Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię steki wołowe, nie powiem, ale jakoś nie mam ślinotoku na widok krowy na łące Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do blokady tematów- myślę dokładnie tak samo... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, ale banki przygotowują się to zapowiadanego "podatku bankowego". Pieniądze publiczne nie biorą się z kosmosu, wszyscy się na nie składamy... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przesadzasz trochę? Jak masz ochotę kilka razy przejść cały sklep i kilka razy stać w kolejce "żeby nie sprawiać zamieszania", to super. Moje gratulacje, ja wybieram wygodniejszą opcję postawienia ograniczników na taśmie.
Robię zakupy na jeden, dwa, czasem trzy paragony. Nigdy nie tłumaczyłam kasjerce, ani ludziom w kolejce za mną dlaczego tak robię. Nigdy też kasjerka nie dopytywała mnie o co chodzi... Mówię dzień dobry, proszę, dziękuję, do widzenia, uśmiecham się miło i nie jestem bucem
Jak muszę załatwić dwie różne sprawy w tym samym urzędzie, to też załatwiam to za jednym zamachem, chociaż może jakiś "nie buc" przyjechałby dwa razy. Dzwoniąc do przychodni umawiam na wizytę, a właściwie na 3 wizyty, siebie, męża i córkę zamiast zadzwonić 3 razy. Jak w kiosku kupuję gazetę i chcę zagrać w lotto (dwie oddzielne kasy, ale jeden sprzedawca), to też załatwiam to za jednym razem. Na poczcie też wysyłam kilka listów i nawet mieszam i wysyłam i listy i paczki w jednym okienku, zamiast stać kilka razy w kolejce, a jak po imprezie to ja dzwonię po taksówki dla kilku osób jadących w różnych kierunkach, to bez tłumaczenia proszę o 3 taksówki na adres, zamiast zadzwonić 3 razy... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam konkursy, bo dzięki nim mam wiele rzeczy, których nigdy bym sobie nie kupiła, bo by mi było żal na nie pieniędzy, a jak już wygrałam, to mam
Uwielbiam konkursy, bo wygrywam fajne prezenty dla bliskich.
Uwielbiam konkursy, bo z konkursowych zakupów zostaje mi masa chemii, którą przeznaczam na szlachetną paczkę (część nagród też przekazuję).
Uwielbiam konkursy, bo dzięki nim wyjeżdżamy na wakacje, na które nie byłoby nas stać.
Uwielbiam konkursy, bo jak wygram kasę, lub uda mi się spieniężyć "niepotrzebne" nagrody, to mogę podreperować budżet domowy, zapisać dziecko na fajne zajęcia dodatkowe, kupić coś ekstra.
Uwielbiam konkursy, bo już samo granie sprawia mi ogromną przyjemność!
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasjerka pewnie nawet tego nie skomentuje , to żaden wstyd... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz sobie zmiksować w blenderze mleko kokosowe i ananasa, albo mleko kokosowe i mango, a żeby koktajl był bardziej kremowy możesz dodać banana.
Możesz sobie pokombinować do jakiego owocu pasuje Ci kokosowy posmak i zrobić jakiś fajny mix.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"W jaki sposób Vizir pomaga Ci w oszczędzaniu?"
Produkty, nagrody i format smsa jak zwykle. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koniec pisania, koniec zakupów, koniec sprawdzania wyników!
Jeszcze tylko polecieć na pocztę z ostatnią kopertą i czekać na przelewy.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe teorie
Moja skuteczność wyniosła ponad 80%, grałam w najróżniejszych godzinach w ciągu całego dnia, o pełnej godzinie i "w różnych minutach" i nie zauważyłam żadnej zależności czasowej. Grałam wtedy, kiedy akurat miałam czas na wysłanie hasła...
A co do sposobu konstruowania tekstu to wygrywałam i grą słów i dłuższym nierymowanym opisem i dłuższą rymowanką i krótkimi głupimi rymowankami w stylu "by jelita mieć przetkane, pij jabłkową Tropicanę" (no dobra, tego nie wysłałam, chociaż kusiło )
Fajnie było, ale cieszę się, że już po konkursie Nie wiem jak Wy, ale ja jeszcze nie byłam w Biedronce po 29.10 i zamierzam zrobić sobie dłuższą przerwę... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236