Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Córka w paincie kropkuje, ja wolę wydruk Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Policzone Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Odnośnie talii, między brzuszkiem a piersiami mam po bokach takie 2 dołeczki z widocznymi żebrami. Każdy kto to widzi ma niezły ubaw Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Też równa Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
To i ja się przyłączę Nawet na maila z reklamacją nie łaska odpisać. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Moja najstarsza córcia tak szybko rosła. Ma 13 lat i 177 cm Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ważne, że z maluszkiem wszystko dobrze i brzuch nie boli i się nie stawia. Ja w szpitalu byłam traktowana jak księżniczka a i tak mam wstręt... Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Przepraszam, post mi uciekł Liczyłam 3 razy, wychodzi podobnie Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Moim skromnym zdaniem jeśli założymy, że tłem jest niebo, to punkciki to też gwiazdki Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
http://www.carref...ec-zdroj-sila-z-gor/ Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Regulamin będzie jutro na stronie Carrefour. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Z forum , czy nie z forum, faktycznie szczyt oryginalności Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
W regulaminie natomiast jest mowa, że w konkursie może brać udział osoba pełnoletnia Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
no nic zadzwonię sobie do agencji to się dowiem skoro na pomoc nie ma co liczyć
Nie brałam jeszcze udziału, ale tam jest napisane: Wypełnij formularz razem z rodzicami więc dziecko wpisuje swoje dane. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ja daję dzieciom właśnie żywiec, mimo, iż była kiedyś nagonka, że ma niby tyle bakterii. Dobrze mieć też filtr na wodę z kranu. Zwykła kranówka nawet przegotowana może być za twarda Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Mineralnej nie wolno, bo jest za ciężka na małe nereczki. Żywiec jest wodą źródlaną. Są też specjalne wody dla niemowląt. Wyświetl w wątku >>