Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
reszty wyników jeszcze nie ma Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wybieram drugą opcję Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba było zabrać wszystkie Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może być kilka dni po Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak każdy robi tak, jak chce, jak lubi i najważniejsze, żeby to pozostawiło fajne wspomnienia jakby każdy z nas robił wszystko tak samo, na jedno kopyto to byłoby nudno Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cywil i po obiad dla rodziny w knajpie brazylijskiej gdzie do żarcia było tylko jedzenie grillowane podawane na szpadach fajnie to wyglądało, więc wszystkim się podobało. Do tego zupa najpierw była i już nie pamiętam czy coś jeszcze. Ale tego mięcha było tyle, że każdy wyszedł najedzony, a nawet bardziej sami najbliżsi, rodzice, rodzeństwo, świadkowie. Wyszło niespełna 30 osób. A za osobę płaciliśmy 49 zł bez picia.
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak kogoś nie stać, to kupuje kwiaty albo dobre wino i tyle. Przecież nie ma obowiązku dawania pieniędzy. Ktoś zaprasza chyba nie dla kasy, tylko dla obecności kogoś kogo lubi, ceni itp. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no u mnie się okazało, że wszystko ok, bo po 2 godzinach i 75 g glukozy wynik 126, ale panie pielęgniarki mogłyby wymienić glukometry bo każdy pokazał co innego. A najbardziej wiarygodna raczej krew, czyli 126.
Ale jak widzisz co lekarz, to inne zdanie. Tak jak wyżej pisałam koleżanka ma 183 i lekarz nie panikuje, każe unikać słodyczy i tyle. Ale zawsze lepiej dmuchać na zimne... Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze nie, wydaje mi się że od 17.09 mają informować, ale pewna nie jestem. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak będziesz miała ochotę, za co, to pomożesz, a nie na siłę, bo ktoś sobie tak życzy.
Mnie zawsze wkurzają różne komentarze do osób, które zarabiają grubą kasę (np. artyści czy biznesmeni). Że skoro ma, to niech się podzieli. Jak będzie chciał to się podzieli, to jego kasa i on nią dysponuje. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno dzwonili z zastrzeżonego Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, teraz to już kij ze mną, byle z małą (chyba:) było wszystko ok Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ten mój lekarz taki panikarz, woli dmuchać na zimne, ale bez przesady. O 10 zawyżony wynik, a ten mówi, że bardzo zły...
Siedziałam i po 50 i po 75, tylko do kibelka poszłam, więc raczej nie powinnam za dużo jej spalić Wyświetl w wątku >>