Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko czemu zarzucasz wprowadzanie w błąd? Statystyki zmieniają się w zależności od ilości napisanych/skasowanych postów. Wtedy, gdy zostały wklejone wyglądały właśnie tak jak wyglądały a teraz wyglądają inaczej.
A właściwie co za różnica, czy pisanie postów to jakiś wstyd?
Ja nie oceniam, jak tylko staram się zrozumieć Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to nic nie da, zawsze znajdzie się sposób na obejście tego, co za problem dodać więcej konkursów do bazy. A zawsze można przecież szukać paragonu dla znajomej spoza forum, która pierwszy raz w życiu grała i akurat ten paragon zjadł jej pies
Nie da się nauczyć uczciwości kogoś, kto uczciwy wcale być nie chce, a żeby zniknął handel paragonami po ogłoszeniu wyników, muszą zmienić się zasady konkursów- to jedyne rozwiązanie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te osoby, którym zdarzają się "nadprogramowe wygrane" w prawie każdym konkursie, wysyłają smsy z różnych starterów. Każde zgłoszenie z innego numeru, a paragonu kupi się na forum, za bezcen, już po wynikach.
Ja tylko mam nadzieję, że więcej agencji będzie czytać to forum, wyciągać wnioski i organizować kolejne konkursy w taki sposób, żeby wątek "paragony" umarł śmiercią naturalną...
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podatek albo płaci organizator, albo laureat konkursu. Jak podatek ma płacić laureat, to właśnie tak to wygląda, że pieniądze wpłaca się organizatorowi, a on w imieniu laureata płaci podatek. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRATULACJE! Twój numer został wybrany, bla bla bla...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciężko mi uwierzyć, że ktoś to robi specjalnie i myślę, że karniaki za dodawanie konkursów do bazy, to bardzo, bardzo zły pomysł Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Załącznik nr 1
Pasta do zębów Colgate dla dzieci, 50 ml, różne rodzaje
Szczoteczka do zębów Colgate dla dzieci, różne rodzaje
Żel pod prycznic Palmolive dla dzieci 750 ml
Mydło do rąk w płynie Palmolive Aquarium
Myślę, że regulamin jest wiążący, więc tam gdzie nie ma podanej objętości, to można wybrać dowolną Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat nie mam przy sobie ulotki, ale na ulotce jest czas trwania konkursu, czas promocji na wybrane artykuły? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale konkurs jest poważny, ten bloger ma taki styl prowadzenia bloga, to żart z tą Nigerią, jego stali czytelnicy to wiedzą. Moim zdaniem koleś jest wiarygodny, wygrał w tym roku konkurs na bloga roku w jakiejśtam kategorii i zaczął współpracować z różnymi firmami. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A 2 słowa to już poważna rola! Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy mi się tylko wydaje, czy Ty masz już 4 karniaki za te ogłoszenia w nieodpowiednich wątkach? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.