Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może kasjerka usłyszała od kierownika: Halina nagrodzimy tylko tych klientów, którzy robią tu porządne zakupy, powiedzmy powyżej 100 zł.
Halina źle zrozumiała i postanowiła kupony wydawać tylko do "dużych" zakupów.
Może nie ma co się wkurzać, bo jakby mąż dostał kupon, Ty byś się naprodukowała nad zgłoszeniem, które by nie przeszło paragonowej selekcji w sklepie. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam rozszerzyć moją konkursową działalność o konkursy foto (do tej pory foto tylko kulinarne ogarniałam), ale jak to trzeba iść w takim kierunku, żeby wygrać, to ja jednak zostanę przy konkursowym gotowaniu do zdjęć... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwszej wiosennej burzy mokrym psem w domu śmierdzi, ten zapach mnie nuży. Dlaczego pies, gdy tylko wiosnę poczuje musi się w kałuży taplać i swą wonią humor mi psuje?
Dym szczypie w oczy, biegnę zamknąć okna i już wiem, że nadeszła wiosna radosna. Sąsiad łąki wypala, przy okazji troszkę śmieci, a ja krztusząc się i kaszląc numer straży wybieram po raz trzeci.
Salbutamol wdycham i jego zapachem się delektuję, gdy tylko moja astma wiosnę poczuje. Skurczem oskrzeli wiosenne pyłki witam i o antyhistaminowe tabletki w aptece pytam. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Okres trwania sprzedaży promocyjnej objętej konkursem: od dnia 07.04.2016r. do dnia 20.04.2016r.Okres nadsyłania zgłoszeń do konkursu: od dnia 07.04.2016r. do dnia 24.04.2016r" Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doskonale rozumiem, o co Ci chodzi, ale może i Ty postaraj się zrozumieć, że są osoby, które zamiast olewać dyskusje o nich na forum i komentarze "życzliwych", wolą ich unikać... Wcale nie znaczy, że przejmują się wyliczeniami i pytaniami wysyłanymi w wiadomościach prywatnych, tylko wolą ich wcale ni otrzymywać, tym bardziej, że wystarczy tylko przestać pisać o wygranych w mdw... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś pisze w mdw bo ma potrzebę chwalenia się nagrodami, to pewnie dalej będzie to robił olewając głupie zaczepki na forum i w wiadomościach prywatnych, ale jak ktoś robi to, żeby "pomóc" innych rozeznać się, które konkursy są już rozwiązane, które startery warto sprawdzić i czy wszystkich zwycięzców poinformowali jednocześnie, to raczej przestanie. Ja przestałam. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wkurza mnie to, że pewnie za jakiś czas, jedynym sposobem żeby dowiedzieć się czy jakiś konkurs został rozwiązany, będzie kontakt z agencją... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W rossmanie możesz sprawdzić Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potem wpisy w każdym możliwym wątku na ten temat, od cieszę się, że wygrałam blender, przez szukam, czy to prawda, że wygrałam blender, po wkurza mnie, że nie mam pewności, że wygrałam blender.
A teraz kolejne 5 tyś wpisów w mdw się szykuje: dostałam smsa potwierdzającego, że wygrałam blender.
Potem już tylko 5 tyś wpisów: dostałam już blender (oczywiście, bez podania przewoźnika, bo przecież, ktoś już pisał 14 stron wcześniej, można sobie znaleźć!).
I na koniec jakieś 3 tyś wpisów: sprzedam blender Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żaden admin nie wklepuje tego ręcznie
Licznik dodanych konkursów pokazuje konkursy nadesłane i zaakceptowane w ciągu ostatnich 60 dni, jest o tym w FAQ
https://www.e-konkursy.info/faq/faq Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: Ewentualnie chcą zadbać o życie prywatne konkursowiczów, o poszerzenie kręgu znajomych. Widzicie w sklepie kogoś, kto kupuje produkt konkursowy taki jak Wy. Może przypadek. Ale jak po zakupach zostawia torby w szafkach przy BOK-u i wraca na stoisko z alkoholem i wysyła tam smsa, to już wiecie, że to konkursowy kumpel! Zagadujecie, wymieniacie się numerami telefonów (początkowo tylko konkursowych, bo przecież nie podacie obcej osobie swojego numeru )
Umawiacie się na kawę/piwo i dyskutujecie o konkursach Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kwas foliowy oczywiście.
Zrób cytologię i najlepiej też usg ginekologiczne.
Jeżeli palisz to oczywiście rzuć palenie, ogranicz alkohol, przyjrzyj się swojej diecie, zadbaj o dobrą formę
Wylecz zęby.
Możesz sobie zbadać toksoplazmozę.
Możesz się też zaszczepić przeciwko WZW jeżeli jeszcze nie masz tego szczepienia.
Najlepiej idź do swojego zaufanego ginekologa i podpytaj jak warto się przygotować do "starań" i przyszłej ciąży
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.youtu.../watch?v=9al3l6iMdik
Ja moje próby zakończyłam na przecinaniu zużytej kapsułki, nie wiem jaki trzeba mieć do tego nóż, ja bałam się, że stracę palce i stwierdziłam, że chrzanię to i będę dalej normalnie kupować kapsułki Wyświetl w wątku >>