, gdyby na przekazanie nagród podjechał starym oplem kreatywny Mąż z równie kreatywną Żoną ewentualnie Kochanką, a odjechali dwoma nowymi brykami  emotka

🤣🤣 dobry i stary opel!

Czy moja Asterka z 2003 się liczy? Bo ja chętnie po to auto starym Oplem podjadę 😅 Chociaż w poniedziałek kupiłam jej nowy akumulator, to trochę szkoda 😂

Odbierając swój konkursowy samochód w 2016...posiadałam właśnie leciwego Opla (Vectrę z 2003) 🤪 po czym moje życie motoryzacyjne nabrało zwariowanego tempa i nie zwalnia. Uznaj to za dobrą wróżbę i z całego serduszka - życzę Ci samochodu ❤️ Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

edzia21

#7235252 Napisano: 15.01.2025 17:58:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

Auta są dwa, potencjalnie może je zgarnąć  jedna bardzo rodzinna osoba  emotka  Do piątku wszystko będzie jasne w tym temacie, a może już jest...?

agicho jak zwykle pomieszała konkursy i informacje...nie zwracaj na nią uwagi emotka
 agicho, ogarnij się w końcu! emotka

Wiem, ale dość zabawna wydała mi się sytuacja, gdyby na przekazanie nagród podjechał starym oplem kreatywny Mąż z równie kreatywną Żoną ewentualnie Kochanką, a odjechali dwoma nowymi brykami  emotka

🤣🤣 dobry i stary opel! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7235245 Napisano: 15.01.2025 17:35:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho, ogarnij się w końcu! emotka Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

edzia21

#7235155 Napisano: 15.01.2025 14:05:41 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
visserarthur napisał(a):

Nie mogłabyś dostać ekwiwalentu, gdybyś sobie tak zażyczyła w "normalnych warunkach", ale skoro działają już poza regulaminem, to możesz mieć takie roszczenie. Mieć możesz, a co oni zrobią, to inna sprawa.

Jestem tego samego zdania emotka  - próbowałabym, mając taki "problem" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7235151 Napisano: 15.01.2025 13:57:47 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

majka1141 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

majka1141 napisał(a):

Może ktoś z Was miał podobny przypadek?
Wygrałam auto w Albedo, które miało być wydane w styczniu.
Dzisiaj dostała maila z informacją, że dealer auta nie ma i szacuje że będzie pod koniec kwietnia, więc Albedo zakłada , że wydanie nagrody będzie w maju.
I taka retoryka w piśmie podpisanym przez Zarząd szacują i zakładają czyli żadnej pewności, że to ostateczny termin wydania auta.
Jako zadośćuczynienie dają kartę podarunkową na 1000 zł.
Czy ktoś miał może podobny problem?
Można coś w tej kwestii zrobić?
Poradźcie
Dzięki

Albedo to nie mała agencyjka, która kombinuje. Problemy z dostępnością auta mogą się zdarzyć, mój tata sam czekał na swoje 2 lata, a miało być krócej. Co z tym zrobić? Nic, uzbrój się w cierpliwość - wiadomo, że chciałoby się już i teraz, zwłaszcza że taki był plan, ale doczekasz się emotka .

Na jakie marki czeka się teraz tyle czasu? 🧐 omg

Na Mini.
A moja znajoma na Toyote hybrydę czekała 1,5 roku od zapłaty co kwartał przesuwali jej odbiór na kolejny kwartał.

Szok!!!! To my na Mercedesa 2.5 miesiąca.

U mnie to samo - dopasione CLE wyprodukowali mi w 2 miesiące emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

edzia21

#7235143 Napisano: 15.01.2025 13:40:51 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
mietowa napisał(a):

majka1141 napisał(a):

Może ktoś z Was miał podobny przypadek?
Wygrałam auto w Albedo, które miało być wydane w styczniu.
Dzisiaj dostała maila z informacją, że dealer auta nie ma i szacuje że będzie pod koniec kwietnia, więc Albedo zakłada , że wydanie nagrody będzie w maju.
I taka retoryka w piśmie podpisanym przez Zarząd szacują i zakładają czyli żadnej pewności, że to ostateczny termin wydania auta.
Jako zadośćuczynienie dają kartę podarunkową na 1000 zł.
Czy ktoś miał może podobny problem?
Można coś w tej kwestii zrobić?
Poradźcie
Dzięki

Albedo to nie mała agencyjka, która kombinuje. Problemy z dostępnością auta mogą się zdarzyć, mój tata sam czekał na swoje 2 lata, a miało być krócej. Co z tym zrobić? Nic, uzbrój się w cierpliwość - wiadomo, że chciałoby się już i teraz, zwłaszcza że taki był plan, ale doczekasz się emotka .

Na jakie marki czeka się teraz tyle czasu? 🧐 omg Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

edzia21

#7234560 Napisano: 13.01.2025 15:58:28 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

W wynikach pojawiła się zakładka BREF, czy dostał ktoś już SMS? (ewentualnie czy wyniki są podpięte) emotka

Znajoma teraz dostała sms z dodatkową- odkurzacz

Też mam SMS, dzięki emotka

ja również co wprawiło mnie w głęboki szok... Ja i smolar! Czy mozecie gdzies wypełnic oświadczenie laureata??

Niestety, ale musisz dymać na pocztę z paragonem.

Tutaj masz oświadczenie do wydrukowania: https://www.smola...sprzatajwbrewzasadom

serio?

Wystarczy przeczytać regulamin konkursu :) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7234558 Napisano: 13.01.2025 15:55:53 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

W wynikach pojawiła się zakładka BREF, czy dostał ktoś już SMS? (ewentualnie czy wyniki są podpięte) emotka

Też mam SMS, dzięki emotka

ja również co wprawiło mnie w głęboki szok... Ja i smolar! Czy mozecie gdzies wypełnic oświadczenie laureata??

Niestety, ale musisz dymać na pocztę z paragonem.

Tutaj masz oświadczenie do wydrukowania: https://www.smola...sprzatajwbrewzasadom Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7234552 Napisano: 13.01.2025 15:42:20 w Smolar

edzia21 napisał(a):

Też mam SMS, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7234547 Napisano: 13.01.2025 15:32:44 w Smolar
W wynikach pojawiła się zakładka BREF, czy dostał ktoś już SMS? (ewentualnie czy wyniki są podpięte) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7234126 Napisano: 10.01.2025 18:51:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
SPRZEDAM wygrany numer (+paragon) z zestawem produktów Maybelline & Loreal z konkursu w HEBE.

ZESTAW składa się z: tuszu do rzęs L'Oréal ParisPanorama, sprayu utrwalającego L'Oréal Paris Infaillible, podkładu rozświetlającego Maybelline Super Stay® 24H Skin Tint, korektora Maybelline Instant Eraser Concealer, rozświetlacza L'Oréal Paris Glotion oraz błyszczyka Maybelline Lifter Gloss Silk o łącznej wartości 357,94 zł.

Cena: 200 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7233560 Napisano: 08.01.2025 15:27:02 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

catcat napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Czy Smolar skrupulatnie sprawdza sposób płatności? W berlinkach zapisali w reg ze trzeba samemu zapłacić a ja się zapomniałam i zapłaciłam bonem. Zastanawiam się czy zgłaszać czy olać ten paragon.

Ale przecież zapłaciłaś samodzielnie, możesz zapłacić gotówką, kartą, bonem, mężem...

Komuś ostatnio Smolar odpisał, że "samodzielna zapłata" - ten punkt w regulaminie rozumie jako zapłatę kartą lub gotówką...
ale z doświadczenia z tego powodu nigdy mi nie odrzucili paragonu.

Dzwoniłam do nich w grudniu...i właśnie uzyskałam taką odpowiedz, że zapłata czymś innym niż gotówka czy karta odpada (finalnie nie zagrałam na paragony, za które płaciłam bonami 😢). Nie mogę jednak pojąć czym różni się zapłata kartą od zapłaty bonem - to i to stanowi płatność, na podstawie której otrzymuje się paragon fiskalny, który daje możliwość udziału w konkursie.

Na upartego regulamin nie precyzuje w jaki sposób należy zapłacić, a bon jest formą płatniczą akceptowaną przez sklep. Myślę, że w sytuacji wygrania na taki paragon regulamin działa na korzyść laureata. Kwestia czy ktoś chce podjąć ryzyko i się z nimi szarpać, czy lepiej zjeść te parówki z niesmakiem i kupić nowe. 

Ja również nigdy nie miałam zakwestionowanego paragonu opłaconego bonami.

Wiesz, być może trafiłam na osobę z agencji, która robi "z igły widły" (była to osoba odpowiedzialna za konkurs Hellmanns w Stokrotce i za ogólnopolski Bref). Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7233548 Napisano: 08.01.2025 15:13:39 w Smolar
catcat napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Czy Smolar skrupulatnie sprawdza sposób płatności? W berlinkach zapisali w reg ze trzeba samemu zapłacić a ja się zapomniałam i zapłaciłam bonem. Zastanawiam się czy zgłaszać czy olać ten paragon.

Ale przecież zapłaciłaś samodzielnie, możesz zapłacić gotówką, kartą, bonem, mężem...

Komuś ostatnio Smolar odpisał, że "samodzielna zapłata" - ten punkt w regulaminie rozumie jako zapłatę kartą lub gotówką...
ale z doświadczenia z tego powodu nigdy mi nie odrzucili paragonu.

Dzwoniłam do nich w grudniu...i właśnie uzyskałam taką odpowiedz, że zapłata czymś innym niż gotówka czy karta odpada (finalnie nie zagrałam na paragony, za które płaciłam bonami 😢). Nie mogę jednak pojąć czym różni się zapłata kartą od zapłaty bonem - to i to stanowi płatność, na podstawie której otrzymuje się paragon fiskalny, który daje możliwość udziału w konkursie. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7232027 Napisano: 30.12.2024 17:33:51 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

A Lenor w Kaufland już był wyniki?

Tak emotka  już nawet nagrody rozesłali. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7232025 Napisano: 30.12.2024 17:30:44 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

że nie mam pewności, ale obawy iż chyba znów moje zgłoszenia na tej całej platformie Joy nie docierają emotka  żeby nigdzie nic nie trafić
Raz jak człowiek wygrał, musiał być jakiś błąd systemu  emotka

Spoko...masz chociaż jedną wygraną - u mnie ogromne 0 (od kiedy istnieje JOY) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7231689 Napisano: 28.12.2024 19:34:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

To wy już sie przebiliście przez wszystkie chipsowo-napojowe konkursy i chcecie wiecej? emotka
Jestem wdzięczna za ten wysyp świątecznych konkursów, ale żeby tak na każdy wymyślic cos super to ja muszę podjąć ze sobą walkę  emotka
Jestem na finiszu. W styczniu nie zamierzam nic wymyślać! Dość tego emotka

Styczeń to kijowy okres (i tak), jeśli chodzi o ilość realizowanych akcji konsumenckich. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7231427 Napisano: 27.12.2024 11:09:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy Lajkonik Kaufland informował na bieżąco? czy jest nadzieja?

on jeszcze trwa

Jak trwa. Skończył się. Będą informować wszystko razem. Tam nie było etapów.

Widać, że jedynie Ty..."otrząsnęłaś" umysł po świętach 😂😂😂

Wiesz, 17 dni wolnego, to dopiero teraz ogarniam rzeczywistość emotka

U mnie 18 dni wolnego, piąteczka! emotka emotka Wyświetl w wątku >>