Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrania, czy otrzymania? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ajax smolar? co to za konkurs był? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dostajesz żadnego pita, ani nic.
Podatek od nagrody to 10%
Podatek dochodowy znacznie więcej. Więc nawet nie byłoby jak tego połączyć.
Nagrody to nie przychód, chyba, że je sprzedasz przed upływem pół roku od odebrania nagrody Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To wyobrażam sobie jak im się statystyki zmieniły po publikacji takiego tekstu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtorek- sprytni, którzy nie chcieli wysyłać w weekend wysłali w poniedziałek, to ja wyślę dzisiaj
Środa- Kto w środę robi zakupy?Prawie nikt, kto miał wysłać wysłał w weekend lub w poniedziałek i wtorek, jak wyślę dziś
Czwartek- o już czwartek, wyślę dziś, żeby zdążyć przed weekendowym tłokiem
Piątek- Kto w piątek myśli i konkursach, wszyscy cieszą się początkiem weekendu, to jak sobie wyślę zgłoszenie dziś
Sobota i Niedziela- wszyscy myślą, że w weekend największy tłok i wysyłają w poniedziałki, to ja sobie wyślę dziś Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, ale nowelizacje do tej pory nie zmieniły zawartej w ustawie definicji środków masowego przekazu
Część organizatorów woli zwiększyć nieco koszty przeprowadzenia konkursu i zapłacić ten podatek, niż przez ileś tam lat zastanawiać się, czy jakiś nadgorliwy urzędnik ze skarbówki nie doprowadzi ich do ruiny naliczając kary itd Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To oni rozliczają się za Ciebie. Podatek od nagrody to 10%, Podatek dochodowy jest znacznie wyższy. Nic nie musisz uwzględniać w zeznaniu rocznym, to dwa zupełnie odrębne podatku. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: Już wiem. Rezerwa z losowania z 29.kwietnia Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kwiaty zaniosę i mamie i teściowej,taki plan mam od dawna, nie wiem tylko czy dokładnie 26 maja, bo cmentarze są 100 km od siebie...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bony dostałam i musiałam tylko podpisać formularz Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie zadzwonił do mnie kurier, powiedział, że zaraz będzie i mam przygotować wszystkie dokumenty i ksero dowodu
Powiedziałam, że nie będę wypełniać tego formularza i tym bardziej nie dam kserokopii dowodu
Kurier powiedział, że zadzwoni do centrali i jak pozwolą zostawić przesyłkę to przyjedzie, a jak nie to nie
Coś mi się wydaje, że będę dzwonić do agencji niedługo Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane