Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1080
Znajdź swoją kobiecą linię- ja ciagle szukam
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie bardziej irytuje to, że po zakończeniu każdego paragonowego konkursu w wątku pargony jest multum ogłoszeń sprzedam paragon z dnia...
Przecież to tylko jeszcze bardziej nakręca proceder bezparagonowego grania...
Właśnie z tego powodu sama biorę udział tylko w tych pargonowych konkursach, w których przy zgłoszeniu trzeba podać numer paragonu... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paragonowy zdjęciowy:
http://www.rossne....aspx?contestId=1087
i bezparagonowy:
http://www.rossne....aspx?contestId=1086
już ponad 100 uczestników
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rymy.eu/
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też go miałam i polecam, niby drogi, ale u nas ta jedna tubka starczyła na cały okres ząbkowania- parę dni temu przebiły się kły
A Katrin nie martw się tym, że pierwszy ząbek to nie jedynka. Jedynki są statystycznie najczęściej jako pierwsze, ale to nie ma znaczenia który ząbek będzie pierwszy, a który ostatni
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z każdej rozmowy piszesz oddzielny raport.
Wejdź sobie też w Elementarz, a potem Raporty. Tam krok po kroku jest opisane jak raportować, jak raport z każdej rozmowy ma wyglądać, jakich błędów nie popełniać i jest przykładowy raport, co ułatwia napisanie własnego. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wejdź w inne wyniki, ta liczba lauretów o niczym nie świadczy, np Wygraj imprezę w sylu VIP ma 5 laureatów. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wejdź na stronę NFZ w swoim województwie, może jest tam wyszukiwarka gabinetów które mają umowę z NFZ, a jak nie to, zadzwoń tam i poproś o listę endokrynologów. Zadzwoń do wszystkich i umów się tam, gdzie termien będzie najszybszy. Lekarz na pierwszej wizycie skieruje na badania, za które zapłaci NFZ. Jak nie będziesz miała do końca zaufania do tego lekarza, to wtedy z gotowymi wynikami możesz iść do zaufanego, prywatnego endokrynologa. Zapłacisz wtedy tylko za jedną wizytę. A może lekarz z umową z NFZ będzie Ci na tyle odpowiadał, że u niego zostaniesz... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli u mnie w drugim tygodniu znowu nic
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w styczniu dostałam, a w lutym nie było, zapytałam czemu, to usłyszałam, że kiedyś dostawali tych skarbów dużo, a od stycznia przychodzi dosłownie kilkanaście sztuk i rozchodzą się w godzinę od wystawienia
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://bezpieczny...h.com.pl/?page_id=14
http://www.facebo...tn_tnmn#!/dobra.mama Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wcale nie straszę
Wcale nie chcieli szyć mnie bez znieczulenia, ale niestety nie było innego wyjścia, bo mocno krwawiłam, więc trzeba było szybko zaszyć.
Po prostu miałam wielkiego pecha, zapchany wenflon, problem z założeniem kolejnego i już nie pamietam co dokładnie jeszcze się działo, ale nie można było czekać i generalnie znieczulenie, które w końcu dostałam działało dopiero przy ostatnich dwóch szwach...
Ale dało się przeżyć, a ta świadomość, że dziecko już się urodziło dawała na prawdę dużo siły, a jak już przytulałam w końcu córeczkę, to są na prawdę najpiękniejsze chwile w życiu i w parę sekund zapomina się o bólu. Może nawet nie tyle zapomina, ile dziecko wynagradza całe to cierpienie
Wyświetl w wątku >>