Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#7223954 Napisano: 22.11.2024 16:10:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Szukam miłej osóbki, która ma dostęp do wątku "Zapowiedzi" i mogłaby mi podesłać na PW zapowiedzi najnowszych konkursów, bardzo dziękuję <3 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7223663 Napisano: 21.11.2024 16:52:47 w Czy informują/ informowali?
angel119 napisał(a):

Myślicie że główne z Felix od Smolar już poszły? Takiej zakładki nie ma w laureatach.

Tak, poszły. Paragon trzeba odesłać pocztą - stąd brak zakładki. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7221190 Napisano: 13.11.2024 13:13:21 w Czy informują/ informowali?
Czy ALBEDO informowało z konkursu w Selgrosie? Zgodnie z regulaminem...dzisiaj mają deadline. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7221110 Napisano: 13.11.2024 10:31:10 w Żabka
Grzeski byly wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7220782 Napisano: 12.11.2024 12:38:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
 Sprzedam wygrany numer (w duecie z paragonem) z saturatorem SodaStreamART w kolorze czerwonym (Lubię świeże bąbelki). regulaminowa wartość saturatora: 399 zł - sprzedam za 300 zł.

Dane odsyłasz samodzielnie (online), a saturator przyjedzie prosto do Ciebie od organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7220163 Napisano: 08.11.2024 23:20:19 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
 Sprzedam wygrany numer (w duecie z paragonem) z saturatorem SodaStreamART w kolorze czerwonym (Lubię świeże bąbelki). regulaminowa wartość saturatora: 399 zł - sprzedam za 300 zł.

Dane odsyłasz samodzielnie (online), a saturator przyjedzie prosto do Ciebie od organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7220135 Napisano: 08.11.2024 21:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Jak to jest z tymi pronce polo, to wiadomości przychodzą stopniowo, czy wszystkie o wygranych jednocześnie?

No właśnie zastanawiam się,co to za konkurs z tego Prince Polo.
Czy to jest ten zakończony, który był do 27.10,"Każdy kocha Prince Polo po swojemu",
bo nie rozumiem, że teraz wszyscy wygrywają ?

A co takiego ciężkiego jest do rozumienia? Konkurs zakończył się 27.10, a dzisiaj informowali za ostatni etap konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7219459 Napisano: 07.11.2024 10:38:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam wygrany numer (w duecie z paragonem) z produktami P&G z rozwiązanego 3 dni temu jesiennego konkursu w Auchan. Regulaminowa wartość zestawu: 470 zł - sprzedam za 300 zł. 

Dane odsyłasz samodzielnie (online), a zestaw przyjedzie prosto do Ciebie od organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7219458 Napisano: 07.11.2024 10:35:04 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

A Fortis z pierwszego losowania Andante informował już może?

Tak, w poniedzialek. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7219210 Napisano: 06.11.2024 14:07:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam wygrany numer (w duecie z paragonem) z produktami P&G z rozwiązanego 2 dni temu jesiennego konkursu w Auchan. Regulaminowa wartość zestawu: 470 zł - sprzedam za 300 zł. 

Dane odsyłasz samodzielnie (online), a zestaw przyjedzie prosto do Ciebie od organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7218577 Napisano: 04.11.2024 14:57:29 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam wygrany numer (w duecie z paragonem) z produktami P&G z rozwiązanego dzisiaj jesiennego konkursu w Auchan. Regulaminowa wartość zestawu: 470 zł - sprzedam za 300 zł. 

0 0

edzia21

#7217954 Napisano: 31.10.2024 17:45:12 w Czy informują/ informowali?
monikar napisał(a):

Który etap Prince Polo poszedł dzisiaj?

Zakładam, że to rezerwy... Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

edzia21

#7217886 Napisano: 31.10.2024 13:57:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Jestem w szoku w ilu konkursach gracie 😁 aż się wystraszyłam i weszłam sprawdzić ale naliczyłam tylko 3, w których chce wziąć udział uff 🙈
powodzenia dla nas, a dla was w szczególności emotka

Zazdroszczę ludziom i podziwiam tych którzy mają tyle na to tyle czasu, u mnie praca ,w domu po pracy dużo obowiązków ,remont mieszkania i niestety nie mam kiedy grać emotka

Ojj ciężko z tym czasem...u mnie podobnie: codziennie (tak, 7 dni w tygodniu) prowadzę wykłady i laboratoria dla studentów, do tego piastuję stanowisko kierownicze...i mam 50 osób pod sobą. I pomimo tego, że ostatnio kupiłam sobie wymarzonego Merolka...często jeżdżę do pracy MPK, żeby mieć chwilę na napisanie kilku konków - tak dla pasji, odmóżdżenia emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7217680 Napisano: 30.10.2024 19:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Skąd mam wiedzieć na którą kartę zrobiłam zakupy na dany paragon (Kaufland)? Końcówka numeru karty na paragonie ni cholery się nie zgadza z tym co mam na karcie emotka

Numer karty na paragonie nie obejmuje 2 ostatnich cyfr z faktycznej karty KAUFLAND CARD. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#7217673 Napisano: 30.10.2024 19:02:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kuoka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

maverick napisał(a):

Ta cała platforma Joy jest ciągle dla mnie na nie, bez względu na akcje  emotka

Łączę się w bólu 🫣

Mnie też omija 🥺

Mam to samo. Odkąd pojawiła się ta platforma to nic nie wygrywam w Avanti.
Tell me why?

U mnie to samo! Co prawda mało zgłoszeń wysyłam...ale od kiedy jest platforma - niczego (dosłownie: N I C Z E G O) nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

edzia21

#7216419 Napisano: 25.10.2024 01:17:09 w Żabka
scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

andzi18 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

jomico napisał(a):

jeśli mąż przeszedł na nową apkę żabki a nie zapisał Knoppersa to jest szansa, by odzyskać?

Myślę, że nie zaszkodzi napisać do Żabki, często wysyłają kody mailem 🙂

Napisałem w tej sprawie przed 10 i do teraz brak odpowiedzi emotka

Jeśli nie dostaniesz  w terminie, to ciśnij  dalej temat, to przynajmniej jakiś bon w ramach rekompensaty podeślą

Ejjj, ale w appce przy kodzie konkursowym było wyraźnie napisane, że kod zniknie 22 października (jedynie przy TIGER była data do dzisiaj)...więc do kogo pretensje? Tylko i wyłącznie do siebie, że jest się NIEOGAREM. Zawsze można było zrobić screen shota. Pracując w BOK spuszczałabym takie osoby na drzewo.

Kto ma czas i ochotę siedzieć codziennie w aplikacji żabka i sprawdzać ich aktualizacje? To jest konkurs konsumencki, ma być prosty i przyjemny, a nie wiązać telefon przy d**
Kupujesz towar, posiadasz paragon zakupu to i prawo wzięcia udziału w akcji. Każdy tego przestrzega tylko nie Żabka.

A kto tutaj mówi o codzinnym siedzeniu w aplikacji? Bez przesady. Po zakupie i pojawieniu się kodu walisz screen shota i temat z głowy. Nie od dziś wiadomo, że aplikacja żabkowa jest problematyczna, więc warto dmuchać na zimne. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7216418 Napisano: 25.10.2024 01:15:00 w Żabka
atlantydek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

andzi18 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

jomico napisał(a):

jeśli mąż przeszedł na nową apkę żabki a nie zapisał Knoppersa to jest szansa, by odzyskać?

Jeśli nie dostaniesz  w terminie, to ciśnij  dalej temat, to przynajmniej jakiś bon w ramach rekompensaty podeślą

Ejjj, ale w appce przy kodzie konkursowym było wyraźnie napisane, że kod zniknie 22 października (jedynie przy TIGER była data do dzisiaj)...więc do kogo pretensje? Tylko i wyłącznie do siebie, że jest się NIEOGAREM. Zawsze można było zrobić screen shota. Pracując w BOK spuszczałabym takie osoby na drzewo.

Jeśli regulamin konkursu dopuszcza wzięcie udziału  do 24.10. a jednocześnie kody znikają po 22.10, to jedynym nieogarem jest autor takiego rozwiązania i niespójnej komunikacji.   Aktualizacja nie miała na to wpływu, u mnie na starej zniknęły.

Co nie zmienia faktu, że było info, że kody wygasną. Apka jest "skiepszczona" - fakt, aczkolwiek można wyjść przed szereg i się zabiezpieczyć (spisując kody po zakupie). Wystarczy kilka sekund i temat z głowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7216412 Napisano: 24.10.2024 23:51:20 w Żabka
atlantydek napisał(a):

andzi18 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

jomico napisał(a):

Ejjj, ale w appce przy kodzie konkursowym było wyraźnie napisane, że kod zniknie 22 października (jedynie przy TIGER była data do dzisiaj)...więc do kogo pretensje? Tylko i wyłącznie do siebie, że jest się NIEOGAREM. Zawsze można było zrobić screen shota. Pracując w BOK spuszczałabym takie osoby na drzewo. Wyświetl w wątku >>
0 1 kimberly

edzia21

#7214962 Napisano: 18.10.2024 21:42:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBagnieszka12 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

notta napisał(a):

maixys napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D

Nice try, Panie inspektorze skarbówki xD

Na tym się nie zarabia, większość tutaj gra dla przyjemności i zajęcia wolnego czasu w te szare, jesienne dni emotka

Dokładnie, hobby, pasja i czysta przyjemność.

Ja w lepszych dla mnie konkursowo czasach miałam korzyści ok 10.000-20.000 zł (+/-) rocznie. W tym zazwyczaj raz w roku wpadała jakas większa nagroda typu konsola czy jakies bony. Teraz nic nie mogę wygrać. Na jakiś czas skończyłam konkursowa przygodę bo zwyczajnie się zniechęciłam.
Edit. Dodam, że na forum jestem już ok 10 lat.

Takie kwoty spokojnie można było osiągać nie rocznie, a miesięcznie emotka  Kiedyś było więcej konkursów, były większe pule na nagrody...i była MNIEJSZA KONKURENCJA. Jeśli ktoś miał więcej czasu wolnego - hulaj dusza. Piękne czasy! emotka  Można było spełnić najskrytsze (szalone) marzenia. emotka emotka Było to, było tamto...teraz jest etacik. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7214522 Napisano: 17.10.2024 10:52:53 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Palmolive Biedronka wszystko poszło?????

Też jestem bardzo ciekawy jak oni informują czy wszystko razem

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Informują wszystkie stopnie nagród za jednym zamachem (nie rozkładając tego procesu na kilka dni) - są kilkuminutowe przerwy pomiędzy stopniami. Jak na moje oko, znając Los Mejores od lat - na bank już wszystko poszło emotka Wyświetl w wątku >>