Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika selenes

selenes

#5889661 Napisano: 15.07.2014 22:41:02 w Intermarche
bridget napisał(a):

hania83 napisał(a):

selenes napisał(a):

hania83 napisał(a):

Jeśli już wysyłali info z Gerbera, to w takim razie u mnie pudło i mam na zbyciu paragon...

oni dzwonia - daj sobie czas, moze jeszcze jutro beda sie kontaktowac

Ehhh ostatnio moje "pewniaki" to pudła, więc wolę się miło zaskoczyć, bo nadzieja już chyba jest w stanie agonalnym emotka ...

edit: w sumie miałam 2 paragony, jeszcze 1 się ostał więc MOŻE emotka ...a jak się nie odbierze od nich tel.to dzwonią jeszcze raz czy smsa wysyłają czy już lipa?

ja mam wygrana gerbera z ostatniego dnia konkursu, ale nadzieje umiera ostatnia moze jeszcze nie wszystkich obdzwonili

Ja też mam wygraną z ostatniego dnia, może nawet z ostatnich minut trwania ówczesnego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5889510 Napisano: 15.07.2014 18:47:27 w Intermarche
hania83 napisał(a):

Jeśli już wysyłali info z Gerbera, to w takim razie u mnie pudło i mam na zbyciu paragon...

oni dzwonia - daj sobie czas, moze jeszcze jutro beda sie kontaktowac Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5889303 Napisano: 15.07.2014 14:14:38 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

czy jedna osoba w C4 Tyskie może wygrac kilka razy z różnych nr tel?

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5889129 Napisano: 15.07.2014 10:46:33 w SZUKAM....
lusienka napisał(a):

Czy jest obecnie jakiś konkurs w którym do wygrania jest Smsung S3, bo w C4 pudło, a w mlekołakach na nic nie liczę bo nie mam szczęścia w loteriach emotka

Samsunga S5 można wygrać w konkursie Lays "Selfie z Messim" na fb - fotograficzny, jeden na tydzień Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888790 Napisano: 14.07.2014 16:24:38 w Carrefour konkursy
nice napisał(a):

Chciałam tym co brali udział w konkursie Tyskiego w Carrefour przekazać dość istotną informację. Odbiór piw (4paków) będzie w sklepie w którym dokonywało się zakupu. Mąż robił mi zakupy na ten konkurs będąc w delegacji, więc sobie nie odbiorę. emotka Pani mówi o tym na samym końcu po bardzo długiej czytance różnych innych informacji. Gdybym wiedziała wcześniej nie czekałabym do końca tylko na samym początku odmówiła nagrody. Dzwonią z numeru 22 588 55 20.

Ale każdy o tym wie, jest wyraźny zapis w reg, więc nie rozumiem, w czym problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888352 Napisano: 13.07.2014 23:25:08 w Biedronka
ace napisał(a):

a jak informuje Smolar? Bo nie wiem jak bardzo mam pilnować telefonu? emotka

sms Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888300 Napisano: 13.07.2014 21:17:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

myszania napisał(a):

kali napisał(a):

Hejka Wszystkim! Mam dość nietypowe pytanie.Mam do przegrania w konkursach ok 100zł na telefonie.W co polecacie grać? Wysyłać wszystko do radia?(Zet, rmffm) I liczyć na farta.Czy wysyłać w konkursach z produktami i potem szukać paragonów?Jakieś krzyżówki w gazetach? Co byście zrobili na moim miejscu?

Mąż miał podobną sytuację. POnas 250 PLN poszlo na smsy do RMF - nie musze pisać, że nadal nie mamy domu i mieszkamy w mieskaniu emotka emotka emotka

Jak już ten temat na widelcu... To prawda, że w regulaminie tej całej loterii napisane jest, że warunkiem przyznania nagrody jest opłacanie abonamentu radiowo-telewizyjnego? Jak tak, to nawet nie chcę sobie wyobrażać co ktoś taki, kto wygra kilkadziesiąt tysięcy musi się potem obejść smakiem...

Słyszałam, że ktoś miał taką sytuacje i nie dostał nagrody -ale to była mniejsza nagroda niż 400 tys.
Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888297 Napisano: 13.07.2014 21:15:23 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

ja2014 napisał(a):

Możesz się obrazić lub nie ale Twój opis w profilu o sobie świetnie odzwierciedla Twoje wpisy: drapieżnik emotka ...

ja, to bym się bała zadzierać z potężną Maleficent emotka emotka

Hahaha emotka "uczeń pokonał mistrza, witam na forum" - tyle w temacie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888285 Napisano: 13.07.2014 20:48:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kali napisał(a):

Hejka Wszystkim! Mam dość nietypowe pytanie.Mam do przegrania w konkursach ok 100zł na telefonie.W co polecacie grać? Wysyłać wszystko do radia?(Zet, rmffm) I liczyć na farta.Czy wysyłać w konkursach z produktami i potem szukać paragonów?Jakieś krzyżówki w gazetach? Co byście zrobili na moim miejscu?

Co to jest w ogóle za plan? emotka

Graj w to, co Ci najlepiej idzie emotka Tak bym zarobiła na Twoim miejscu emotka

Też zastanawiałam się, co to za plan. Tak zaznaczę też, że można nieźle się zdziwić, jakie później ceny są na rynku paragonowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888283 Napisano: 13.07.2014 20:44:02 w Biedronka
teodozja napisał(a):

ja2014 napisał(a):

Dziękuję teodozja i selenes emotka

No Selenes to bym akurat w tym przypadku nie dziękowała emotka

Jak zdążyłaś zaobserwować niektóre spośród zapytań na e-konkach są naprawdę nie na miejscu - temu też zaznaczyłam, że warto używać wyszukiwarki - to nic nie kosztuje, a tylko ułatwia sprawę. Użytkownikowi pytającemu również - może nie ma świadomości, że jest coś takiego jak wyszukiwarka?

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888278 Napisano: 13.07.2014 20:41:46 w Biedronka
ja2014 napisał(a):

Właśnie znalazłam ale jak klikam Tutaj i Tutaj to okienka z Kilometrami T Mobile wyskakuje emotka

To na przyszłość odblokuj sobie wyskakiwanie okienek na e-konkursach, to wtedy powinno normalnie wyświetlać Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5888273 Napisano: 13.07.2014 20:36:38 w Biedronka
ja2014 napisał(a):

poprosze o link do konkursu żubra emotka

Wyszukiwarka od czego jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5887863 Napisano: 12.07.2014 10:42:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś ma "przecieki" kiedy można się spodziewać wyników MAKRO Finish? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5887560 Napisano: 11.07.2014 17:46:00 w Biedronka
mia napisał(a):

A były smsy za ten II etap od Smolara? emotka
Kurcze, za dużo tych konkursów. emotka

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5887519 Napisano: 11.07.2014 16:58:18 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

selenes napisał(a):

Jasminum napisał(a):

szkoda, że nie udało się wygrać zmywarki. było ich przecież multum. u mnie jest paradoks- im mniej nagród w puli tym lepiej mi idzie to znaczy wtedy dosyć często wygrywam

Nie Ty pierwszy, nie ostatni emotka Ja też jestem ze zmywarkami na bakier, ale jakoś wyjątkowo humor mi dopisuje emotka emotka emotka

niach niach niach emotka na pohybel plagiatorom! emotka emotka

Hahahah emotka Widzę, że Ty też nie przejmujesz się zmywarkową porażką emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5887511 Napisano: 11.07.2014 16:49:06 w TESCO konkursy
Jasminum napisał(a):

szkoda, że nie udało się wygrać zmywarki. było ich przecież multum. u mnie jest paradoks- im mniej nagród w puli tym lepiej mi idzie to znaczy wtedy dosyć często wygrywam

Nie Ty pierwszy, nie ostatni emotka Ja też jestem ze zmywarkami na bakier, ale jakoś wyjątkowo humor mi dopisuje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5887211 Napisano: 11.07.2014 11:37:59 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

donia7 napisał(a):

No do mnie dotarła z tydzień temu emotka Facet jak dzownił to mówił, że mam przygotować siano i mleko, bo zaraz jego żona krowe przywiezie emotka

A po co krowie mleko?? emotka emotka emotka

Może to cielak? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5887169 Napisano: 11.07.2014 10:53:56 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy Smolar ruszył już z informowaniem laureatów z konka "Akcja Warka w tesco" ?

Ogólnie widziałam jak ktoś się chwalił nagrodami, ale nie wiem z jakich dni itp. - wiem, że jakieś informacje już na pewno wychodziły. Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5886735 Napisano: 10.07.2014 16:01:43 w Biedronka
agicho napisał(a):

selenes napisał(a):

agicho napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

informował żubr czy nie?

mają czas do środy emotka

skąd takie mniemanie? I etap zakończył się 6.VII - a mają 5 dni roboczych - więc jutro powinni poinformować.

Na podstawie regulaminu:

3.10. W terminie trzech dni roboczych od dnia wyłonienia Laureatów Nagród stosownie do pkt 3.10, Organizator nieodpłatnie prześle Laureatom Nagród dwie wiadomości SMS, w których treści zostanie podany: numer transakcji, kwota do wypłaty w złotych polskich oraz kod bezpieczeństwa PIN.

wyłonić i poinformowac mogą szybciej a kod przesłac po 3 dniach emotka

No jasne, że mogą wcześniej poinformować, ale zgodnie z regulaminem to mogą poinformować i we środę. Chociaż oczywiście ja wolę wcześniej - najlepiej dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

selenes

#5886727 Napisano: 10.07.2014 15:54:04 w Biedronka
agicho napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

informował żubr czy nie?

mają czas do środy emotka

skąd takie mniemanie? I etap zakończył się 6.VII - a mają 5 dni roboczych - więc jutro powinni poinformować.

Na podstawie regulaminu:

3.10. W terminie trzech dni roboczych od dnia wyłonienia Laureatów Nagród stosownie do pkt 3.10, Organizator nieodpłatnie prześle Laureatom Nagród dwie wiadomości SMS, w których treści zostanie podany: numer transakcji, kwota do wypłaty w złotych polskich oraz kod bezpieczeństwa PIN. Wyświetl w wątku >>
0 0