Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo najpierw kupujesz mamie podpaski i dziękujesz za to, że jest, a potem układasz odpowiedź na konkurs o zimie, wygrywasz bon i kupujesz więcej podpasek
Czy ktoś mógłby (chociaż na pw) napisać, jeśli już wygrywał w kauflandowskich konkursach, jaki styl pisania lubi 4frame? Gram i gram w tym Kaufie i nic nie trafiam nigdy, jedynie to mnie trafia - szlag
PS: Jestem z Pomorza, więc dla osób z reszty Polski nie bedę zagrożeniem, także możecie śmiało wysłać jakąś propozycję, która wygrała z 4frame będę wdzięczna Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha no racja dziewczyny Aczkolwiek, gdyby była taka sytuacja, że jestem w trzeciej dziesiątce 1 edycji, to nie odpuszczę im tych 30 nagród, wszak mają tak w regulaminie
Na liście byłam ostatecznie 31, ale odejmując zgłoszenia zdublowane plus kwoty milionowe a nawet miliardowe, to wyszło mi, że jestem 18, a w najlepszym przypadku 11 (odejmując jeszcze zgłoszenia, które wydają mi się fałszywe, albo kwota jest źle wpisana - ktoś zapomniał o przecinku).
Pytałam, czy ktoś jeszcze brał udział, bo jestem ciekawa czy sama oczekuję na telefony w lutym z 1 etapu, czy ktoś chce się zjednoczyć w czekaniu Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co Ty, dwa kliknięcia w google
http://www.media-.../colgate/kontakt.htm Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko kiedy? Jakoś nie wierzę, że MC się zmieści w terminie 5 dni Ostatnio wyniki z konkursów z Tesco magazynu podawali 2 miesiące po terminie z regulaminu, także nie ufam im... Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda tylko, że teraz z tą nagrodą takie przeboje Oczywiście pisali że do końca tygodnia zamówią, a w weekendy przecież nie pracują, to już kolejne presunięcie z ich strony! Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już wiesz jak trafić do ich serc następnym razem
A tak z ciekawostek językowych... Ostatnio grając w scrabble odkryłam, że w słowniku są słowa "ech", "ach", "eh" i "oh" natomiast słowa "ah" już nie ma. Gdzie logika... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha racja, powinnam dostrzegać pozytywy ;D Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).
PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę się skupić i muszę przewijać stronę Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oto moja historia dla tych którzy chcą się ze mną zjednoczyć w cierpieniu:
Wygrałam w świątecznym konkursie, miałam wybrać produkty za 2 tys. na prezenty dla siebie i bliskich z określonych sklepów i wysłać im listę (ok. 15 pozycji, wśród nich prezent dla taty, który miał 22 grudnia urodziny). Zrobiłam to jeszcze przed świętami (bo pisali, że może uda się zamówić przed świętami, żeby na święta doszło). Mieli zamówić, nie zamówili. W międzyczasie do końca roku zmieniałam listę kilka razy z tego względu, że ludzie bardzo szybko wykupywali produkty z mojej listy. 6 stycznia dostałam dopiero informacje, żebym zaktualizowała listę, bo wyślą po 6 grudnia. Wysłałam więc 6 grudnia wieczorem listę zaktualizowaną po raz setny (a dodam że ułożenie takiej listy trwa godzinę - dwie). Poprosiłam ich w meilu, żeby zamówili produkty następnego dnia, bo tracę duo czasu na to, a studiuję dwa kierunki plus sesja się zbliża i naprawdę nie mam na to czasu. Nic. Cisza przed dobę. W końcu wczoraj piszę smsa do tej osoby, która się zajmuje moim zamówieniem i dziś dostają info, że zamówią w tym tygodniu - z tym że już na mojej liście nie ma kilku rzeczy, bo z dnia na dzień wszystko bardzo się zmienia. Nawet nie pytajcie jak mnie to wkurza Nic nie mogę zrobić, zero radości! Odpisują jak na lekarstwo i ciągle przeciągają to.
Dobrze że chociaż voucher na wycieczkę dostałam (z tego samego konkursu) bez problemów...
PS: Wiem wiem, nadużywam słowa "lista", to ze zdenerwowania i pisania "na gorąco" Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia