Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5780480 Napisano: 26.11.2013 20:16:38 w Rossmann
A co mam zrobić w przypadku jeśli za konkursowy produkt płaciłam kartą i dostałam niefiskalny wydruk, tyle że to było potwierdzenie zapłaty i nie mam tam kodu aktywującego. Za drugi produkt płaciłam gotówką i na paragonie niefiskalnym kod jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5780364 Napisano: 26.11.2013 16:46:06 w Intermarche
barszcz napisał(a):

I co z Lierene,puścili jakieś sms-ki emotka

chyba nie Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5780166 Napisano: 26.11.2013 12:42:34 w Wkurza mnie...
a kogo to obchodzi czy są jakieś vipy czy nie? czy mają swój wątek czy nie? To forum ma służyć do czego innego i jak dla mnie spełnia swoją rolę. Wkurza mnie to, że roztrząsacie tak błahe sprawy i jeszcze się złościcie, macie pretensje. Wyjrzyjcie za okno, świeci słońce (przynajmniej u mnie). A nawet jak pochmurno to cieszcie się z tego co macie. Ze zdrowia, rodziny. Z najmniejszych nawet rzeczy. Ale nie, vipy, oto najważniejszy problem. Co ja bym dała, żeby mieć tylko takie problemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5780135 Napisano: 26.11.2013 12:19:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki Yves Rocher z elle Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5779992 Napisano: 26.11.2013 09:30:33 w TESCO konkursy
yaagatka napisał(a):

olunka napisał(a):

zadzwoniłam przed chwilą do MC i dzisiaj wyszła następna partia patelni emotka

wygrałam smsem z 15 września (wiadomośc dostałam 25 września i natychmiast wysłąlam paragon)
dziś mijają 2 miesiące

warto zadzwonic i się upewnić o swoją patelnie czy poczekac?

dzwoń! Bo jak się nie upomnisz to pewnie nie dostaniesz Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5779077 Napisano: 24.11.2013 21:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Spoko dzięki za odpowiedź też odczekam, mam nadzieję że wygram

Na pewno! Trzymam kciuki! Ja tylko raz miałam taką wpadkę, potem ten system zawsze działał bez zarzutu, trzykrotnie wygrałam. To jest właśnie piękne w owym konkursie, że trzeba zarwać noc, padać ze zmęczenia, ale na 100% się wygrywa, bo nagród co noc jest naprawdę sporo. emotka Oby więcej takich konków. emotka

żeby jeszcze wycieczkę było tak łatwo wygrać to w ogóle byłoby super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5778932 Napisano: 24.11.2013 18:08:51 w Paragony
szukam paragonu Alma "Nudzie wstęp wzbroniony" do 8.11 do godz. 22 emotka
i oprócz tego jeśli jest ktoś chętny na (chyba) rękawice, ze swoim paragonem to zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5778301 Napisano: 22.11.2013 22:46:13 w Dziś cieszę się z.....
vickichelm napisał(a):

Mój pierwszy wpis w tym wątku emotka Najczęściej zdarzało mi się narzekać a dla odmiany : dziś cieszę się z tego ,że żyję . Po prostu. Mimo przeciwności losu , tego że nie raz jest pod górkę , mogę łapać promyki słońca, siorbać krople deszczu i już niebawem emotka łapać moje ukochane płatki śniegu . Życie jest piękne !

jak się czyta takie wpisy, to aż sam się człowiek cieszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5778245 Napisano: 22.11.2013 21:09:36 w Kaufland konkursy
leelee napisał(a):

,,Białe szaleństwo'' rozumiecie w sposób szaleństw np na nartach czy kwestiach porządku i czystości? emotka

jeszcze zupełnie inaczej może się to kojarzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5778199 Napisano: 22.11.2013 20:11:22 w Paragony
szukam paragonu Alma "Nudzie wstęp wzbroniony" do 8.11 do godz. 22 emotka
i oprócz tego jeśli jest ktoś chętny na (chyba) rękawice, ze swoim paragonem zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5777474 Napisano: 21.11.2013 18:57:35 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

barcza napisał(a):

Nie gram dużo bo pracuje i nie mam czasu ale jak cos wygram to wchodzę na forum żeby sprawdzić czy dzwonili lub czy są już nagrody a nie mam czasu dodać konków bo ze strony sklepów daja rano ja w pracy a też siedzieć i szukać nie mam bardzo czasu bo dom małe dziecko .zamykać np. TESCO to przesada konek jest na ich stronie dla każdego a żeby sprawdzić czy dotarła nagroda blokować .W opisowe mało gram bo brak talentu . Kiedyś na forum było miło przyjemna atmosfera nawet czasem ktoś powiedział jak wygrał pomógł te czasy bezpowrotnie minęły a i atmosfera inna wymawianie ile kto i co wygrał a teraz takie zakazy.

barcza, czy to potrafisz czytać ze zrozumieniem jak ktoś piszę po co jest ta blokada ?
To nie jest zablokowane po to, żebyś Ty nie mogła zobaczyć, czy ktoś dzwoni, nie jest to też zrobione, po to, żeby administrator miał więcej roboty z dodawaniem konkursów emotka Blokada została wprowadzona min po to, żeby nie panoszyły się po forum takie osoby jak ostatnio choćby w wątku biedronka. Serio 3 konkursy to jest dużo ? Tłumaczyło to już kilka osób, znalezienie 3 konkursów to jest chwilka, gdybyś chciała słuchać kogokolwiek rad to byś dawno miała 3 na "liczniku", więcej czasu zajmuje jęczenie jaki to świat jest zły. Mase osób zamiast pierdzielić jaki to świat niesprawiedliwy po prostu dodało konkursu i nie mieli z tym problemu. Dużo osób rozumie po co ta blokada, tylko kilka musi robić wielki szum na forum, bo inaczej byłoby za słodko.

Tak kiedyś na forum była fajna atmosfera, sama pamiętam tą radość, jak można było się pochwalić w mdw wygraną bez obaw, że ktoś zepsuje tą chwile, ale minęło to bezpowrotnie min przez to, że każdy mógł wejść, czytać, a później wylewać swój jad.

zostaje przy swoim zdaniu dla mnie to będzie zaśmiecanie forum bzdurnymi konkami.

ale one mogą być bzdurne dla Ciebie, dla mnie, ale są ludzie, dla których są godne zainteresowania i będą w nie grać, a co więcej wygrywać. I o to chyba też chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5777396 Napisano: 21.11.2013 16:13:51 w Czas na zmiany...
gracet napisał(a):

cabins napisał(a):

Czy nie można zrobić osobno kategorie konkursów dla szkół i przedszkoli ,jak również blogowych.Nie każdy bierze w nich udział .Masa takich konkursów jest dodana niezle trzeba przekopać się w konkursach.

ja takich właśnie szukam i też ułatwiłoby mi to życie

super pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5777372 Napisano: 21.11.2013 15:31:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

agamaty napisał(a):

staszek napisał(a):

izak1000 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

oto efekt forumowego wyścigu szczurów

https://www.e-kon...ow.html#.Uo4J8CdqeZQ

zwróćcie uwagę na Organizatora

i tak będzie częściej.....

ale jak wejdziecie na fanpejdż Ratujemy Ci cenzura to zobaczycie, że wygląda całkiem przyzwoicie, ma ponad 4 tys. polubień. Nie sądzę, że ktoś w tak krótkim czasie zrobił sobie tak profesjonalny fanpejdż tylko po to, by wrzucić lipny konkurs na forum. Kaman emotka

nawet taka strona funkcjonuje
http://ratujemyci cenzura.pl/
to jest pogotowie finansowe,

niezwykle wiarygodna i profesjonalna nazwa emotka

prosto z mostu i bez zadęcia. Przynajmniej od razu wiadomo o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5777354 Napisano: 21.11.2013 15:03:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

i tak będzie częściej.....

ale jak wejdziecie na fanpejdż Ratujemy Ci cenzura to zobaczycie, że wygląda całkiem przyzwoicie, ma ponad 4 tys. polubień. Nie sądzę, że ktoś w tak krótkim czasie zrobił sobie tak profesjonalny fanpejdż tylko po to, by wrzucić lipny konkurs na forum. Kaman emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5777344 Napisano: 21.11.2013 14:42:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

to konkurs na fb, chyba że się nie znam i to fake Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5777256 Napisano: 21.11.2013 12:59:04 w Czas na zmiany...
rutka napisał(a):

a mnie interesuje do kogo ta strona nalezy ,bo ktoś chyba na tych reklamach zarabia i na pewno nie jestem to ja?

taaaa i na pewno są to takie kokosy, że nic tylko pod palmą leżeć (niekoniecznie kokosową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5775953 Napisano: 19.11.2013 22:14:55 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Zważywszy na to, że dodałam do bazy ponad 800 konkursów, pozwolę sobie zamieścić tutaj kilka uwag emotka

1) Znalezienie 3 konkursów to kwestia wspomnianych pięciu minut. Tylko po co robić coś dla kogoś, prawda? Przecież wszystko się należy i ma być na srebrnej tacy podane.

2) Mam nadzieję, że jednak dyskusje do innych topów się nie przeniosą. Chyba, że ktoś chce zarobić karniaka, ale proszę pamiętać, że karniak to już ponadludzki wysiłek dodania dziesięciu konkursów.

3) Dodawanie konkursów do bazy to "danie czegoś od siebie". Nie widzisz zablokowanych wątków? No cóż, nie ma się czym chwalić.

4) Jeśli się komuś wydaje, że nie wystarczy konkursów dla wszystkich... to chyba mało wie o konkursach.

PS: Aby sprawdzić, ile się dodało konkursów do bazy, wystarczy wejść w swój profil i kliknąć cyfrę ilościową. Skrócony link poniżej - zamiast kropek należy wpisać nick:
https://www.e-kon...;nadeslal=..........

Jest mi przykro, że ta dyskusja w ogóle ma miejsce emotka

joan nie chodzi o to, że dodawanie konkursów jest problemem (przynajmniej dla mnie nie jest), ale że zostało to wprowadzone bez uprzedzenia. Bo sama idea jest według mnie bardzo ok, tyle że powinna być podana data od kiedy nowe zasady wchodzą na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5775654 Napisano: 19.11.2013 19:40:35 w Wkurza mnie...
kozuszka38 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

3 konkursy na miesiąc - spoko luz, jestem nawet za dodaniem blokad stażowo/postowych, ale o wszystkim wypadałoby konkretnie poinformować z jakimś wyprzedzeniem...

emotka

dokładnie tak! Czy nie można odblokować tego i dać info, że np. od 1 grudnia wchodzą nowe zasady? Nie robi się tak, że wprowadza się jakiekolwiek ograniczenia bez zapowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5775258 Napisano: 19.11.2013 13:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nea86 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie filiżanek tchibo. Czy wysyłacie kilka oświadczeń i paragonów w jednym liście? Czy trzeba każde osobno?

można razem, tyle oświadczeń ile paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5775156 Napisano: 19.11.2013 10:50:20 w TESCO konkursy
kimolotek napisał(a):

mozecie mi podac nr bo ja tez czekam emotka

cofnij się o jedną stronę Wyświetl w wątku >>
0 0