Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oglądałście film Babies o czwórce maluchów z róznych stron świata? Polecam A jak sobie przypomnę podróż na skuterze noworodka z mamą i tatą przez stepy Mongolii... I raczkowanie z gołą pupą wśród zwierzątek przed jurtą A my tu się tak rozczulamy nad tym, którą z 20 pieluszek wybrać... Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, trzeba tylko nakręcić film Niesamowite przygody Vanisha w Alpach i już Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie taki
Czy dostaliście potwierdzenie odbioru po wysłaniu maila na konkurs z karnawałowym zdjęciem? Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
9. Warunkiem uczestnictwa, jest zapoznanie się Uczestnika z aktualną gazetką promocyjną sklepów abc, edycja od 11.01 do 22.01.
10.Uczestnik konkursu powinien kupić w sklepie abc dowolne produkty za min. 20 zł i zachować paragon. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy za udział w Promocji „E. Wedel – Wygraj Bilety na UEFA EURO 2012”.
Twoje zgłoszenie bierze udział w losowaniu w dniu 12.01.2012r.
Pamiętaj aby zachować kody kreskowe z opakowań produktów oraz oryginalne dowody zakupu.
Wyniki losowania zostaną ogłoszone na antenie telewizji programu Polsat w czwartek o godz.19.20, a następnie na stronie internetowej promocji.
Organizator skontaktuje się z osobami wylosowanymi telefonicznie w terminie do 2 dni od daty losowania. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu moja praca wiąże się z dużym wysiłkiem fizycznym. Przytyłam jak byłam uziemiona bo mało jeść niestety nie umiałam Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tylko jedna pielęgniarka żaliła się, że mam schowane żyły, co ona ma zrobić i jak pobrać krew. Inne nie miały żadnego problemu, także te ze stacji krwiodawstwa Dla mnie od kłucia gorsze było wypicie do dna tego specyfiku. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też wysyłałam na pewien konkurs w ostatniej chwili a tu: błąd serwera, spróbuj później. Na szczęście się udało Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To coś około rozmiarów S i M. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapoznałam się z tematem TYCH agencji i mam nadzieję, że w tym roku będzie wystarczająco dużo ciekawych konkursów aby móc darować sobie te organizowane przez nich. I wszystkim tego życzę Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Polsce? A poważnie-może jesteś w prywatnej przychodni? Ciśnienie mogę zmierzyć sobie sama, dziecka dogląda lekarz na wizytach, a ja od 20 tygodnia czuję ruchy. Do podsłuchiwania służy nam stetoskop Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia, oszczędzaj się i odpoczywaj. Za 2 tygodnie będziesz już chyba w terminie? Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.sklepy...brania/2012/ABC1.pdf Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też bardzo bym chciała urodzić sn. W czerwcu była by próba podejścia do egzaminu jeździeckiego. A tak Zdrowie maleństwa jednak najważniejsze Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj prawda, ale jak tylko zobaczy się maleństwo, cały ból mija W trakcie skurczów słyszałam chrzęst własnych kości Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane