Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/palmolivemm.aspx Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest kilka opcji. Można do nich napisać i liczyć, że zdążą odpisać.
http://www.rossnet.pl/kontakt
Można też próbować zadzwonić,
https://www.rossm...takt/dane-kontaktowe
albo iść pojutrze do drogerii, kupić produkt na konkurs i zobaczyć czy wydrukuje się paragon z kodem...
Chociaż ja osobiście bym nie ryzykowała. Może faktycznie sobie wykombinowali, że najpierw czas na zakupy, a potem czas na zadanie konkursowe Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...onkursy/show/118431/ Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uprzejmie informujemy, że takie ograniczenie w ilości znaków jest podyktowane naszą niechęcią do czytania dłuższych form literackich niż jeden sms. Do tej pory nie ogarnialiśmy zgłoszeń, zazwyczaj czytaliśmy tylko dwa pierwsze zdania Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dołączam się do pytania, może być pw, bo ja właściwie tylko na 09.09 czekam... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie pudełka z tymi Grześkami mini nie leżały przy słodyczach, ale w takich koszach na środku sklepu, tam gdzie leży oferta tygodnia i takie tam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jest najlepsza metoda, jak masz w okolicy duży sklep sportowy, to niech Mikołaj wsiądzie na kilka modeli, zobacz, na którym będzie się najpewniej czuć, a potem zamów taki przez internet (bo pewnie znajdziesz taniej niż w sklepie) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem dobrze też jak rowerek dla maluszka ma regulowaną wysokość i kierownicy i siodełka, żeby te dwa wymiary można było do siebie dopasować, żeby dziecku było wygodnie.
No i tak jak mówi Monika im mniej bajerów tym lepiej (dzwonki, koszyki, hamulce, czy nawet błotniki), na dobrą sprawę do niczego nie służą, a tylko niepotrzebnie podnoszą wagę rowerka, a im rowerek cięższy, tym trudniej go dziecku utrzymać... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy taki:
http://allegro.pl...ory-i3482746494.html
Daliśmy go Idze właśnie na 2 urodziny i sprawdza się znakomicie. Teraz Iga ma 3 latka 3 m-ce i dalej go intensywnie używa (on ma dość sporą regulację wysokości siodełka i kierownicy)
Wcześniej Iga sobie spokojnie z nim chodziła, a teraz rozpędza się, kładzie nogi na tej podkładce na nogi i jedzie, dzięki czemu nauczyła się utrzymywać równowagę na 2 kółkach. Te rowery, które Ty pokazałaś nie mają takiej półeczki na nogi, wg mnie ona bardzo się przydaje.
Zwróć też uwagę na wagę rowerka. Ten nasz jest leciutki i nie ma problemu, żebym go niosła do domu, jak Idze znudzi się jeżdżenie...
Osobiście jestem też zadowolona z jego jakości. Na prawdę sporo go używamy, a dalej wygląda jak nowy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miała być podobno dostępna online na
www.rossnet.pl/skarb
Ale u mnie pojawia się tylko "dostęp zabroniony"
A Wam wyświetla się wersja online? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj tego nie było.
Informacja jaki produkt trzeba kupić to już coś, ale ja przed zakupami wolałabym też wiedzieć jakie jest zadanie konkursowe (bo np. czasówki odpuszczam) i jakie są nagrody do wygrania(i w jakiej ilości), bo jak mnie wcale nie interesują, to po co mam grać... Wyświetl w wątku >>