Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
enfamka
Postów 177
Data rejestracji 02.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba siądę se na grzędzie,
dziecko zrobić - dobra rada,
500 złotych wziąć wypada
I rzucenie pracy bliższe,
by dochody mieć najniższe
Bose nóżki,gacie stare
jeszcze starczy na gitarę
By rodzice dorabiali
i pod mostem sobie grali
wkurza mnie zmiana czasu...
mogliby to zlikwidować Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo nie mogłam odnaleźć mojego hasła
poczekam, będzie niespodzianka lub nie ! Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak z tego uśmiechu domyślam się Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki krytyk literacki to często niespełniony pisarz, więc pewnie czasem i krytykują z zazdrości, nienawiści kto ich tam wie...
krytykiem jest być najłatwiej, bo ZAWSZE można się do czegoś doczepić, no ZAWSZE! Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o cukierki dosłownie zarzynanie się! A niech mają te 10 kilogramów, niech mają i 20 kilogramów! Może lubią, może mają dużą rodzinę a może po prostu bardzo chcą, a nawet jakby je sprzedali to ICH SPRAWA! Dajcie spokój, przestańcie być zawistni, wredni, złośliwi, tego nie da się czytać!!! Karma wraca, jeśli nie wyzbędziecie się tego to nigdy w pełni nie będziecie zauważali własnego szczęścia, ominie was w życiu to co najlepsze bo skupicie się na 10 kilogramach cukierków a nie zauważycie szczęścia koło siebie!
Ja Wam życzę kolejnych 10 kilogramów, sama gram i mi się nie udało, ale ABSOLUTNIE nie czuję że odebraliście mi szansę, po prostu byliście lepsi, mieliście pomysł który się spodobał! Dlatego GRAJCIE DALEJ i nie tłumaczcie się po co! Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonił ktoś do Was teraz? Wyświetl w wątku >>
enfamka
Postów 177
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka