Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z jakiej części Polski jesteś? Może będzie mi się opłacało pojechać moim "rodzinnym" samochodem po bób i sprzedawać u mnie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie 13 zł za 500g...
Ale jaki pyszny Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam takie teksty
Dobra, mogę zrozumieć, że wywalili podpaski, ale kurcze mężczyźni nie piorą i nie zmywają? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jakby na piłkach był jego własnoręczny podpis to trąbili by o tym nie tylko w regulaminie, ale i na ulotkach i plakatach w sklepie.
No i cena regulaminowa piłki byłaby ciut wyższa... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to czytam i czytam. Kompletnie niepotrzebne mi produkty konkursowe.
Ryzyko wygrania "super potrzebnej" piłki zamiast bonu.
Chyba pierwszy raz od dawna odpuszczę sobie mój ulubiony konkurs... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawrotka napisał(a): nie wstydźmy nazywać się rzeczy po imieniu - szperać w śmieciach ;D mnie też udało się wygrać pufę ze znalezionego na ziemi paragonu pod biedronką :D
Niesamowite szczęście, ktoś zgubił paragon z przyklejonymi pustymi opakowaniami po promocyjnych Lay'sach. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszukaj sobie, czy korzystniej nie wyjdzie kupienie na miejscu karty sim i korzystanie z internetu od lokalnego operatora telefonii komórkowej Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam mój stały numer telefonu, telefon męża (ale to służbowy z zablokowanym wysyłaniem smsów premium) i dwa startery konkursowe w telefonie dual sim. Startery co kilka miesięcy wymieniam na nowe
Może mało imponujący wynik, ale na szczęście moje "konkursowe statystyki" są zadowalające Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przed wysłaniem paczki robię zdjęcia pakowanej rzeczy, jak ją wkładam do pudełka, jak zabezpieczam w pudełku itp, żeby ktoś mi potem nie starał się wmawiać, że wysłałam niekompletną rzecz.
Mąż miał sytuację taką, gdy sprzedawał kilka roczników jakiegoś pisma branżowego. Kupujący po otrzymaniu paczki twierdził, że brakuje 10 numerów i to wśród nich są te na których mu najbardziej zależało, ble ble ble... Nie chciał tego odsyłać, bo koszty przesyłki spore, tylko chciał, żeby zwrócić mu część (prawie połowę) wpłaconej kwoty. Na zdjęciach z pakowania było widać, że liczba gazet się zgadza, do tego, akurat na wierzchu był jeden z tych numerów, którego niby brakowało. Kupujący odpuścił bez słowa... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiałam ją Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie najważniejszą rzeczą jest głośność! Zwracaj uwagę na ilość decybeli (zawsze są podane w opisie). Wiadomo, im mniej, tym lepiej. Wg mnie warto dopłacić za cichą pracę.
Koszyczek na sztućce niepotrzebnie zabiera miejsce, oddzielna szuflada jest wygodniejsza i bardziej praktyczna.
Wyświetlanie programu i czasu na podłodze też jest przydatne, nie trzeba otwierać zmywarki, żeby sprawdzić ile czasu jeszcze zostało, albo czy jeszcze suszy, czy już skończyła. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak okrutnie by to nie brzmiało, to naturalną koleją rzeczy jest pochowanie swoich rodziców. Jest to straszne, ciężkie, czasem traumatyczne, ale taka jest kolej rzeczy.
Moment, w którym zostaje "zaburzona kolejność pokoleń" jest jednak jeszcze gorszy. Nie jesteśmy w najmniejszym stopniu gotowi na śmierć dziecka, bo dzieci powinni żyć dłużej niż rodzice...
Myślę, że nie ma dla człowieka bardziej traumatycznego i trudnego momentu niż śmierć własnego dziecka. Nikomu, absolutnie nikomu, nawet najgorszemu wrogowi, nie życzę takiego przejścia. Pewnie właśnie dlatego zawsze gdy dowiem się (np. z mediów) o śmierci jakiegokolwiek dziecka, odczuwam jakiś niepokój.
Chcę powiedzieć, że według mnie każda śmierć jest straszna, smutna, niesprawiedliwa, przedwczesna, ale to śmierć dziecka jest straszniejsza, smutniejsza, bardziej niesprawiedliwa i przedwczesna niż śmierć dorosłego... Coś mi się wydaje, że tak naprawdę zrozumiałam to dopiero gdy sama zostałam mamą.
Nie jest to robienie z dzieci "nadludzi", to jest empatia. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane