Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam oj tam. Jogurt był kupiony, ale jeden. Zgłoszeń poszło 10, a udało się wygrać 2 razy. No kto by pomyślał, że w taki sposób powstają "nadprogramowe wygrane" na które osobiście mam alergię
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och, cóż za dyskretny sposób na obejście zamknięcia tematu paragony.
I jeszcze takie zakończenie sprawy. Konkurs zakończył się 20 listopada, trwał długo, ale nawet zakładając, że zakupy zostały zrobione ostatniego dnia trwania konkursu i wtedy zostały puszczone zgłoszenia, to paragony leżały spokojnie 10 dni i nagle, w dniu ogłoszenia wyników partner bierze je i wyrzuca do kosza. A magia forum sprawia, że paragony zostają, w stanie nienaruszonym, odnalezione w koszu.
Wcale nie kupione od kogoś kto odezwał się w wiadomości prywatnej z ofertą "pomocy", nie nie. Paragony odnalazły się w koszu. Cud. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do nauki języków polecam gorąco DARMOWĄ i bardzo fajną aplikację na telefon/tablet itp- DUOLINGO
Na początku rozwiązuje się test, po którym automatycznie przydzielony jest poziom nauki.
Jest cała masa lekcji i tematów do wyboru. Samemu wybiera się intensywność nauki (jak dużo lekcji dziennie).
Ćwiczy się zarówno słownictwo, mówienie, pisanie, rozumienie ze słuchu jak i gramatykę.
Generalnie ta aplikacja to dla mnie bomba
Jak nie zna się angielskiego, to niestety można się uczyć tylko angielskiego (kurs wtedy jest po polsku).
Ale jak zna się angielskie (i to wcale nie biegle) to można spokojnie uczyć się innych języków (niemieckiego, hiszpańskiego, francuskiego i wielu, wielu innych), ale kurs jest wtedy po angielsku. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...
Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.
edit:
To ja może dodam coś, bo widzę, że zostałam źle zrozumiana.
Doskonale wiem ile konkursów wygrywają cwaniacy. Sama nie raz i nie dwa trafiłam np na youtube na jakiś "super" filmik, czy inny przedpotopowy pokaz slajdów. Widziałam masę makiet, mniej lub bardziej świecących, słyszałam wyciskające łzy piosenki. Generalnie wiem na czym świat konkursowy stoi.
Chodzi mi tylko o to, że dopóki organizator nie pokaże cudownych prac, nie zamieści linków, czy zdjęć na swoim fb, nie dopisze pod wynikami, że docenił wyjątkową kreatywność niektórych uczestników, to ja wolę myśleć, że przegrałam ze zgłoszeniami zgodnymi z regulaminem. Tylko tyle i aż tyle... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze jakieś poruszenie było na forum w "tym dniu", a dziś jakoś nic nie zauważyłam
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie. Czy ktoś wygrał u JETa bez pisania początku zdania? Nigdy tego nie sprawdzałam, zawsze pisałam początek, a może niepotrzebnie. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
14 zgłoszeń Graal
15 zgłoszeń Lubella
16 zgłoszeń Actimel
24 zgłoszenia Wypasione
Nagród oczywiście 0!
Jak ja mam serdecznie dość loterii to tylko ja wiem... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1.Tak, JET zawsze chce takie szczegółowe dane. Macie racje, kompletnie nie opłaca się u nich grać
2. Do tego tablety które są do wygrania to szajs, nie ma sensu o nie grać
3. Produkty konkursowe są pod biedronkowymi markami, jak Magnetic itp, a z tyłu jest napisane na opakowaniu "Wyprodukowano dla bla bla bla przez Dr Gerard" i jest logo Biedronki.
4. Najtańszy produkt jaki ja znalazłam to Biszkopciki paryskie z nadzieniem za 2,99 zł
5. W smsie trzeba napisać początek zdania podany w regulaminie. NIE MA OGRANICZENIA ILOŚCI ZNAKÓW W ZGŁOSZENIU.
A reszta zależenie od teorii w którą się wierzy:
Wybierają długie/krótkie zgłoszenia.
Lubią rymy/prozę.
Losują wygrane zgłoszenia.
Mają tajne bramki, trzeba wstrzelić się w określoną godzinę.
Uczciwie i rzetelnie wybierają najlepsze zgłoszenia.
Wybierają gnioty, żeby dać szansę mugolom.
Ze wszystkich zgłoszeń losują 100 szczęśliwców i z nich wybierają najlepsze praca.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szału nie ma jak za produkty, które i tak się do niczego nie przydadzą. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko zależy od kuriera, wzajemnego zaufania (skąd np kurier ma wiedzieć, czy osoba odbierająca to nie tzw "tajemniczy klient"). Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane