Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...9e-af0c-72311d8eddd5 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam MIA Wymiana szybka, konkretna i w bardzo sympatycznej atmosferze Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PP- paczka Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pozostaje liczyć na to, że brałaś udział w tym samym dniu co któryś z plagiatorów i to Ty będziesz jednym z rezerwowych laureatów Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o co chodzi z patelniami, przecież w regulaminie było jak byk, że jedna nagroda na jedno gospodarstwo i ktoś w wątku tesco pisał (nie pamiętam kto), że niby tak jest w regulaminie, ale to MC organizuje, więc wszystkiego można się spodziewać. Ktoś nawet pisał, że dostał dwie patelnie na jeden adres...
edit: co do zapisu w regulaminie, to nie jestem pewna, bo z zasady bojkotuję MC, nie brałam udziału i nie czytałam regulaminu, ale pamiętam dyskusje z wątku tesco... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*infernalia mam nadzieję, że nie odpuścisz, nawet jak Ferrero umyje ręce, to będziesz walczyć z oszustem na drodze sądowej, za 10 tyś to chyba warto...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poziom hałasu 45 decybeli, to był najcichszy jaki znaleźliśmy, ale i tak jest głośny (u nas taka codzienna inhalacja trwa ok 10 minut, wtedy włączamy bajkę, trzeba nastawić głośno telewizor, ale da się, jak mieliśmy pożyczoną biedronkę, to nie dało się podczas inhalacji oglądać bajki, trudniej było wtedy "przetrwać" inhalację)
Nasz inhalator ma maseczki i dla dzieci i dla dorosłych, ustnik i końcówkę do nosa.
Wśród parametrów inhalatorów są podawane wielkość cząsteczek i ile % cząsteczek jest mniejszych niż 5 mikrometrów- oczywiście im więcej małych cząsteczek tym lepiej. Ale nam nasz alergolog wytłumaczył, że generalnie nie ma po co płacić dużo za specjalistyczny inhalator jak podawane leki nie wymagają tego...
My za nasz inhalator zapłaciliśmy ok 100 zł i dla nas sprawdza się idealnie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to ma znaczenie przy podawaniu jakiś bardzo specjalistycznych leków np przy mukowiscydozie.
Jak inhalatora ma się używać głównie do samej soli fizjologicznej, to zdecydowanie nie ma to znaczenia.
Moja córeczka ma astmę i inhalatora używamy od roku codziennie, jak jest chora to kilka razy dziennie- do hałasu można szybko się przyzwyczaić.
Leki które jej podaję, nie wymagają "rozbijania" na drobniutkie cząsteczki, więc kupując inhalator sugerowaliśmy się liczbą decybeli (ale i tak jest głośny, chociaż wybraliśmy najcichszy z możliwych) i wielkością. Ponieważ inhalator jeździ z nami na wszystkie wakacje, wyjazdy itd, chcieliśmy, żeby zajmował jak najmniej miejsca po spakowaniu i żeby był lekki i praktyczny. Te wszystkie biedronki i pingwinki są fajne, podobają się dzieciom, ale są chyba najgłośniejsze i zajmują dużo miejsca po spakowaniu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/Konkursy.aspx
Ja dodałam 3 (Dermika, Rimmel i Mixa) na więcej nie mam dziś czasu, a może ktoś chce odzyskać dostęp do forum
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Dziękuje Ci Mamo, dla Ciebie – wszystko co najlepsze”
A zadanie konkursowe to odpowiedź na pytanie: "Co dla Ciebie znaczy „białe szaleństwo”?” Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech te rok już się skończy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale na paragonie musi być też tygodnik kropka...
A co do krewnych i powinowatych, to przecież to jest nie do sprawdzenia. Jeden adres jak najbardziej, ale jak oni będą sprawdzać czy Kowalski z Warszawy to kuzyn Kowalskiego z Białegostoku. Zresztą przecież nawet w jednym bloku mogą mieszkać dwie zupełnie różne, niespokrewnione ze sobą rodziny mające to samo nazwisko. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CO? Na loterie? Wyklejanki i prace plastyczne? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może masz jak dowiedzieć się jaką bajkę najbardziej lubi córeczka koleżanki? Moja w tym wieku uwielbiała Świnkę Pepę (teraz ma 3,5 roku i Pepę pomału wyprzedzają kucyki pony )
Moim zdaniem dobrym pomysłem na prezent są duże puzzle (najlepiej z ulubionym bohaterem)
np takie
http://merlin.pl/...9.html?place=suggest
Do tego np zestaw kolorowych spinek i gumek do włosów (jakby się udało też z ulubionym bohaterem to byłoby idealnie
) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ważny jeszcze co najmniej 6 m-cy, a nie ważny co najmniej od 6 m-cy. Wydany teraz będzie ważny jeszcze 10 lat, więc będzie ok Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd
A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy
Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie )
W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.
Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://konkursburn.pl/regulamin_bf1.pdf
Nie ma w nim ani słowa o konieczności posiadania paszportu! Nie mogą odebrać nagrody z tego powodu.
Pytanie tylko czy uda Wam się tak szybko załatwić paszporty, tu niestety dużo zależy od życzliwości urzędników. Wyświetl w wątku >>