Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#6013561 Napisano: 06.05.2015 08:36:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wszystko przez brak ograniczenia w regulaminie co do ilości nagród na jedną osobę. Napisaliby np, że jedna osoba może wygrać max po jednej nagrodzie każdego stopnia, albo po max 3 nagrody na każde losowanie.

A skąd tyle kodów?
Wystarczy uruchomić wyobraźnię.
Może gość ma sklep spożywczy w którym teraz sprzedaje wafelki na wagę (bez opakowań). Może dogadał się z jakąś podrzędną firmą cateringową dostarczającą posiłki np do przedszkoli i dzieciaki jadły góralki na podwieczorek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6010747 Napisano: 29.04.2015 09:46:13 w Wkurza mnie...
Nawet w linku, który podałaś jest napisane, że "zatrucie" zęba jest  już rzadko stosowane przy leczeniu kanałowym.

Ja miałam tylko jeden ząb leczony kanałowo wiele lat temu (ponad 10)  u prywatnego dentysty, ale bez zrobienia zdjęcia i bez mierzenia kanału. 
W zeszłym roku zaczął mnie boleć. Oczywiście okazało się, że jeden z kanałów nie został do końca oczyszczony z miazgi, zrobił mi się duży ropień w szczęce, różowo nie było. Ząb ratował mi oczywiście inny dentysta, z mikroskopem itp. Kosztowało mnie to bardzo dużo (ponownie udrażnianie kanałów, usuwanie tego ropnia, który sam - po lekach - znikać nie chciał, rekonstrukcja zęba).

I teraz wiem, że jeżeli jeszcze kiedykolwiek jakiś mój ząb będzie wymagał leczenia kanałowego, to pójdę do dobrego dentysty z mikroskopem i wydam na leczenie właściwie niewiele więcej niż u zwykłego stomatologa i nie będę ryzykować straty zęba i cierpienia i sporych kosztów po latach. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6010714 Napisano: 29.04.2015 09:08:56 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

niektórzy dentyści mają specjalne aparatury pozwalające sprawdzać podczas leczenia kanałowego, jak daleko jest kanał i czy jest doczyszczony. Na zasadzie, żeby nie był czyszczony za płytko albo za głęboko (żeby nie przebić kanału)

To prawda, ale taki dentysta raczej nie zatruwa zęba i nie każe wracać za 2 tygodnie, tyko leczy bardziej nowoczesnymi metodami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6010693 Napisano: 29.04.2015 08:16:19 w Wkurza mnie...
Dopilnuj tylko, żeby po oczyszczeniu kanałów zrobić zdjęcie RTG, jak nie ma dentysta aparatu w gabinecie, a nie wyśle Cię gdzie indziej, to domagaj się tego. Nie da się bez zdjęcia tak na 100% być pewnym, że kanały są doczyszczone do samego końca, bo bardzo łatwo przeoczyć jakiś "zakręt", nawet jak się jest świetny stomatologiem. 
A taki niedoczyszczony kanał na bank odezwie się po latach...
Nie dość, że boli jak cholera, to uratowanie takiego zęba jest potem trudne i kosztowne i nie zawsze się udaje... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6010602 Napisano: 28.04.2015 21:16:56 w Kaufland konkursy
W banku może i nie,  ale w parabankach i to jeszcze takich udzielających pożyczek przez interenet, to i owszem... 
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6009905 Napisano: 27.04.2015 13:48:03 w Informują
Velvet C4 sms przed chwilą Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6009808 Napisano: 27.04.2015 11:27:47 w Rossmann
Ja na Venus kupiłam piankę do golenia za 6 zł z kawałkiem i kod został wydrukowany Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6009558 Napisano: 26.04.2015 13:19:40 w Rossmann
termitek99 napisał(a):

Które produkty Cleanic i które produkty Playboy drukują kody? Nie mogę trafić na nie....

"Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest (...)
zakup w jednej z drogerii Rossmann w czasie trwania konkursu produktów marki Cleanic za minimum 10 zł (...)

Czyli kupujesz DOWOLNE produkty Cleanic za minimum 10 zł i kod powinno wydrukować.
Często (szczególnie na początku trwania konkursu) są problemy z drukowaniem kodów, wtedy zachowujesz paragon fiskalny i postępujesz zgodnie z instrukcją zamieszczoną w zakładce FAQ na rossnetowej stronie z konkursami i dostajesz na maila brakujący kod.

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6009191 Napisano: 24.04.2015 21:57:07 w Visa Konkursy
marzenier napisał(a):

jeszcze wczoraj ok godziny 23 wydawało mi się to zabawne , a teraz ...
o losie ,strzeż mnie przed wygraniem auto , bo moje zdjęcie , film , tekst będzie rozbierana na części pierwsze niczym wiersze Mickewicza. . 

Dokładnie o tym pomyślałam po przejrzeniu kilku ostatnich stron tego tematu  emotka
Cieszę się z tego, że jestem tylko taką konkursową płotką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6009187 Napisano: 24.04.2015 21:50:22 w Żegnamy zmarłych
Niesamowity człowiek. Jeden z tych ludzi, którzy nigdy nie umrą do końca...
Wyświetl w wątku >>
[*] 0

koper

#6006130 Napisano: 17.04.2015 11:11:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

Playboy od razu wszystkim posyła @ czy na raty

Raczej wszystkim  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6003149 Napisano: 10.04.2015 13:43:13 w Visa Konkursy
ixl2 napisał(a):

mcookie napisał(a):

w 2 ostatnich filmach muzyka jest tego samego autora ale w pierwszym jest inna

W 1 i 2 taki sam układ napisów końcowych, ta sama licencja, taki sam format obrazu.

W 2 i 3 ten sam kompozytor muzyki, ta sama licencja.

Tysiące zgłoszeń. Trzy nagrodzone filmy. Trzy różne osoby. Tyle podobieństw? Sorry.

cytując mistrza: "Przypadek? Nie sądzę..."
To musi być jakiś grubszy przekręt, w końcu taka kasa do wygrania!
To co, powołujesz jakąś komisję śledczą? 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6002917 Napisano: 10.04.2015 10:25:53 w Visa Konkursy
Jedyne moje wygrane zgłoszenie jest z godziny 13.16 Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6002495 Napisano: 09.04.2015 13:37:00 w Visa Konkursy
Ja z tego powodu moje "zapasy" wykorzystałam wczoraj, na dzisiaj zostały te z dzisiejszych zakupów  :) Na nic specjalnego już nie liczę Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6002486 Napisano: 09.04.2015 13:23:26 w Konkursowiczki w ciąży
*dolly  polecam omijać szerokim łukiem wszystkie biedronki, pingwinki i inne tego typu, bo są z moich licznych doświadczeń szpitalnych emotka wynika, że są najgłośniejsze. I płaci się za wygląd, za tę samą cenę można dostać inny nebulizator z lepszymi parametrami. 

Najważniejsza sprawa, to jakie leki będziesz podawać.

Wśród parametrów inhalatorów są podawane wielkość cząsteczek i ile % cząsteczek jest mniejszych niż 5 mikrometrów- oczywiście im więcej małych cząsteczek tym lepiej ( bo większe cząsteczki osiadają w gardle, a te najmniejsze docierają najdalej), ale też i drożej emotka  Tylko, jeżeli nie podaje się bardzo specjalistycznych leków, które wymają rozbicia substancji na bardzo małe cząsteczki, to nie ma sensu przepłacać. Nam lekarz podał parametry wystarczające dla "naszych" leków i tego się trzymaliśmy. 

Kupując zwracałam uwagę na to, żeby był jak najcichszy. Najcichszy jaki znaleźliśmy to 45 db- oczywiście jest głośny, no ale da się oglądać przy nim głośniej nastawioną bajkę (przy biedronce się nie dało). 

Kolejna sprawa, to wygodne opakowanie. Ponieważ inhalator wszędzie z nami jeździ, to szukaliśmy takiego najmniejszego, w wygodnym pokrowcu.

Ciągle piszę o nebulizatorach tłokowych, bo tylko takie nadają się do sterydów, które my musimy podawać, i wszystkie tłokowe/pneumatyczne są cholernie głośne, ale są dość tanie (spokojnie można kupić dobry za mniej niż 100zł).

Ale są też nebulizatory ultradźwiękowe, które są cichutkie, ale dużo droższe no i niestety nie można przez nie podawać większości leków, bo ultradźwięki zmieniają strukturę cząsteczki większości leków.  (zawsze na ulotce jest podane jeżeli można stosować też w ultradźwiękowych)

My mamy konkretnie taki:
http://allegro.pl...200-i5140822763.html

Używaliśmy go bardzo intensywnie (codziennie) przez jakieś 2 lata, a od roku używamy go okazjonalnie, bo mamy trochę inne leczenie, przeszliśmy na leki wziewne, a tylko przy zaostrzeniu dokładamy nebulizację.  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6002198 Napisano: 08.04.2015 21:33:01 w SZUKAM....
Vivacia napisał(a):

Ktoś gdzieś widział te konkursowe czekoladki Milki?

W Kauflandzie Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6002151 Napisano: 08.04.2015 19:39:20 w Wkurza mnie...
W szoku jestem. 5 produktów trzeba kupić  emotka   i jeszcze hasło im wymyślić, żeby wygrać plastikowe naczynie do gotowania ryżu w mikrofalówce warte 15 zł...

Nagród aż 300...

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6001501 Napisano: 07.04.2015 14:27:56 w Visa Konkursy
martunik3 napisał(a):

Usunęli z galerii z zeszlego tygodniowa? Była w galerii na 100 %

W ogólnej galerii pewnie dalej jest, chodziło mi o to, że zdjęcie, które ma tygodniową nagrodę z zeszłego tygodnia nie zdobyło nagrody dziennej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6001466 Napisano: 07.04.2015 13:33:55 w Visa Konkursy
malutka456 napisał(a):

przez chwilę byłam szczęsliwą posiadaczką 200zł emotka dlaczego usunęli filmik, why? emotka

Nie ma jeszcze tygodniowej, może usunęli z galerii z dziennymi, żeby dać tygodniową? emotka  (zwycięzcy z zeszłego tygodnia też brakuje w dziennych) Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6001327 Napisano: 07.04.2015 10:36:26 w Kaufland konkursy
emotka  Ale się porobiło...

Nie powiem, liczę na rezerwę z tego konkursu, ale kurcze, nie z takiego powodu, że są problemy z odesłaniem paragonu na czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0