Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
enfamka
Postów 177
Data rejestracji 02.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie, coś wam się pomyliło to ostrzywko... Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogą być trzy Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, właśnie, ściągnięte z neta.
nie zbadane są wyroki komisji konkursowych Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale zdjęcie faktycznie miało wycięte tło i wstawione na inne. Wystarczyło się przyjrzeć, ktoś na forum to pokazywał z bliska. Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdjęcie ala godzilla...
po jego zbliżeniu można było zoabczyć nieudolnie obrobione piksele. Zdjęcie tła było a na nie nałożone zdjecie z kubkami, z którego wycięte było tło. Wystarczyło zbliżyć i było widać. Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację!
Widać spore gro osób tutaj nie ma pomysłów tylko namiętnie ich szuka w wynikach.
A zdjęcie które wygrało jest MARNĄ kopią tamtego. Sorry, ale nie mogę napisać, że ktoś się tutaj napracował, bo zwalił pomysł i tyle.
Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie było - bynajmniej nie do mnie
też się zastanawiam czy oni je wyślą w ogóle... Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomocna dłoń, życzliwość i inne cudowne hasła...
tyle tylko, że to słowa bez pokrycia
"kochacie" się w tych Vipach do czasu, aż ktoś na kogoś haka nie znajdzie...
tulicie i gratulujecie, a gdy się zwycięzca obróci nóż w plecy...
tacy wspaniali i dobrzy, ale co lepsze trzymają dla siebie albo dodają do bazy z opóźnieniem, nie czarujmy się, ta Wasza dobroć to fikcja...skoro tacy dobrzy to dlaczego inni, zwykli ludzie, konkursowicze tego Waszego dobrego słowa czytać nie mogą
i skończcie już ten temat, każdy wie o tym Waszym krzyżackim układzie, wy jesteście bez skazy i kamienie rzucać możecie na innych tyle, że na zamkniętym forum.
obłuda i nic więcej, po co utajniać coś DOBREGO, dobro powinno się szerzyć czyż nie?
kto choć troszkę myśli to wie jak jest... oto Polska właśnie, układy nic więcej! Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja babcia też miała problem z molami, zawiesiła pułapki i te mole się nie kończyły, potem ktoś jej powiedział, że te pułapki je zwabiają i nigdy się tych moli nie pozbędzie - coś w tym jest, dlatego pozbyliśmy się u babci pułapek i zwalczaliśmy je wybijając to robactwo - POMOGŁO! Te pułapki naprawdę mogą je przyciągać. Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żałosne... kiedyś to się na Tobie odbije, jak można być tak zawistnym? Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też uważam, że to fajne, lepiej jak się tak bawią niż by mieli robić jakieś niebezpieczne głupoty
Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czuję się młodsza wiem juz o co chodzi Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawde wkurza mnie to, że zacznyam byc starej daty, jak słyszę nastolatkę z rodziny to rozumiem co drugie słowo, a jak rozmawia przez telefon to...nie musi nawet wychodzić z pokoju
A jak opowiada o swoich "przygodach" to dosłownie zastanawiam się z jakiej ja jestem epoki a mi się wydawało, że szalałam jako nastolatka
A Wiki jest niezawodna, to moja prawa ręka Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteśmy chyba z podobnej ery prehistorycznej bo ja pomyślałam dokładnie to smao co Ty ! Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonili? czy mail?
Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest zakochana i nie widzi tego co złe, to nornmalne, ktoś z boku widzi obiektywnie, a ona nie może, trzeba czasu aby przejrzała na oczy...choć czasem jest troszkę za pozno niestety... Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
litości!!! najałtwiej oceniać innych, bo koleżanka koleżanki powiedziała jej kuzynce, a tamta mojej koleżance... LUDZIE! Trochę obiektywizmu! już ją osadziłaś a jeszcze "sprawy" nie było!
Wkurza mnie jak łatwo ocenia sie innych! jak łatwo kogoś oczernić na podstawie plotki...
Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli JAK ZWYKLE ....
czemu ja jestem tak naiwna, ze łudze się co konkrus u nich... normalnie pewnie mają niezły ubaw z nas, bo sama sie śmieje już z tego! nic się nie ucze! Wyświetl w wątku >>