Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5787035 Napisano: 06.12.2013 14:17:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czyli generalnie wygrywają Ci, którzy odkryli jaki jest ustawiony "czas minimalny" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5785347 Napisano: 03.12.2013 21:51:57 w Rossmann
stelka napisał(a):

A co było do wygrania w Carex? Gdzie były, co robiły Twoje ręce? Może ktoś pamięta?

http://www.rossne...9e-af0c-72311d8eddd5 Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5784743 Napisano: 03.12.2013 09:13:29 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mia napisał(a):

Koper, polecam ogromnie - przesympatyczna osoba, a przy tym szybka i konkretna! emotka

Jeszcze raz dziękuję za udana wymianę i pozdrawiam! emotka emotka

Ja również jeszcze raz dziękuję emotka i serdecznie polecam MIA emotka Wymiana szybka, konkretna i w bardzo sympatycznej atmosferze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5784498 Napisano: 02.12.2013 21:59:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ależ wieści Mariolakal przeogromne gratulacje emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5783820 Napisano: 02.12.2013 12:53:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Puszka Lubella z konkursu kulinarnego Tesco Lubella -->
PP- paczka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5781555 Napisano: 28.11.2013 10:09:58 w PLAGIATY
infernalia napisał(a):

moje zadośćuczynienie to będą pewnie pralinki, którymi chce Ferrero ugasić moją gorycz rozpaczy - a pralinki i tak mnożą mi się w szafach.. bo brałam udział w konkursie cztery razy i nie wygrałam.. a pralinki czekają na konsumpcję bo ich nie lubię heheh

To pozostaje liczyć na to, że brałaś udział w tym samym dniu co któryś z plagiatorów i to Ty będziesz jednym z rezerwowych laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5781031 Napisano: 27.11.2013 14:09:05 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie, że na tym forum jest więcej celowego wprowadzania drugiego człowieka w błąd niż pomocy.
Chociażby ściema z patelniami, że można wygrać jedną nagrodę na jeden adres, wyliczać można by długo.

Ale o co chodzi z patelniami, przecież w regulaminie było jak byk, że jedna nagroda na jedno gospodarstwo i ktoś w wątku tesco pisał (nie pamiętam kto), że niby tak jest w regulaminie, ale to MC organizuje, więc wszystkiego można się spodziewać. Ktoś nawet pisał, że dostał dwie patelnie na jeden adres...

edit: co do zapisu w regulaminie, to nie jestem pewna, bo z zasady bojkotuję MC, nie brałam udziału i nie czytałam regulaminu, ale pamiętam dyskusje z wątku tesco... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5781012 Napisano: 27.11.2013 13:59:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale draństwo... Nie rozumiem jak tak można. I weź tu człowieku zdecyduj, czy lepiej, żeby hasła były publikowane czy nie. Niby dobrze, że ferrero opublikowało, bo plagiat wyszedł na jaw, ale z drugiej strony, gdyby Laysy nie publikowały wcześniej, to nikt by nie splagiatował i koło się zamyka...

*infernalia mam nadzieję, że nie odpuścisz, nawet jak Ferrero umyje ręce, to będziesz walczyć z oszustem na drodze sądowej, za 10 tyś to chyba warto...
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5780839 Napisano: 27.11.2013 11:45:37 w Konkursowiczki w ciąży
Mamy taki: http://www.olimed...-inhalator-a200.html

Poziom hałasu 45 decybeli, to był najcichszy jaki znaleźliśmy, ale i tak jest głośny (u nas taka codzienna inhalacja trwa ok 10 minut, wtedy włączamy bajkę, trzeba nastawić głośno telewizor, ale da się, jak mieliśmy pożyczoną biedronkę, to nie dało się podczas inhalacji oglądać bajki, trudniej było wtedy "przetrwać" inhalację)

Nasz inhalator ma maseczki i dla dzieci i dla dorosłych, ustnik i końcówkę do nosa.

Wśród parametrów inhalatorów są podawane wielkość cząsteczek i ile % cząsteczek jest mniejszych niż 5 mikrometrów- oczywiście im więcej małych cząsteczek tym lepiej. Ale nam nasz alergolog wytłumaczył, że generalnie nie ma po co płacić dużo za specjalistyczny inhalator jak podawane leki nie wymagają tego...

My za nasz inhalator zapłaciliśmy ok 100 zł i dla nas sprawdza się idealnie Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5780808 Napisano: 27.11.2013 11:19:27 w Konkursowiczki w ciąży
*Rachel generalnie wszystkie inhalatory są głośne. W szpitalach używaliśmy najróżniejszych i wszystkie działają podobnie, różnią się tym na jakiej wielkości cząsteczki rozbijają lek, który się podaje- im drobniejsze cząsteczki tym lepszy i tym droższy inhalator.
Ale to ma znaczenie przy podawaniu jakiś bardzo specjalistycznych leków np przy mukowiscydozie.
Jak inhalatora ma się używać głównie do samej soli fizjologicznej, to zdecydowanie nie ma to znaczenia.

Moja córeczka ma astmę i inhalatora używamy od roku codziennie, jak jest chora to kilka razy dziennie- do hałasu można szybko się przyzwyczaić.
Leki które jej podaję, nie wymagają "rozbijania" na drobniutkie cząsteczki, więc kupując inhalator sugerowaliśmy się liczbą decybeli (ale i tak jest głośny, chociaż wybraliśmy najcichszy z możliwych) i wielkością. Ponieważ inhalator jeździ z nami na wszystkie wakacje, wyjazdy itd, chcieliśmy, żeby zajmował jak najmniej miejsca po spakowaniu i żeby był lekki i praktyczny. Te wszystkie biedronki i pingwinki są fajne, podobają się dzieciom, ale są chyba najgłośniejsze i zajmują dużo miejsca po spakowaniu Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5775653 Napisano: 19.11.2013 19:39:34 w Wkurza mnie...
Jakby ktoś miał ochotę dodać konkursy do bazy, to aktualnych konkursów rossnetowych w bazie brakuje:
http://www.rossnet.pl/Konkursy.aspx

Ja dodałam 3 (Dermika, Rimmel i Mixa) na więcej nie mam dziś czasu, a może ktoś chce odzyskać dostęp do forum emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5772243 Napisano: 13.11.2013 21:06:43 w NIE polecam wymiany z....
Ale pomyśl isiulka o tych osobach które jednak nie dały się nabrać, bo zajrzały tu zanim wymieniły się z kimś. Moim zdaniem wątek jak najbardziej jest potrzebny Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5771806 Napisano: 13.11.2013 10:53:20 w Kaufland konkursy
Czy ja już mam omamy wzrokowe, czy tytuł konkursu to rzeczywiście
„Dziękuje Ci Mamo, dla Ciebie – wszystko co najlepsze”

A zadanie konkursowe to odpowiedź na pytanie: "Co dla Ciebie znaczy „białe szaleństwo”?” Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5771335 Napisano: 12.11.2013 17:00:29 w Żegnamy zmarłych
Dzisiaj w wypadku zginęła moja teściowa. Miesiąc temu umarła moja mama.
Niech te rok już się skończy emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

koper

#5770968 Napisano: 12.11.2013 11:29:43 w Biedronka
maribog napisał(a):

a po co wydawać? Toć po wózkach paragonów pełno emotka

Ale na paragonie musi być też tygodnik kropka...

A co do krewnych i powinowatych, to przecież to jest nie do sprawdzenia. Jeden adres jak najbardziej, ale jak oni będą sprawdzać czy Kowalski z Warszawy to kuzyn Kowalskiego z Białegostoku. Zresztą przecież nawet w jednym bloku mogą mieszkać dwie zupełnie różne, niespokrewnione ze sobą rodziny mające to samo nazwisko. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5770749 Napisano: 11.11.2013 20:07:36 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

ludzie ślą te wyklejanki na "loterie".

CO? Na loterie? Wyklejanki i prace plastyczne? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5769695 Napisano: 09.11.2013 10:49:01 w Pomocy!!!!
*calliope
Może masz jak dowiedzieć się jaką bajkę najbardziej lubi córeczka koleżanki? Moja w tym wieku uwielbiała Świnkę Pepę (teraz ma 3,5 roku i Pepę pomału wyprzedzają kucyki pony emotka )

Moim zdaniem dobrym pomysłem na prezent są duże puzzle (najlepiej z ulubionym bohaterem)
np takie
http://merlin.pl/...9.html?place=suggest
Do tego np zestaw kolorowych spinek i gumek do włosów (jakby się udało też z ulubionym bohaterem to byłoby idealnie
emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5767918 Napisano: 06.11.2013 18:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Ps. przy wjeździe do wielu krajach pozaeuropejskich trzeba mieć paszport ważny min. 6 miesięcy, prawdopodobnie tak jest też z Brazylią - czy w regulaminie było to zaznaczone?

Ważny jeszcze co najmniej 6 m-cy, a nie ważny co najmniej od 6 m-cy. Wydany teraz będzie ważny jeszcze 10 lat, więc będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5767881 Napisano: 06.11.2013 17:34:51 w Wkurza mnie...
A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5767579 Napisano: 06.11.2013 12:00:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tu jest regulamin:

http://konkursburn.pl/regulamin_bf1.pdf

Nie ma w nim ani słowa o konieczności posiadania paszportu! Nie mogą odebrać nagrody z tego powodu.

Pytanie tylko czy uda Wam się tak szybko załatwić paszporty, tu niestety dużo zależy od życzliwości urzędników. Wyświetl w wątku >>
0 0