Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5691153 Napisano: 05.07.2013 12:35:39 w Inne mniejsze markety
marta85 napisał(a):

abodak napisał(a):

olunka napisał(a):

abodak napisał(a):

dzwoni Albedo z superlooks emotka

dalej leclerc?

superpharm

a jaki dzien bo nie wiem czy jeszcze mam na co czekac?

a co tam były za nagrody, bo nie pamiętam czy w tym barłam udział? te bony na 1 tys zł do Time Trend czy to coś innego? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5690896 Napisano: 05.07.2013 09:03:34 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

staszek napisał(a):

Dziewczyny, jakie macie (jeśli w ogóle) doświadczenia z testem Pappa? Będę go robiła, ale laskom wokół mnie, które robiły wychodził zły, amniopunkcja już dobra. Ale co się człowiek nadenerwuje to jego. Zastanawiam się czy w ogóle on kiedyś wychodzi np. w 99 proc. dobrze czy zawsze jest duże prawdopodobieństwo, że coś nie tak.
Koleżanka mówiła, że ginekolożki, które są w ciąży, nawet nie robią sobie tych badań z krwi, bo i tak wychodzą złe.
I tak je zrobię dla spokoju, ale zastanawiam się czy wychodzą komuś dobrze testy z krwi.

Jestem w 13. tygodniu i z USG wszystko wyszło dobrze.

to tylko dodatkowe badanie USG i krwi.Mi spadło prawdopodobieństwo wystąpienia chorób i pan powiedział ze nie zaleca mi wykonania amniopunkcji ale jeśli chce to mam takie prawo.Ogolnie jak ma sie cos stac to stanie sie w czasie ciązy lub porodu i nie unikniemy tego.Pan genetyk mówił ze niby prawdopodobieństwo wystąpienia zespołu Downa wzrasta wraz z wiekiem ale niestety przez to ze badanie jest darmowe dla osob po 35 rz wiele dziewczyn ponizej tego progu dopiero po urodzeniu dowiaduje sie ze dziecko jest chore.Po tym badaniu masz zgodnie z prawem mozliwosc przerwania ciazy albo przygotowac sie psychicznie na taka chorobe.Ja robilam badanie chyba w lutym-nic strasznego.

Nie no jeśli wyjdzie ok, to nie będę robiła amniopunkcji wiadomo. Ale chyba też wolałabym wiedzieć co i jak. Wiem, że jak wyjdą źle to i tak zazwyczaj nic strasznego, bo później wychodzi dobrze. Zastanawiam się nad tym, ale chyba wolę mieć pewność. Tak jak mówisz albo zareagować albo się przygotować. Więc wolę chyba takie rozwiązanie niż gdyby później miało się coś złego okazać. Mam 33 lata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5690692 Napisano: 04.07.2013 20:09:58 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny, jakie macie (jeśli w ogóle) doświadczenia z testem Pappa? Będę go robiła, ale laskom wokół mnie, które robiły wychodził zły, amniopunkcja już dobra. Ale co się człowiek nadenerwuje to jego. Zastanawiam się czy w ogóle on kiedyś wychodzi np. w 99 proc. dobrze czy zawsze jest duże prawdopodobieństwo, że coś nie tak.
Koleżanka mówiła, że ginekolożki, które są w ciąży, nawet nie robią sobie tych badań z krwi, bo i tak wychodzą złe.
I tak je zrobię dla spokoju, ale zastanawiam się czy wychodzą komuś dobrze testy z krwi.

Jestem w 13. tygodniu i z USG wszystko wyszło dobrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5689339 Napisano: 03.07.2013 15:14:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
stolik z kamisa i głowna SPH Pantene bon do Venezia emotka emotka emotka a nie liczyłam na nic, tylko, że tym potencjalnym nieszczęsnym zostanę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5688000 Napisano: 02.07.2013 12:37:51 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

A propos, gdzieś mi się rzuciło w oczy, że jak się zgłosi 5 konkursów to jeden punkt zostanie anulowany. Zgłosiłam, a punkt dalej jest. Więc czy ja coś pokićkałam czy nie ja?

Dziesięć emotka

dzięki emotka czyli jak zwykle ja coś pokićkałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5687989 Napisano: 02.07.2013 12:33:21 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałem wczoraj drugi punkt karny za rozmowy o konkursie, którego nie ma w bazie... Nawet nie wiem, o który chodzi. emotka Teraz chyba będę musiał za każdym razem sprawdzać, czy aby na pewno konkurs jest w bazie... Śmieszne emotka

A propos, gdzieś mi się rzuciło w oczy, że jak się zgłosi 5 konkursów to jeden punkt zostanie anulowany. Zgłosiłam, a punkt dalej jest. Więc czy ja coś pokićkałam czy nie ja? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5687222 Napisano: 01.07.2013 13:28:45 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

A co z Pantene z SPH , dzwonił ktoś może do TQ, może być na pw emotka

wyniki już były, w sensie smsy do potencjalnych zwycięzców. Chyba że o co innego pytasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5686565 Napisano: 30.06.2013 11:06:12 w skojarzenia
twarz - przeszczep Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5686421 Napisano: 29.06.2013 21:49:42 w skojarzenia
Leoncio - soki Leon Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5685573 Napisano: 28.06.2013 11:13:54 w Konkursowiczki w ciąży

staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Też mam pełno ciuszków na zbyciu i nie mam ich kiedy wystawić. Przegięłam z zakupami emotka

poczekaj aż ja będę wiedziała co mam, to wtedy z odbiorem osobistym wezmę emotka

W lipcu nie ma mnie w Warszawie, jak coś będę w sierpniu emotka
spoko, ja w lipcu jeszcze raczej nie będę wiedziała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5685497 Napisano: 28.06.2013 09:37:03 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Też mam pełno ciuszków na zbyciu i nie mam ich kiedy wystawić. Przegięłam z zakupami emotka

poczekaj aż ja będę wiedziała co mam, to wtedy z odbiorem osobistym wezmę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5685255 Napisano: 27.06.2013 21:11:35 w skojarzenia
cukiernik - Grycanki Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5683861 Napisano: 26.06.2013 09:57:39 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dziewczyny fajne i tanie posciele i przescieradła z wysyłka gratis z tchibo. Która ładniejsza?
http://www.tchibo...eska-p400014386.html
http://www.tchibo...elny-p400034278.html
nie moge sie zdecydowac;]

dla mnie ta pierwsza. Jest delikatniejsza. Na drugiej straszny rekin jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5682079 Napisano: 23.06.2013 21:19:53 w skojarzenia
Kazachstan - Borat Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5682049 Napisano: 23.06.2013 19:58:29 w Inne mniejsze markety
Drogerie laboo mają konkurs smsowy z pantene. Sprawdziłam na stronie gdzie mają drogerię w moim mieście. Poszłam, przed wejściem wisi szyld Laboo, kupiłam szampon i odżywkę. W domu zauważyłam, że na paragonie jest Droberia ABC, a na paragonie nie ma że to pantene, tylko że szampon i odżywka. Zastanawiam się więc czy w ogóle grać, bo czy w razie wygranej zaakceptują taki paragon.
Miał ktoś podobną sytuację z nimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5681050 Napisano: 21.06.2013 12:50:08 w Konkursowiczki w ciąży
emotka na pewno jesteś wspaniałą mamą. A z czasem będzie coraz lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5680488 Napisano: 20.06.2013 16:30:16 w Konkursowiczki w ciąży
emotka napisał(a):

Ale przeraża mnie ilość suplementów diety, które każą mi do tego mleczka jej dokładać. Najpierw była witamina K, potem K+D, teraz D po pije sporo mleka modyfikowanego. Potem doszły krople Cebion i Cebion Multi. A teraz niby okazało się, że ma anemię miernego nasilenia (dziecko silne, różowiutkie, przybiera na wadze, policzki jak u chomiczka ale niby jest na granicy anemii) więc muszę jej kruszyć tabletkę kwasu foliowego i rozpuszczać saszetkę żelaza. Jak tak dalej pójdzie to ona nie dostanie mleka bez wkładu! Ja też łykam kwas foliowy i żelazo (karmię pół na pół moje mleko+ modyfikowane, bo mojego tyle nie mam...)
A jeszcze dostaje do mleka krople BIO GAJA na wyrównanie flory bakteryjnej w jelitkach żeby nie miała zaparć...

a najgorsze jest to, że my nie wiemy czy naprawdę te suplementy są potrzebne czy lekarz ma układ z firmą farmaceutyczną i odpowiednie korzyści z tego płynące. Podobno witaminy i suplementy diety jeśli zjemy za dużo jakiejś witaminy to ona się odkłada w nerkach, wątrobie. Ta z naturalnego pożywienia się wydali, ta sztuczna już nie. Przerażające to wszystko jest trochę... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5680235 Napisano: 20.06.2013 12:37:36 w Inne mniejsze markety
skarb888 napisał(a):

anava napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

wow mam sms z pantene tylko jakiś dziwny, że jestem potencjalnym laureatem itd. dostał ktoś emotka

w tqg to norma, u mnie potencjalny raczej zawsze był nagrodą, w tym przypadku jak i w wielu innych nie wiadomo tylko jaką emotka ale mimo wszystko agencję lubię, za porządek jaki tam mają i skrupulatność

U mnie niestety nie - kilka razy zostałam tylko potencjalnym, więc za nimi nie przepadam. emotka I rzadko tam teraz grywam - ten też odpuściłam.

a jak później informują, że jednak jest się tym właściwym laureatem? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5680201 Napisano: 20.06.2013 12:10:40 w Inne mniejsze markety
anava napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

wow mam sms z pantene tylko jakiś dziwny, że jestem potencjalnym laureatem itd. dostał ktoś emotka

w tqg to norma, u mnie potencjalny raczej zawsze był nagrodą, w tym przypadku jak i w wielu innych nie wiadomo tylko jaką emotka ale mimo wszystko agencję lubię, za porządek jaki tam mają i skrupulatność

też tak dostałam. Ale napisane w smsie jest, że "Piekna od stóp...", a w zwrotce jak do nich wysyłałam jest "PPV w SuperPharm". Czy na pewno chodzi im o to samo? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5680133 Napisano: 20.06.2013 11:05:19 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

staszek napisał(a):

kurczę, tak sobie myślę, że w czasach naszych mam, babć, nikt się nie rozczulał nad dziećmi. Jak podrosły jadły to samo co reszta domowników, piły to samo. Nie było witaminek, witamin, soczków, zupek itp. i wyrosły zdrowe pokolenia. Teraz tego nie wolno, tego nie, od tego uczulenie, a od tamtego co innego. W jedzeniu syf, w soczkach, zupkach też się zdarza... Dzieci chorują, mają alergie itp.
Co za czasy, a będzie gorzej...
Tak mnie naszło po tych antybiotykach w mięsie chyba emotka

si, si, kiedyś dzieciaki jadły to co dorośli - tylko, że dorośli nie zapijali się coca colą, nie objadali hamburgerami i frytkami, tylko jedli normalne jedzenie, a warzywa , czy mięso nie były faszerowane chemią (choćby dla tego, że np. polskich rolników na chemię nie było stać)

no właśnie. ja się wychowywałam na wsi, wszystko zaczynając od warzyw, owoców, jajek, na mięsie kończąc było swoje, bez chemii. Jadło się dużo kaszy, warzyw. Oranżada była tylko na święta. A jak miałam kilka lat i chciałam spróbować coli to najpierw musiałam wypić szklankę mleka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0