Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#7249898 Napisano: 28.03.2025 01:58:26 w Wkurza mnie...
niunio napisał(a):

edzia21 napisał(a):

niunio napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O dokładnie Montezuma ujęła to idealnie. Edzia widzę różnicę i powiem więcej,kiedyś bym to skomentowała dosadnie takiemu osobnikowi ,ale życie nauczyło mnie,że czasem warto odpuścić i przemilczeć.  Tak dla własnego zdrowia . Drażni mnie pisownia ludzi ale nie komentuje. No chyba,że mam zły dzień to wtedy tak .

Również nie komentuję, wszak "nie wypada", ale niesmak zostaje emotka Niech TYŚące dzbanów żyje nadal w swoim prostym świecie  emotka

Ale i tak lepiej mieć prawdziwe 5000 tyś, choćby napisane z literówką, niż te wyimaginowe miliony z poprawną pisownią 😎

To też prawda emotka  dla 5 000 000 na koncie mogę zostać nawet tym dzbanem emotka

@donia7, a Ty jakieś udaru albo wylewu doznałaś? Czy może należysz do "TYŚąca" osób popełniających "literówkę" i wyrażasz swoje niezadowolenie z racji tego faktu? Nie rozumiem tych minusów przy moich wypowiedziach. Może mam się zacząć martwić o Twoje zdrowie? W razie "w" chętnie pomogę.

Chyba literówkę zrobiłaś.

Chyba tak, gratulacje (wygrałeś talon na balon) - niczym kameleon dopasowuję się do poziomu intelektualnego rozmówcy emotka

Nie jestem tobą zainteresowany.

Chyba pomyliły ci się "ulubione fora" w zakładkach, bo to akurat nie ma charakteru matrymonialnego. Idz juz lepiej spac. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7249896 Napisano: 28.03.2025 01:27:44 w Wkurza mnie...
niunio napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O dokładnie Montezuma ujęła to idealnie. Edzia widzę różnicę i powiem więcej,kiedyś bym to skomentowała dosadnie takiemu osobnikowi ,ale życie nauczyło mnie,że czasem warto odpuścić i przemilczeć.  Tak dla własnego zdrowia . Drażni mnie pisownia ludzi ale nie komentuje. No chyba,że mam zły dzień to wtedy tak .

Również nie komentuję, wszak "nie wypada", ale niesmak zostaje emotka Niech TYŚące dzbanów żyje nadal w swoim prostym świecie  emotka

Ale i tak lepiej mieć prawdziwe 5000 tyś, choćby napisane z literówką, niż te wyimaginowe miliony z poprawną pisownią 😎

To też prawda emotka  dla 5 000 000 na koncie mogę zostać nawet tym dzbanem emotka

@donia7, a Ty jakieś udaru albo wylewu doznałaś? Czy może należysz do "TYŚąca" osób popełniających "literówkę" i wyrażasz swoje niezadowolenie z racji tego faktu? Nie rozumiem tych minusów przy moich wypowiedziach. Może mam się zacząć martwić o Twoje zdrowie? W razie "w" chętnie pomogę.

Chyba literówkę zrobiłaś.

Chyba tak, gratulacje (wygrałeś talon na balon) - niczym kameleon dopasowuję się do poziomu intelektualnego rozmówcy emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

edzia21

#7249890 Napisano: 28.03.2025 00:05:14 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

@donia7, a Ty jakieś udaru albo wylewu doznałaś? Czy może należysz do "TYŚąca" osób popełniających "literówkę" i wyrażasz swoje niezadowolenie z racji tego faktu? Nie rozumiem tych minusów przy moich wypowiedziach. Może mam się zacząć martwić o Twoje zdrowie? W razie "w" chętnie pomogę. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7249883 Napisano: 27.03.2025 23:13:53 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Również nie komentuję, wszak "nie wypada", ale niesmak zostaje emotka Niech TYŚące dzbanów żyje nadal w swoim prostym świecie  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7249879 Napisano: 27.03.2025 22:46:58 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Ja nie wiem o co się wkurzacie .🤣🤣ja tam tych ludzi rozumiem . Skoro piszą 7000 tys. To automatycznie wiem ,że chodzi im o kwotę siedem tysięcy.  Bardziej mnie irytują jak piszą tekst typu "daje pincet i zabieram" lub zaczynają zdanie od słowa "doberek.,a kończą naurka...to mnie drażni.  Chyba już za stara jestem i nie ogarniam młodzieży i ich słownictwa

Niestety, ale 7 tys. nie jest równe 7000 tys. (na serio nie widzisz różnicy)? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7249866 Napisano: 27.03.2025 22:18:20 w Wkurza mnie...
kerocna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie nonszalancja językowa...dzbanów (najłagodniejsze określenie przychodzące na myśl), stosujących skrót "tyś.", albo zapisujących ilości jako 100 gram, zamiast gramów. 

A ten "tyś." to skrót od tyśęcy czy może tyśięcy?

Mnie i wkurza i bawi jak ludzie szukają samochodu i piszą np. " Kupię samochód do 7 000 tys.", gdy skomentuję, że za 7 milionów to lepiej w salonie kupić,  to oni zaczynają się burzyć, że takiego budżetu nie mają. emotka emotka

Fakt, to też jest wkurzające.
Nie wiem DLACZEGO tacy ludzie pokończyli szkoły podstawowe...

Zróbmy hybrydę: "kupię samochód do 7 000 tyś." emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

edzia21

#7249844 Napisano: 27.03.2025 21:35:26 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony:
-JACOBS ITM
-Milka z DC Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7249795 Napisano: 27.03.2025 16:35:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie nonszalancja językowa...dzbanów (najłagodniejsze określenie przychodzące na myśl), stosujących skrót "tyś.", albo zapisujących ilości jako 100 gram, zamiast gramów. 

A ten "tyś." to skrót od tyśęcy czy może tyśięcy? Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7248107 Napisano: 20.03.2025 16:14:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rozumiem, że dane już odesłane i się chwalisz?
Przecież to jest spersonalizowany link...gdzie nie trzeba wgrywać paragonu i zaraz ktoś odbierze nagrodę.

W temacie: Aparcik (bony tylko dla mnie, bo jestem samolubem) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7248106 Napisano: 20.03.2025 16:13:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Josh3 napisał(a):

Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7247872 Napisano: 19.03.2025 18:04:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

atanerka napisał(a):

pusheen napisał(a):

vixen napisał(a):

pusheen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

Podpowiedzcie proszę czy mleko czekoladowe w kubku Milka bierze udział w konkursie? Mąż kupił, a ja nie wiem czy mogę tym rachunkiem zagrać 🤔

A w regulaminie sprawdzałaś? emotka

Nie może być

Skąd taka informacja? Bo z regulaminu to nie wynika  emotka

Wg mnie muszą być to produkty produkowane przez Mondelez, a te serki/jogurty/mleczne kanapki z lodówki są produkowane przez inne firmy więc są wyłączone z konkursu. Mleka, choć nie wymienione w regulaminie, chyba również produkuje ktoś inny

Ale to regulamin jest wiążący, więc skoro ich nie wymienili to się powinny liczyć. emotka

6. Sprzedaż Promocyjna objęta niniejszym Konkursem dotyczy dowolnych produktów marki Milka (z wyłączeniem lodów, jogurtów, serków, mlecznych kanapek oraz czekoladowych mlecznych napojów Milka), wprowadzanych do sklepów sieci Delikatesy Centrum przez Mondelez Polska sp. z o.o. („Produkty”).

Ja piszę o Biedronce. emotka  Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum 2 (słownie: dwóch) sztuk dowolnie wybranych produktów marki Milka (z wyłączeniem: lodów, serków, jogurtów, mlecznej kanapki Milka oraz produktów marki Milka zakupionych w maszynach vendingowych lub punktach, w których niemożliwe jest uzyskanie dowodu zakupu).

A ja napisałam też o delikatesach. Tak właśnie wygląda komunikacja bez precyzyjnego pytania... Wyświetl w wątku >>
1 pusheen 0

edzia21

#7247854 Napisano: 19.03.2025 17:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

vixen napisał(a):

pusheen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

Podpowiedzcie proszę czy mleko czekoladowe w kubku Milka bierze udział w konkursie? Mąż kupił, a ja nie wiem czy mogę tym rachunkiem zagrać 🤔

Nie może być

Skąd taka informacja? Bo z regulaminu to nie wynika  emotka

Wg mnie muszą być to produkty produkowane przez Mondelez, a te serki/jogurty/mleczne kanapki z lodówki są produkowane przez inne firmy więc są wyłączone z konkursu. Mleka, choć nie wymienione w regulaminie, chyba również produkuje ktoś inny

Ale to regulamin jest wiążący, więc skoro ich nie wymienili to się powinny liczyć. emotka

Sugerowałam się tym: 
  • Organizator: Karlsbad Sp. z o. o.
Kup dowolny/-e Produkt/-y Milka (z wyłączeniem lodów, jogurtów, serków, mlecznych kanapek oraz czekoladowych mlecznych napojów Milka) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7247845 Napisano: 19.03.2025 16:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ruda7723 napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

ruda7723 napisał(a):

Nie może być Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7247762 Napisano: 19.03.2025 13:08:52 w NA CO CZEKAMY?
Elmex (kids/junior) C4 juz dawno rozwiazany. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

edzia21

#7247720 Napisano: 19.03.2025 10:42:39 w Paragony na trwające konkursy
Kupię HENKEL Itm - proszę o ofertę cenową na Pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7247270 Napisano: 17.03.2025 22:56:26 w Wkurza mnie...
pusheen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Zaraz będzie koniec marca a ciekawych konkursów i loterii mało. Smolar robi loterie z biletami wartymi 40 zł czy przeglądami stomatologicznymi wartymi 20 zł. Tragedia emotka

Ten od dziś co jest w Lidlu Schweppes wydaje się być spoko konkursem 😉

A masz może regulamin tego konkursu albo znasz zasady? Strona podana w gazetce lidl pokazuje inną zawartość.

Schweppes

Wielkie dzięki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7247237 Napisano: 17.03.2025 20:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie najtaniej można kupić tran Mollers na konkurs Albedo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7247159 Napisano: 17.03.2025 14:25:28 w Wkurza mnie...
Jestemnowa napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Zaraz będzie koniec marca a ciekawych konkursów i loterii mało. Smolar robi loterie z biletami wartymi 40 zł czy przeglądami stomatologicznymi wartymi 20 zł. Tragedia emotka

Ten od dziś co jest w Lidlu Schweppes wydaje się być spoko konkursem 😉

A masz może regulamin tego konkursu albo znasz zasady? Strona podana w gazetce lidl pokazuje inną zawartość. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7246939 Napisano: 16.03.2025 09:41:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Suszarkę na pranie marki VILEDA (wygrany numer + paragon) sprzedam za 100 zł.
Dane adresowe uzupełniasz samodzielnie. Suszarka zostanie dostarczona do Ciebie bezpośrednio od organizatora konkursu (Coccolino).

Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7245718 Napisano: 10.03.2025 20:19:56 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Suszarkę na pranie marki VILEDA (wygrany numer + paragon) sprzedam za 100 zł.
Dane adresowe uzupełniasz samodzielnie. Suszarka zostanie dostarczona do Ciebie bezpośrednio od organizatora konkursu (Coccolino).

Wyświetl w wątku >>
0 0