Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
deo Garnier do testu Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dobra, na myśl tych moich samochodowych wspomnień zapomniałam podać link https://www.e-kon...rticles-1-95032.html a tu pierwszy od góry bodajże jest regulamin http://castrolfan...-euro/regulamin.html Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a próbowałeś tu? może w opisówce będą większe szanse, próbuję właśnie coś stworzyć, ale samochodowych przygód miałam mało, no moze oprócz tych o których pisać 50 podwójnych biletów do wygrania, choć oni nie podaja nigdy na jaki mecz to po wartości widać że dobry Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i z Castrola za Dudek vs Ronaldo nagrody, jestem pozytywnie zaskoczona jakością koszulek, plecaków itd. kurtka boska i M-ka a mąż już ostrzył pazury na XL + konsola wii Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
rower z takimi skrzydłami jestem w stanie sobie wyobrazić, za to alwaysa już nie Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariolakal napisałam na priv, nie wiem czy coś pomogę ale może się uda Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po Waszych wpisach też zbierałam się dziś żeby zadzwonić i spytac co z moim plecakiem skoro kiedy wysyłałam punkty to było jeszcze mnóstwo dostępnych na stronie, ale plecak przed chwilą dojechał
wysłałam 13 marca priorytet polecony
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może jak ją jutro zaskoczysz i powiesz że przemyślałaś i nie masz nic przeciwko wyjazdowi to jej się odwidzi
dobrze że z córą czekają mnie takie rozterki dopiero za 14 lat
a wkurzają mnie nikłe szanse przyjęcia małej do państwowego przedszkola oraz to że najbliższe przedszkole od nie wiem nawet kiedy stało się prywatnym Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to do zobaczenia w W-wie
mąż skacze z radości ze to mecz otwarcia, ja wolałabym moje ukochane hiszpańskie byczki ale jeszcze powalczę o nich Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam z niecierpliwością, muszę gdzieś wreszcie bilety wygrać zwłaszcza na Hiszpania-Włochy mi się marzy; mam nadzieję że to nie 7 dni roboczych i że dziś poinformują Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 2 kwietnia miało być posiedzenie komisji i do 7 dni (nie pisze czy roboczych) informacja przez sms lub telefon o wygranej
jeśli nie robocze to maks do 9 kwietnia, a ze to święto to może dziś?
chyba że coś pomieszałam Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tworzę więc listę i na łowy ruszamy Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane