Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5734952 Napisano: 11.09.2013 11:45:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
tabaza209 napisał(a):

podajcie prosze stronke z wynikami tego konkursu gdzie wygrała ciasssteczko

reszty wyników jeszcze nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5734830 Napisano: 11.09.2013 10:16:29 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

Co do tego konkursu z życzeniami... Układacie życzenia zaczynając od "Życzenia urodzinowe dla TESCO...", czy po prostu po słowie URODZINY wysyłacie jakieś ułożone życzenia?

ja wybieram drugą opcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5734507 Napisano: 10.09.2013 19:32:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
ciasssteczko serdeczne gratulacje!!!! Oby częściej takie forumowe dni były jak ten emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5733830 Napisano: 10.09.2013 09:18:35 w Kaufland konkursy
onlyrybka napisał(a):

krzysiek1693 napisał(a):

Czy u Was też tak drastycznie podrożały podpaski, które były zawsze najtańsze wśród produktów konkursowych?

U mnie nie, ale pojawiło się dużo ulotek o konkursie /4 bony w każdym sklepie/ przy produktach promocyjnych emotka

trzeba było zabrać wszystkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5733335 Napisano: 09.09.2013 15:22:33 w Konkursowiczki w ciąży
0 0

staszek

#5732924 Napisano: 08.09.2013 18:41:26 w TESCO konkursy
asia19874 napisał(a):

czy zgłoszenie z oleju trzeba wysłać w dn zakupu czy może być kilka dni po emotka emotka emotka

z góry dzięki

może być kilka dni po Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5732809 Napisano: 08.09.2013 11:21:00 w Wkurza mnie...
zdecydowanie telefon i balkon i pikantne szczegóły emotka nie będą mogły zasnąć przez kilka nocy, a i gadać będzie o czym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5732807 Napisano: 08.09.2013 11:16:52 w Mam problem...
size napisał(a):

staszek napisał(a):

cywil i po obiad dla rodziny w knajpie brazylijskiej gdzie do żarcia było tylko jedzenie grillowane podawane na szpadach emotka fajnie to wyglądało, więc wszystkim się podobało. Do tego zupa najpierw była i już nie pamiętam czy coś jeszcze. Ale tego mięcha było tyle, że każdy wyszedł najedzony, a nawet bardziej emotka sami najbliżsi, rodzice, rodzeństwo, świadkowie. Wyszło niespełna 30 osób. A za osobę płaciliśmy 49 zł emotka bez picia.

Fajnie emotka Tak szaleńczo i młodo emotka
I najfajniej, że wszystko odbyło się zgodnie z planem i pozostawiło dobre wspomnienia emotka

Każda/y z nas ma inne doświadczenia. A dobre jest to, że możemy sobie o nich porozmawiać emotka

Pzdr ciepło emotka

dokładnie tak emotka każdy robi tak, jak chce, jak lubi i najważniejsze, żeby to pozostawiło fajne wspomnienia emotka jakby każdy z nas robił wszystko tak samo, na jedno kopyto to byłoby nudno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5732717 Napisano: 07.09.2013 22:22:40 w Mam problem...
size napisał(a):

staszek napisał(a):

dzięki za odp emotka

No nie ma za co emotka

A Ty jak miałaś? emotka

cywil i po obiad dla rodziny w knajpie brazylijskiej gdzie do żarcia było tylko jedzenie grillowane podawane na szpadach emotka fajnie to wyglądało, więc wszystkim się podobało. Do tego zupa najpierw była i już nie pamiętam czy coś jeszcze. Ale tego mięcha było tyle, że każdy wyszedł najedzony, a nawet bardziej emotka sami najbliżsi, rodzice, rodzeństwo, świadkowie. Wyszło niespełna 30 osób. A za osobę płaciliśmy 49 zł emotka bez picia.
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5732700 Napisano: 07.09.2013 21:47:35 w Mam problem...
0 0

staszek

#5732683 Napisano: 07.09.2013 21:19:53 w Mam problem...
size z ciekawości pytam, bez złośliwości. Co takiego zdecydowało, że wzięliście kredyt na wesele? To było Wasze marzenie, od zawsze chcieliście mieć je, bawić się z gośćmi itp.? Mogę mówić tylko za siebie, ale wolałabym wydać te pieniądze na wycieczkę, samochód itp. i zawsze mnie zastanawia co ludźmi kieruje, kiedy biorą kredyt w sumie na 1 noc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5732503 Napisano: 07.09.2013 11:10:10 w Mam problem...
basiag napisał(a):

vingag napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

iskierka napisał(a):

Może ktoś ma informacje ile teraz zazwyczaj daje się w kopercie na wesele?

Są różne opinie i różne podejścia. Ja daję 500 zł (2 osoby). Podobno kwota powinna co najmniej równoważyć wartość "talerzyka/ów".

Jak słyszę takie głupoty, że kwota w kopercie powinna być równa wartości "talerzyków", to mnie krew zalewa. Nie oszukujmy się, młodzi zawsze liczą na prezenty, ale liczą się z tym, że są osoby, które mogą dać 800 zł, a są osoby, które z wielką biedą wysupłają 200 zł.
Co jeszcze, może będziemy na zaproszeniach określać kwoty minimalne? Albo jeszcze lepiej - wpisowe na wesele?

wyluzuj człowieku emotka
"co najmniej" to nie znaczy "równa", a zasada taka jest bardzo dobra i bardzo logiczna, co nie zmienia faktu że nie zaprasza się gości dla kasy i wiadomo że czasem dla kogoś i 100 zł to dużo i choćby tylko z samymi życzeniami gość jest jak najbardziej mile widziany.
Chodzi o jakiś odnośnik a nie o określanie sztywnych kwot.
Więc jak kogoś stać to powinien dać co najmniej tyle żeby się za talerzyk zwróciło emotka

jak kogoś nie stać, to kupuje kwiaty albo dobre wino i tyle. Przecież nie ma obowiązku dawania pieniędzy. Ktoś zaprasza chyba nie dla kasy, tylko dla obecności kogoś kogo lubi, ceni itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5732349 Napisano: 06.09.2013 21:25:30 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

dzisiaj robiłam 75 g, jutro wyniki, ale na glukometrze wyszło mi 139, więc ok, na granicy normy. Dzwoniła do mnie koleżanka, której po 75 g wyszło 183 i lekarz jej powiedział, że jest na granicy cukrzycy, ma unikać słodyczy i tyle.
Może ten mój lekarz taki panikarz, woli dmuchać na zimne, ale bez przesady. O 10 zawyżony wynik, a ten mówi, że bardzo zły...
Siedziałam i po 50 i po 75, tylko do kibelka poszłam, więc raczej nie powinnam za dużo jej spalić emotka

Lepiej na zimne dmuchać, zwłaszcza, że tu chodzi nie tylko o Twoje zdrowie, ale też o dzidzi.

no i ja zaliczam się do słodkich mam... dziś byłam u diabetyka emotka mój wynik po 2h i 75 g glukozy to 166 na co Pani diabetyk stwierdziła "zaawansowana cukrzyca ciążowa" a parę godzina wcześniej lekarz ogólny (przy przepisaniu skierowania) wątpił czy w ogóle będzie podjęta dieta bo przekonywał,ze wcześniej granica normy to było 160

no u mnie się okazało, że wszystko ok, bo po 2 godzinach i 75 g glukozy wynik 126, ale panie pielęgniarki mogłyby wymienić glukometry bo każdy pokazał co innego. A najbardziej wiarygodna raczej krew, czyli 126.

Ale jak widzisz co lekarz, to inne zdanie. Tak jak wyżej pisałam koleżanka ma 183 i lekarz nie panikuje, każe unikać słodyczy i tyle. Ale zawsze lepiej dmuchać na zimne... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5732112 Napisano: 06.09.2013 14:39:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mieszenko napisał(a):

A konkurs Bliskiej I Orlenu z Pepsi były powiadomienia ?

jeszcze nie, wydaje mi się że od 17.09 mają informować, ale pewna nie jestem. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5731873 Napisano: 06.09.2013 10:38:11 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Jak słyszę: dla biednych dzieci, dla rodzin, które nie mają na życie to sumienie mnie rusza czasami...
No, ale mnie nie stać, żeby kupować innym podręczniki do szkoły, bez przesady emotka Swojemu dziecku też muszę kupić książki i wyprawkę i mnie się nikt nie pyta czy mam za co emotka

jak będziesz miała ochotę, za co, to pomożesz, a nie na siłę, bo ktoś sobie tak życzy.
Mnie zawsze wkurzają różne komentarze do osób, które zarabiają grubą kasę (np. artyści czy biznesmeni). Że skoro ma, to niech się podzieli. Jak będzie chciał to się podzieli, to jego kasa i on nią dysponuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5731516 Napisano: 05.09.2013 16:42:43 w Carrefour konkursy
w logo Carrefoura jest ukryta literka C. A logo na pierwszy rzut oka wygląda na jakieś bohomazy Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5731479 Napisano: 05.09.2013 16:08:10 w Carrefour konkursy
ale jaja emotka też zerknęłam na logo po poruszeniu na forum i przez chwilę musiałam szukać gdzie to wspomniane C się znajduje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5731382 Napisano: 05.09.2013 14:18:45 w Biedronka
monikar napisał(a):

Z jakiego numeru dzwonią z Timotei?

podobno dzwonili z zastrzeżonego Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5731275 Napisano: 05.09.2013 12:39:32 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

dzisiaj robiłam 75 g, jutro wyniki, ale na glukometrze wyszło mi 139, więc ok, na granicy normy. Dzwoniła do mnie koleżanka, której po 75 g wyszło 183 i lekarz jej powiedział, że jest na granicy cukrzycy, ma unikać słodyczy i tyle.
Może ten mój lekarz taki panikarz, woli dmuchać na zimne, ale bez przesady. O 10 zawyżony wynik, a ten mówi, że bardzo zły...
Siedziałam i po 50 i po 75, tylko do kibelka poszłam, więc raczej nie powinnam za dużo jej spalić emotka

Lepiej na zimne dmuchać, zwłaszcza, że tu chodzi nie tylko o Twoje zdrowie, ale też o dzidzi.

dokładnie, teraz to już kij ze mną, byle z małą (chyba:) było wszystko ok Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5731172 Napisano: 05.09.2013 11:40:35 w Konkursowiczki w ciąży
Siedziałam i po 50 i po 75, tylko do kibelka poszłam, więc raczej nie powinnam za dużo jej spalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0