Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szprotka
Postów 2371
Data rejestracji 20.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naturella za 4,59 zł. + zdjęcie paragonu
lub
Naturella za 4,59 zł.+ koszt wysyłki na wskazany adres za 4,15 zł. Razem 8,74 zł Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- paragon z 26.07.2011 r. z produktami nestle z Rossamanna na kwotę 34 zł.
- paragon Timotei z początku promocji
Proszę o propozycje na PW. Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z 26 lipca
Chętnie wymienię na nagrodę. Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oferty na pw. Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytat szprotka:
Cytat
Samemu się kiepsko kibicuje
Po co komentować, kiedy nie jest się zainteresowanym.
po co grać skoro nie można pojechać??
gram o szklanki - a że nie zawsze wychodzi tak jak się chce ?
ja po pierwszej nauczce mam już dane ludzi z rodziny , którzy chętnie pojadą - ale tydzień temu sugerowałam się tym ,że bez problemu kobiety podawały męskie dane - tydzień temu też miałam ,ale męskie tylko -a teraz mam i siostrzenic , które chętnie pojadą ze swoimi chłopakami na ten mecz
a po co ludzie mie mający dzieci grali o Oliatum ? o zabawki ? łatwo się mówi niepotrzebne Ci bilety to nie graj
Dzięki pola731 właśnie dlatego nie odpowiadałam na zaczepki lavenda7. Dlaczego? A dlaczego nie, każdy sobie radzi jak może i potrafi. Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytat szprotka:
PILNE!!!!!!!!!!Mam bilet, tylko podałam dane jednej osoby. Czy ktoś chętny na osobę towarzyszącą? Wygrany bilet podwójny prześlę na wskazany adres. Czekam na propozycje na PW.
Samemu się kiepsko kibicuje
Samemu pójść na taki mecz... owszem nie byłoby tak fajnie jak dopingować Naszych z kimś znajomym ALE może te dwie zupełnie obce sobie osoby polubią się na tyle, że staną się dla siebie kimś bliskim? Fajne mieliby wspomnienia a szprotka satysfakcję, że połączyła ze sobą dwoje ludzi . Mam nadzieję, że po pojedynczy bilet zgłoszą się osoby samotne, a my z niecierpliwością czekajmy na relacje ich łącznika, czyli szprotki.
Myślę, że trudno o romantyzm w trakcie meczu, ale po to może....Dwie osoby mają dać znać do 20 dzisiaj, ale w razie konkretnej propozycji wysyłam dane osoby towarzyszącej od razu do Warki. Mam czas do jutra. Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po co komentować, kiedy nie jest się zainteresowanym. Wyświetl w wątku >>
szprotka
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szprotka