Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5873036 Napisano: 10.06.2014 16:30:17 w Wkurza mnie...
ksantypa napisał(a):

tulipanka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

warcik napisał(a):

Wczoraj miałam zamiar kupić produkty Nivea na 3 paragony, rozmarzyłam się wakacyjnie i kupiłam na 5. Wydałam stówkę na kosmetyki, których nie potrzebuję, bo i tak mam zapasy. Wróciłam do domu i jak poczytałam, że na liście jest tyle osób z kolejnymi numerami telefonu, to poczułam się odarta z marzeń i chyba naiwna, że wierzyłam , że kolejna loteria tej firmy będzie uczciwie przeprowadzona.

Ja byłam lepsza, też zaszalałam i kupiłam na kilka paragonów-tyle,że dostałam pomroczności jasnej i kupiłam Dove zamiast nivea emotka Żeby to chociaż były szampony a to mydełka i balsamy. Ech, chyba jeszcze nie wróciłam do rzeczywistości emotka

Ja kupiłam na 2 paragony, ale i tak czuję się jak cenzura..
aj

a ja kupilam na jeden paragon i o dziwo wygrałam w pierwszym dniu -to dopiero wyczyn-w loteriach nivea nigdy mi sie nie udalo wygrac

moja siostra tak samo trafiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5872695 Napisano: 09.06.2014 21:06:03 w Hochland
dysia napisał(a):

Czy obecnie trwa jakiś konkurs Hochland? emotka

jadedobrazylii.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871835 Napisano: 07.06.2014 20:46:58 w Paragony
0 0

staszek

#5871671 Napisano: 06.06.2014 22:57:00 w Hochland
edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

gracet napisał(a):

staszek napisał(a):

Leclerc to jakiś trefny sklep jest. Ja jak kupowałam tam na konkurs Hochlanda serki, poszłam do punktu obsługi poprosić o pieczątkę i adnotację z tyłu, że to Hochland. Najpierw laska twierdziła, że ona nie ma uprawnień do stawiania pieczątki. Patrzyły na mnie jak na wariatkę, wezwały kierownika, porozumiewawczym wzrokiem wskazały na mnie. Kierownik powiedział: "przecież pisze (sic!), że to serki" ja: "no tak, ale nie jest napisane, że to Hochland". on: "No, ale kod kreskowy jest i tam pisze, że to to". ja: "no, ale nie jest napisane, że Hochland i skąd ktoś ma wiedzieć co to jest?"
w końcu stwierdził, że on nie jest upoważniony do tego, by cokolwiek pisać na moim paragonie, z łaską przystawił pieczątkę i powiedział, że jak chcę to sama mogę sobie napisać, że to Hochland.
Wrrrr... ale chociaż z realizacją bonu nie było problemu emotka

miałam dokładnie taką samą sytuację emotka

może to ten sam leclerc emotka

Wrocław? emotka

oj to nie, ale też na W emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871651 Napisano: 06.06.2014 22:19:49 w Hochland
gracet napisał(a):

staszek napisał(a):

Leclerc to jakiś trefny sklep jest. Ja jak kupowałam tam na konkurs Hochlanda serki, poszłam do punktu obsługi poprosić o pieczątkę i adnotację z tyłu, że to Hochland. Najpierw laska twierdziła, że ona nie ma uprawnień do stawiania pieczątki. Patrzyły na mnie jak na wariatkę, wezwały kierownika, porozumiewawczym wzrokiem wskazały na mnie. Kierownik powiedział: "przecież pisze (sic!), że to serki" ja: "no tak, ale nie jest napisane, że to Hochland". on: "No, ale kod kreskowy jest i tam pisze, że to to". ja: "no, ale nie jest napisane, że Hochland i skąd ktoś ma wiedzieć co to jest?"
w końcu stwierdził, że on nie jest upoważniony do tego, by cokolwiek pisać na moim paragonie, z łaską przystawił pieczątkę i powiedział, że jak chcę to sama mogę sobie napisać, że to Hochland.
Wrrrr... ale chociaż z realizacją bonu nie było problemu emotka

miałam dokładnie taką samą sytuację emotka

może to ten sam leclerc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871630 Napisano: 06.06.2014 21:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

staszek napisał(a):

agnike napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Odnosnie konkursów - jak sie pisze z faulują czy sfaulują,bo teraz mam dylemat emotka

jak dla mnie pisze się sfaulować emotka

dla mnie tak i tak, tyle że faulują czyli robią to teraz, a sfaulują za chwilę czy za jakiś czas

a "z faulują" to kiedy to będzie

wcale, bo to nieprawidłowa wersja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871629 Napisano: 06.06.2014 21:40:04 w Hochland
Wrrrr... ale chociaż z realizacją bonu nie było problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871624 Napisano: 06.06.2014 21:30:39 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Jak dodać zgłoszenie na nivea ,wszystko robię jak trzeba ,a zgłoszenie jest nie przyjęte?

a zarejestrowałaś się? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871609 Napisano: 06.06.2014 21:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnike napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Odnosnie konkursów - jak sie pisze z faulują czy sfaulują,bo teraz mam dylemat emotka

jak dla mnie pisze się sfaulować emotka

dla mnie tak i tak, tyle że faulują czyli robią to teraz, a sfaulują za chwilę czy za jakiś czas Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871488 Napisano: 06.06.2014 15:58:57 w Intermarche
staszek napisał(a):

joan napisał(a):

benasia napisał(a):

pewnie o ten chodzi:
http://www.lister...czyste-emocje/awards

Nie, nam chodzi o ITM.
Gazetka: kup 2 produkty.
Regulamin: "Zakup promocyjny – jednorazowy zakup co najmniej jednego dowolnie wybranego produktu następujących marek"

Oszaleć można, klientom każą czytać regulamin, a sami nie raczą się z nim zapoznać emotka Który to już raz...

ktoś już kupował na ten konkurs? 1 czy 2 produkty braliście?

nikt jeszcze nie kupował nic na ten konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5871387 Napisano: 06.06.2014 13:27:41 w Intermarche
joan napisał(a):

benasia napisał(a):

pewnie o ten chodzi:
http://www.lister...czyste-emocje/awards

Nie, nam chodzi o ITM.
Gazetka: kup 2 produkty.
Regulamin: "Zakup promocyjny – jednorazowy zakup co najmniej jednego dowolnie wybranego produktu następujących marek"

Oszaleć można, klientom każą czytać regulamin, a sami nie raczą się z nim zapoznać emotka Który to już raz...

ktoś już kupował na ten konkurs? 1 czy 2 produkty braliście? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5870850 Napisano: 05.06.2014 13:26:46 w Wkurza mnie...
programsmsy napisał(a):

Taki zbieg okoliczności:) http://www.graf.t....pl/pdf/lau_wgpz.pdf

Jakieś pytania?

a co w tym dziwnego, że dwóch kolesi z Wrocławia wygrało? Duże miasto, ludzi też sporo... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5870362 Napisano: 04.06.2014 14:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś coś wie o tym konkursie Smolara w C4? http://www.carref...2004%2002%202014.pdf

skończył się już dawno, ale o wynikach cisza. g***a, czyli wyjazd był 1, ale mniejszych nagród było aż 1 tys. I nikt się nie chwalił. Aż dziwne, że Smolar zapomniał o konkursie, chyba że ja coś przegapiłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5869977 Napisano: 03.06.2014 19:09:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupiłam Hallsy w DC i jedne mam opisane normalnie: halls, a drugie: cukierki 33,5
myślicie, że można zgłaszać do loterii taki paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5869862 Napisano: 03.06.2014 15:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja dzisiaj zrobiłam zakupy w DC za 24 zł i wrzuciłam 2 kupony. Ale jak weszłam do sklepu to urny i kuponów nie było. Była tylko Megaloteria. Zapytałam więc panią o drugi konkurs: "A tak, coś mamy na zapleczu, zaraz przyniosę"... No i przyniosła, postawiła obok megaloterii i kupony leżą obok urny. Ciekawe tylko czy wyślą wrzucone kupony czy zaniosą na zaplecze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5869853 Napisano: 03.06.2014 15:33:40 w Carrefour konkursy
donia7 napisał(a):

marzenier napisał(a):

black_cat napisał(a):

marzenier napisał(a):

emotka emotka emotka
Nie będzie krowy od Milki
Popie... mi sie te nr.
Systemowy,nr paragonu ...szlag
Powinien być jeden byłoby łatwiej emotka

Oooo nie:( Ja też podałam górny emotka

No to krowy poszły sie paść emotka

ja tez tak zrobiłam emotka ((((

Najpierw kupiłam w C4 u siebie produkty, to okazało się, że nie ma mojego sklepu na liscie, a jak już odkupiłam paragon tutaj na ekonkach to zły wpisałam ;( emotka (((

Może warto do nich napisać i spytać czy takie paragony zdyskwalifikują?

Bez sensu z tymi numerami paragonu... Ja też podałam gówny, poza tym na moim na dole było napisane, że nr transakcji, nie nr systemowy. A ten górny jest bardziej unikalny, bo dłuższy emotka chyba powinni oba akceptować, bo przecież sobie nie wymyśliłam tego numeru górnego. A oni swoją drogą nie podali wzoru (chyba:), który nr trzeba wpisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5869503 Napisano: 02.06.2014 22:30:10 w Hochland
czy wszyscy już dostali kody do spartoo z poprzedniego tygodnia? u mnie brakuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5868518 Napisano: 30.05.2014 20:23:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

staszek napisał(a):

Z pocztowego osoby które wygrały słały tylko hasła czy jednak wygrały hasła "z dodatkami" ? Ktoś się może orientuje?

to ja jeszcze dopytam czy na duże kwoty zakładaliście lokaty, czy te minimalne? Jest w ogóle szansa, że list się jeszcze doczłapie na początku tygodnia?

u mnie wygrało "zwykłe" hasło (tzn bez żadnych dodatków ale dobre moim skromnym zdaniem) zgodnie z regulaminem, lokate miałam na minimalną wartość. emotka

dzięki i gratuluję emotka może jeszcze się doczłapie coś w poniedziałek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5868403 Napisano: 30.05.2014 16:05:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Z pocztowego osoby które wygrały słały tylko hasła czy jednak wygrały hasła "z dodatkami" ? Ktoś się może orientuje?

to ja jeszcze dopytam czy na duże kwoty zakładaliście lokaty, czy te minimalne? Jest w ogóle szansa, że list się jeszcze doczłapie na początku tygodnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5868293 Napisano: 30.05.2014 13:26:48 w Carrefour konkursy
czy w warce w c4 można kupić 6-pak? uznają taki paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0