Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważaj też, żeby nie mieć produktów na dwa różne konkursy na tym samym paragonie (no chyba, że z regulaminu wynika, że trzeba będzie ewentualnie wysyłać tylko skan).
Jak osobiście wolę mieć każdy konkurs na osobnym paragonie, często robię też "normalne" zakupy na ten sam paragon, ale staram się, żeby paragon nie był zbyt "długi", bo potem jest problem ze skanowaniem, no i produkt konkursowy mam zawsze na górze listy produktów.
Jeżeli na konkurs trzeba kupić produkty za określoną kwotę, np produkty Hortex za 10 zł, to wtedy kupuję na osobny paragon, żeby mieć "jasny obraz sytuacji", a jak przy kasie są naliczane jakieś zniżki o których wcześniej nie wiedziałam, to jest czas na dobranie czegoś, bo od razu widać, że kwota jest zbyt mała. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A konkursy z zapowiedzi niedługo będą w bazie, jak np ten z Tesco w którym trzeba kupić mrożonki Hortex za 10 zł, żeby wygrać szklany słoik z uchem, słomką i "dziurawą" pokrywką za 3,50 zł
Uszy do góry, dużo nie tracisz, a forumowe zaległości szybko nadrobisz Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak większość użytkowników forum mam pracę, rodzinę, dzieci, dom, gotowanie, sprzątanie i zajmujące hobby na głowie.
Jednak w moim napiętym grafiku jestem w stanie wygospodarować KWADRANS miesięcznie na znalezienie i wklepanie tych 3-4 konkurów do bazy. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.alamakota.net/ala_ma_kota
Widziałam wiele ich prac, wszystkie super.
Mają niesamowite pomysły i szyją przepiękne lalki.
Jak do nich napiszesz i opowiesz jaką chciałabyś lalkę, np. podobną do córki, albo z akcesoriami zgodnymi z zainteresowaniami córki to na pewno coś fajnego Ci uszyją.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie się sprawdzają właśnie w nowych butach, potem jak już się buty rozchodzą, to odklejam te żelowe elementy i już jest ok Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam dokładnie jak to się skończyło, czy to Rossmann stanowczo zareagował, czy ona sama zwróciła nagrodę (a może wcale jej nie przyjęła). W każdym razie forumowiczka przepraszała i na jakiś czas zniknęła z rossmannowego tematu.
Może ktoś pamięta lepiej? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli wg nich można użyć kradzionego zdjęcia i własnego hasła, bo stworzona całość jest już unikatowa.
Można też użyć kradzionego hasła i własnego zdjęcia.
Można sobie wklejać w programach graficznych produkt do zdjęcia, bo to już tworzy nowy, oryginalny obraz.
Brakuje mi też ikonki, która by udawała, że wymiotuje...
edit: A tak na marginesie, to wydaje mi się, że jedyne co osiągniemy, to to że następnym nie opublikują galerii zwycięskich prac... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie tego mi brakowało na stronie, uwielbiam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CZARNY BEZ
Zrobiłam wiosną syrop z kwiatów czarnego bzu, we wrześniu zrobiłam też z owoców (owoce jeszcze są). Kwiaty są dużo smaczniejsze, ale owoce też działają.
MAGIA.
Dziecko nawet jak się czymś zarazi to zdrowieje w dwa dni (przechodzi katar i wszystko).
Wszyscy co rano pijemy herbatkę w czarnym bzem. U męża w pracy wszyscy chorzy- on jako jedyny zdrowy.
Koleżanki, które zbierały bez razem ze mną ,mają podobne spostrzeżenia (ich dzieci też nie chorują).
Czarny bez jeszcze rośnie (owoce), zerwanie go nic nie kosztuje... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie do końca rozumiem dlaczego się tłumaczysz. Każdy ma swoje sumienie i postępuje zgodnie z nim.
Przeznaczyłaś kasę na pieluchy więc jest ok, a jak ktoś kupi sobie piwo, to już nie będzie ok? Każdy kto ma ochotę wyda SWOJE pieniądze na kawę i dostanie zwrot za tę kawę, czyli będzie miał kawę za darmo, a co zrobi z pieniędzmi to już chyba sprawa drugorzędna. Wyświetl w wątku >>