Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szprotka
Postów 2371
Data rejestracji 20.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Lidl jojo z 16.08
- sporą ilość paragonów DROGERIE NATURA - 2 zł./szt Sprzedam lub zamienię na inne.
http://drogeriena...0oraz%20Aster.htmlPW
- Regina i Knor Carrefour z pierwszego dnia promocji Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Lidl jojo z 16.08
- sporą ilość paragonów DROGERIE NATURA - 2 zł./szt Sprzedam lub zamienię na inne.
http://drogeriena...0oraz%20Aster.htmlPW Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy wszyscy już otrzymali info o odbiorze nagrody szczoteczki oral z gum? Bo ja nie mam informacji Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję i polecam:
ewa.bolesta
iva
petunija1
mkrzysiek - specjalne podziękowania Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne, paragon mam dzięki jednej miłej osóbce z forum której ślicznie dziękuję Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadal szukam, dobrze zapłacę. Tylko proszę mi nie pisać, że mam a i tak Ci nie dam. Bo i takie małpy się znalazły Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupię paragon Kaufland Lubań - PW
Mam sporą ilość paragonów DROGERIE NATURA - tanio sprzedam lub zamienię na inne.
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej potraktowała mnie Stokrotka, która odpisała mi, że interweniowała w mojej sprawie w TQG. Także czekam na odpowiedź reklamacyjną.
Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TQG: Dane potrzebne są tylko i wyłącznie na czas i potrzeby danej akcji. Nie służą żadnym celom marketingowym.
ja: Droga Pani M.,
Przypominam pkt.19 Regulaminu Viziriada w Stokrotce i Delimie” brzmi: Poinformowanie Uczestnika, któremu została przyznana nagroda nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania Laureata. Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez uczestnika, któremu przyznano nagrodę kserokopii dowodu osobistego w celu weryfikacji jego danych. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez uczestnika.
Informuję, że żądanie skanu/ksera dowodu jest niegodne z Ustawą o ochronie danych osobowych.Praktycznie oprócz służb typu Policja itd, nikt nie ma podstawy prawnej do żadania skanu i przetwarzania ich. Przypomnę rónież, że zatrzymanie dowodu/skanu jest wykroczeniem (oczywiście oprócz służb typu Policja). Polecam stronę GIODO, bo widzę, że zupełnie się nie rozumiemy.
Pozdrawiam jak zwykle
TQG: Przekażę Pana uwagi działom prawnym zainteresowanych stron.
Cenimy i dziękujemy za wszelkie uwagi naszych uczestników, gdyż pozwalają sprawniej przeprowadzać działania zarówno nasze jak i naszych klientów.
Także zobaczcie jak nas cenią. Ja mam nadzieję, że już nigdy nie będzie potencjalnych i przesyłania skanów dowodów osobistych Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..Proszę o sprecyzowanie co rozumie Pan/Pani przez sformułowanie , że „nasze dane wkroczyły na rynek marketingowy”
To ja jej na to:
To ja oczekuję wyjaśnienia w jakim celu Wasza Agencja wyłudziła moje dane osobowe łącznie z NIP, PESEL i skanem dowodu osobistego, adresm Urzędu Skarbowego skoro nie zamierzała przyznac mi nagrody i odrowadzić od niej podatku dochodowego.
Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiecie czy były już wyniki z Polomarket z viziru? Tam gdzie były żelaska do wygrania?
79magda
Mówią, że głodny nie jesteś sobą, ale jak widać nieuprasowany również...
Jeszcze nie - dla mnie jeszcze reklamacji z Viziriady Stokrotka nie odesłali, a co dopiero w Polomarket. Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam sporą ilość paragonów DROGERIE NATURA - tanio sprzedam lub zamienię na inne.
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyslac w meilu?
Ale jesteście leniwi
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez administratora danych- 4FRAME Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (01-460 Warszawa, ul. Górczewska 124), zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. zm.), dla potrzeb przeprowadzenia Konkursu Troszczymy się o Twoje jesienne oszczędności zgodnie z Regulaminem
Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam sporą ilość paragonów DROGERIE NATURA - tanio sprzedam lub zamienię na inne. PW
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane