Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jaki masz budżet, jak tak do 100 zł to polecam grę JENGA
http://www.ceneo.pl/22997244
Fajna jest i można wykorzystywać i do gry, a moje dziecko wykorzystywało też jako drewniane klocki do budowania różnych rzeczy.
Jeżeli to ma być drobiazg, a dziecko jest rozwinięte, to polecam gorąco SZNURKI I DZIURKI
http://www.ceneo.pl/18759314#tab=spec
Fajnie ćwiczy rączki, a jak wiadomo to właśnie pomaga rozwijać kolejne umiejętności. No i plusem tej gry jest to, że nie angażuje dorosłego, moja córka jak miała ok 3 lat bawiła się tym sama nawet przez godzinę lub dłużej i to codziennie. Tylko oczywiście dziecko musi już być na tyle rozsądne, żeby nie wpadło na pomysł wciągania sznurków jak makaronów
Prezent drobiazg, a gra edukacyjna, to polecam CZYTAM SAM- UKŁADANKA
http://www.ceneo.pl/26931311#tab=spec
Tu już będzie potrzebna pomoc dorosłego, przynajmniej na początku. Gra w fajny sposób uczy czytania, ale nie takiego literka po literce, tylko czytania całych wyrazów poprzez zapamiętywanie wyrazu jako obrazka. Gra jest fajnie zrobiona. Są obrazki i wycięte elementy z podpisem. Trzeba dopasować kolor i kształt elementu z podpisem do obrazka, a potem znaleźć taki sam podpis na białym tle. Dziecko uczy się dostrzegać szczegóły, generalnie moja córka też spędzała przy tej grze sporo czasu.
Ewentualnie dowolna prosta gra typu GRZYBOBRANIE, gdzie jest plansza, pionki i kostka. Nudy straszne, trzeba grać z dzieckiem, ale dzieci to lubią i uczą się liczyć do 6
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...om.html#.WCL4o_nhDIU Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idź na policję i zgłoś kradzież. W sklepie powinien być monitoring, może będzie widać kto zabrał telefon. Policja takich spraw nie olewa.
http://lublin.wyb...ziala-to-kamera.html
Trzymam kciuki, żeby się znalazł! Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym jednak nie ryzykowała, bo można wygrać coś więcej niż kubek i stracić to podczas weryfikacji.
"W Loterii biorą udział następujące produkty:
(...)
w specjalnie dedykowanych Loterii opakowaniach promocyjnych(...)" Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Informacja na jakieś dziwnej, mało wiarygodnej stronie, a poruszenie jak po ostrzeżeniach o salmonelli w jajkach.
Jakby na tej stronie napisali, że najnowsze badania dowodzą, że pranie ubrań uwalnia z nich toksyczne substancje, które potem wnikają do organizmu przez skórę, to wyrzucilibyście pralki z domów? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najtańsze są z mechanicznym- PORAŻKA! Rower jest głośny, podczas pedałowania czuć pod nogami przy każdym obrocie jak przeskakuje coś w środku. Jazda nie jest płynna.
Miałam okazję jeździć na takim, z czego bardzo się cieszę, bo sobie kupiłam lepszy
Lepsze są rowery magnetyczne- tu jazda jest płynna, nic nie przeskakuje i rower jest cichy. (mam taki w domu jestem zadowolona)
Są jeszcze elektromagnetyczne, ale na nie chyba szkoda kasy.
Trzeba też zwrócić uwagę czy można regulować wysokość siodełka i ewentualnie kierownicy, żeby lepiej do siebie dopasować.
Dla mnie ważne jest, żeby rower pokazywał pokonaną odległość- mam jakoś odnośnik do zwykłej jazdy rowerem. Super sprawą są czujniki pulsu w kierownicy. Trzymasz ręce na takich metalowych czujnikach (są tak zamontowane, że wygodnie na nich trzymać dłonie) i na wyświetlaczu pokazuje Ci puls- łatwo wtedy znaleźć optymalną dla siebie prędkość, intensywność pedałowania, żeby trening był jak najbardziej efektywny.
Jak mam być szczera, to jak jazdę na zwykłym rowerze uwielbiam, to jazdę na rowerze stacjonarnym uważam za najnudniejsze zajęcie jakie znam Przejechanie 10 km dłuży się w nieskończoność i nie pomaga nawet oglądanie przy tym jakiegoś filmu. Z perspektywy czasu żałuję, że zamiast roweru nie kupiłam orbitreka, a miejsca na oba w domu nie mam... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na trzeciej stronie, pośród zwycięzców, jest zdjęcie grupy przedszkolnej, albo jakiejś wczesnoszkolnej klasy z Panią i jogurtami.
Jestem bardzo ciekawa kto to zgłosił?
Podejrzewam, że jakaś wyjątkowo kreatywna pani nauczycielka, a ciekawi mnie bardzo, czy wszyscy rodzice wyrazili zgodzę na wykorzystanie wizerunku ich dzieci, żeby ktoś wygrał głośnik
Ja rozumiem, że ktoś wstawia zdjęcie dziecka, bo ma na to ochotę, jego dziecko jest najcudowniejsze na świecie i takie tam. Ale zgłaszanie zdjęcia z całą grupą nieswoich dzieci? To jest już dla mnie kolejny, wyższy poziom...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moja córka dostała taki:
Chyba nie do końca przemyśleli, a przecież na pracach mieli imiona dzieci.
Moja córka szczęśliwie jest zadowolona (ja właściwie też, bo mam dość różu ) ale rozumiem, że 7 letni chłopiec może nie chcieć chodzić z różowym piórnikiem... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moi przyjaciele są gotowani- czyli w gorącej wodzie kąpani
o każdej porze dnia czy nocy- mają problemy ze snem, są aktywni całą dobę
począwszy od ekstremalnych wyzwań- mają ogromne problemy z nadmierną aktywnością- to bardzo wyczerpuje organizm
po naukę szydełkowania - starają się wyciszyć przy spokojnych zajęciach manualnych
po jazdę na jednym kole- ale nic to nie daje, i tak i tak maja jazdę na okrągło
Jestem pewna, że mogę liczyć na moim moto przyjaciół- (moto to skrót od motor) Moich nadmiernie aktywnych przyjaciół mam tak wielu i są tak szybcy, że policzyć ich mogę tylko podczas jazdy motorem.
To generalnie bardzo głęboki i smutny tekst o trudnej przyjaźni. O wielkim cierpieniu, nieudanej próbie rozwiązania problemów.Autorka tekstu bardzo by chciała pomóc swoim znajomym, ale nie wie jak. Piękny tekst, który skłania do refleksji. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wozi kurier GLS Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro u nas pisał o Słowianach, to tam pewnie pisze o konkursach Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zapis w regulaminie dokonać zakupu "dowolnego produktu" jest jednoznaczny. Nawet jeżeli to ich błąd to nie ma opcji, żeby nie uznali paragonu z jednym produktem promocyjnym...
edit: jeżeli jednak są dwa różne regulaminy do tego samego konkursu, zamieszczone na dwóch stronach, to ja bym jednak kupiła dwa produkty, bo w razie wygranej paragonem z jednym produktem, trzeba będzie pewnie pisać reklamację. Może ją uznają, ale jakby jednak nie uznali, to byłoby mało fajnie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.