Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w ostatnich dniach pustka ale po tłustych pierwszych tygodniach, więc mogę się tylko cieszyć wspólnie z rodzinką i przyjaciółmi będziemy mieć mocno biedronkowe Święta Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie sms o 14:40 z kosmetykami, nie wiem jak z tymi lepszymi Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest też Tymek, pierwszy bonik mi za niego wpadł, pisałam że to jedyny facet o którego mąż nie jest zazdrosny, choć tak często dotyka moich dłoni i coś tam jeszcze ale nie zapisywałam na początku haseł więc nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trebor1 boNskie Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję wszystkim za gratulacje mąż jaki szczęśliwy że akurat na jego numer z wypasioną nagrodą zadzwonili, a udział jego był może 2 %-towy, czyli że opłaca abonament za fon i nie chrapał za głośno sekundy przed północą kiedy wysyłałam hasło
kilka osób pytało o samo hasło, pisałam prozą, dwa zdania o sezamkach (bez użycia nazwy Antalya, po prostu SEZAMKI.opis) porównałam je do baśniowego Sezamu, że otwierają drogę do bogactwa wyrazistego, wyrafinowanego smaku, itd. pewnie wiele osób wysyłało takie porównania ale jakoś tak padło na mnie
tak jak wspomniałam wcześniej, z braku czasu wysłałam w piątek hasła wcześniej wysyłane, więc jak komuś brakuje już pomysłów, czasu, chęci do pisania, próbujcie starszymi, kilka osób potwierdziło że tak się też da
dla zwolenników % twórczości dodam że pierwotnie hasło powstało po lampce wina (po winie piszę nadal, o winie już nie, bo moich alkoholowych nie docenili na trzeźwo, musieliby chyba przed czytaniem też coś kropnąć) Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie na końcu samo słowo ZGODA, zaraz po roku urodzenia
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tak, fantastyczna sprawa, przekonałam się jak padł mi kilka dni temu wyświetlacz w C3, wygranej w jakimś tam konkursie i myślałam że sobie paluchy pościeram jak przyszły dwa smsy pod rząd (biedronkowa gorączka), następnie ryłam długopisem aż się wgłębienia i rysy porobiły w końcu jakieś forum poczytałam i ściągnęłam to cudo, teraz sobie śmigam smski na klawiaturze i odczytuję bez problemu (smsy oczywista okazało się że biedronkowe wcale nie były )
miałam dziś twórczy wieczór, mrożonkowo zwłaszcza, maliny w biedronkowej chłodziarce tak mnie natchnęły Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sobotę choć wina i pomysłów nie brakło, czasu na tworzenie tak, więc znów grupowo starsze poszły, zobaczymy czy coś wpadnie, a wczoraj już sie zawzięłam i całego jednego stworzyłam przed 24-tą ale muszę sprawdzić czy się na poniedziałek nie załapał bo raport dotarł po północy chwilę Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żele do higieny intymnej z owulacja.pl Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie, miłe zaskoczenie Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maskara bourjois z ibeauty do testu Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma listy i tylko jeden lub dwa wpisy więc miejmy nadzieję że nie było
joan a może to jakaś rezerwa, choć tu chyba nie ma rezerw Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sobie tylko marzę Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze nie
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za rady, do 28-go lampeczkę sobie codziennie wysączę i Wam powodzenia w wygranych życzę, po kartonach i 5-litrowych baniakach też
Wyświetl w wątku >>