Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też mam wygraną z ostatniego dnia, może nawet z ostatnich minut trwania ówczesnego dnia Wyświetl w wątku >>
The ultimate inspiration is the deadline
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni dzwonia - daj sobie czas, moze jeszcze jutro beda sie kontaktowac Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samsunga S5 można wygrać w konkursie Lays "Selfie z Messim" na fb - fotograficzny, jeden na tydzień Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale każdy o tym wie, jest wyraźny zapis w reg, więc nie rozumiem, w czym problem Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sms Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam, że ktoś miał taką sytuacje i nie dostał nagrody -ale to była mniejsza nagroda niż 400 tys.
Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha "uczeń pokonał mistrza, witam na forum" - tyle w temacie
Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też zastanawiałam się, co to za plan. Tak zaznaczę też, że można nieźle się zdziwić, jakie później ceny są na rynku paragonowym Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zdążyłaś zaobserwować niektóre spośród zapytań na e-konkach są naprawdę nie na miejscu - temu też zaznaczyłam, że warto używać wyszukiwarki - to nic nie kosztuje, a tylko ułatwia sprawę. Użytkownikowi pytającemu również - może nie ma świadomości, że jest coś takiego jak wyszukiwarka?
Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To na przyszłość odblokuj sobie wyskakiwanie okienek na e-konkursach, to wtedy powinno normalnie wyświetlać Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyszukiwarka od czego jest? Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahahah Widzę, że Ty też nie przejmujesz się zmywarkową porażką
Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie Ty pierwszy, nie ostatni Ja też jestem ze zmywarkami na bakier, ale jakoś wyjątkowo humor mi dopisuje Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to cielak? Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogólnie widziałam jak ktoś się chwalił nagrodami, ale nie wiem z jakich dni itp. - wiem, że jakieś informacje już na pewno wychodziły. Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No jasne, że mogą wcześniej poinformować, ale zgodnie z regulaminem to mogą poinformować i we środę. Chociaż oczywiście ja wolę wcześniej - najlepiej dziś Wyświetl w wątku >>
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na podstawie regulaminu:
3.10. W terminie trzech dni roboczych od dnia wyłonienia Laureatów Nagród stosownie do pkt 3.10, Organizator nieodpłatnie prześle Laureatom Nagród dwie wiadomości SMS, w których treści zostanie podany: numer transakcji, kwota do wypłaty w złotych polskich oraz kod bezpieczeństwa PIN. Wyświetl w wątku >>