Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już od soboty mogłam odebrać, ale dopiero wczoraj miałam czas, nie zaszkodzi wysłać im maila chociaż z czasem odpowiedzi różnie bywa Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i Nivea wygrana około 21 lipca - GLS Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, wciąż wyłączony
wysłałam przed chwilą maila na afekt@afekt.pl a jutro na stacjonarny zadzwonię, a może ktoś się już czegoś dowiedział? Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprawdźcie czy są Wasze dane, jak coś to "w kupie" będziemy działać (oczywiście w sensie "że w kupie siła" ) Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmywarka C4 - DHL Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję dopiero kilka minut temu zobaczyłam wyniki, wczoraj mi rimmel umknął, tylko z lovely przejrzałam listę
jakoś tak mam szczęście w rossnetowych większe niż wtedy kiedy można było pisać również bez paragonów, nie pamiętam też żeby w poprzednich latach, tak jak w tym roku, trafiła mi się nagroda 1 i 2 stopnia Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to widać zależy od sklepu, kilkanaście dni temu wykorzystałam kartę triumpha w Galerii Bałtyckiej, panie same zaproponowały mi zakup dwóch biustonoszy, na co wywaliłam oczy i z radością zabrałam się za mierzenie drugiego warunek tylko taki żeby nie przekroczyć tych 300 zł a w innym Triumphie w Gdańsku moja znajoma musiała wybrać biustonosz z majtasami lub strój kąpielowy lub koszulkę/piżamkę Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane