Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sonata

sonata

#4949947 Napisano: 12.01.2012 12:19:31 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

no jak za 10 euro to spoko emotka
przyjedzie to spróbujesz, najważniejsze żeby nie nosić dziecka twarzą do świata tylko do siebie emotka

Oglądałście film Babies o czwórce maluchów z róznych stron świata? Polecam emotka A jak sobie przypomnę podróż na skuterze noworodka z mamą i tatą przez stepy Mongolii... I raczkowanie z gołą pupą wśród zwierzątek przed jurtą emotka A my tu się tak rozczulamy nad tym, którą z 20 pieluszek wybrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4949750 Napisano: 12.01.2012 10:31:58 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

W Intermarche od dzisiaj nowy konkurs z Vanishem.
Niestety, organizowany przez moją ukochana agencję emotka

Szczegóły:
http://www.kupujemywygrywamy.pl/contest/show/sezon-otwarty-ruszaj-na-narty

Oj tam, trzeba tylko nakręcić film Niesamowite przygody Vanisha w Alpach i już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4949079 Napisano: 11.01.2012 09:31:26 w Konkursy ABC
efelinkaaa napisał(a):

sonata napisał(a):

Z regulaminu:
9. Warunkiem uczestnictwa, jest zapoznanie się Uczestnika z aktualną gazetką promocyjną sklepów abc, edycja od 11.01 do 22.01.
10.Uczestnik konkursu powinien kupić w sklepie abc dowolne produkty za min. 20 zł i zachować paragon.

dziękuję emotka
a format taki jak w gazetce, tak? abc.karnawal z abc
na 71480..?

Dokładnie taki emotka
Czy dostaliście potwierdzenie odbioru po wysłaniu maila na konkurs z karnawałowym zdjęciem? Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4949065 Napisano: 11.01.2012 09:27:13 w Konkursy ABC
Z regulaminu:
9. Warunkiem uczestnictwa, jest zapoznanie się Uczestnika z aktualną gazetką promocyjną sklepów abc, edycja od 11.01 do 22.01.
10.Uczestnik konkursu powinien kupić w sklepie abc dowolne produkty za min. 20 zł i zachować paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4948804 Napisano: 11.01.2012 07:33:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z maila od Wedla:
Dziękujemy za udział w Promocji „E. Wedel – Wygraj Bilety na UEFA EURO 2012”.
Twoje zgłoszenie bierze udział w losowaniu w dniu 12.01.2012r.

Pamiętaj aby zachować kody kreskowe z opakowań produktów oraz oryginalne dowody zakupu.
Wyniki losowania zostaną ogłoszone na antenie telewizji programu Polsat w czwartek o godz.19.20, a następnie na stronie internetowej promocji.
Organizator skontaktuje się z osobami wylosowanymi telefonicznie w terminie do 2 dni od daty losowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4948218 Napisano: 11.01.2012 02:04:46 w Konkursowiczki w ciąży
Denerwują mnie lekarze, którzy uważają cesarkę za nieludzki poród. Dla mnie nieludzka to jest zamartwica wewnątrzmaciczna i porażenie mózgowe spowodowane niedotlenieniem - bo może jakoś uda się dziecko wypchnąć dołem. W czasach gdy kobiety dają sobie zaaplikować wielogodzinne znieczulenie ogólne, aby sobie coś odessać, wygładzić czy powiększyć, cesarka, która ratuje dziecko jest jak najbardziej ludzka. Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4948169 Napisano: 11.01.2012 01:43:42 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

A propos jak Wy to robicie że tak mało przybieracie emotka aż zazdroszczę emotka

Po prostu moja praca wiąże się z dużym wysiłkiem fizycznym. Przytyłam jak byłam uziemiona bo mało jeść niestety nie umiałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4948159 Napisano: 11.01.2012 01:37:10 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Ok dziewczyny trochę się uspokoiłam emotka w sumie to dopiero od 2 tygodni nie wymiotuje tak to dzień na dzień wymiotowałam z dzidzi wszystko jest ok na szczęście emotka A ta glukoza och jak ja to przeżyje 3 ukłucia emotka jak u mnie znalezienie żył to cud emotka

U mnie tylko jedna pielęgniarka żaliła się, że mam schowane żyły, co ona ma zrobić i jak pobrać krew. Inne nie miały żadnego problemu, także te ze stacji krwiodawstwa emotka Dla mnie od kłucia gorsze było wypicie do dna tego specyfiku. Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4948123 Napisano: 11.01.2012 01:07:48 w Konkursowiczki w ciąży
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 5 kg, ale byłam tak aktywna, że jak sobie przypomnę co wyczyniałam to mam gęsią skórkę. W drugiej byłam po wypadku, nie mogłam chodzić kilka miesięcy i było plus 18 kg, bo normalnie jem jak trzech ruskich drwali emotka Dwa miesiące po porodzie minus 2kg. Teraz mam plus 8, rodzę za miesiąc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4947796 Napisano: 11.01.2012 09:58:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
TV z E-zabłyśnij Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4947549 Napisano: 10.01.2012 11:03:59 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie, ze właśnie skopałam zgłoszenie do Tesco, zostawione na ostatnia chwile, a w dodatku mail wrócił: Mail Delivery Subsystem... emotka

Znowu mają zapchana skrzynkę?! Tam holender same prezentacje idą, czy co? emotka emotka emotka

Ja też wysyłałam na pewien konkurs w ostatniej chwili a tu: błąd serwera, spróbuj później. Na szczęście się udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4947195 Napisano: 10.01.2012 07:20:17 w Inne mniejsze markety
alaalex40 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

zastanawia mnie jeszcze fakt z oshee- jak oni nam te sukienki dostarcza...skad wiedza jaki ozmiar-mamy im to jakos napisac czy beda sie kontaktowac jeszcze ?:)

jest tylko 1 rozmiar - FREE SIZE

czuję się zacofana bo niewiele mi to mówi ...;/

To coś około rozmiarów S i M. Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4947119 Napisano: 10.01.2012 06:40:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
agamaty napisał(a):

wsciekly napisał(a):

agamaty napisał(a):

ech... jednak konkursy z możliwością wysyłania odpowiedzi przez formularz na stronie www to nie dla mnie... Wyniki mówią wiele...
http://www.graf.t...tecznesprzatanie.pdf

ale zerknij sobie łaskawie do regulaminu emotka

w każdym konku Grafa od jakiegoś czasu macza palce... pokręcona agencja Media Contacts

wyniki wszystkich konków są więc nieźle pokręcone emotka

eeee.... to ja już jednak podziękuję na stałe tym agencjom, chyba, że mnie wynikami Finisha w Carrefour zaskoczą, w co już mocno wątpię, naprawdę.

Zapoznałam się z tematem TYCH agencji i mam nadzieję, że w tym roku będzie wystarczająco dużo ciekawych konkursów aby móc darować sobie te organizowane przez nich. I wszystkim tego życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4946405 Napisano: 10.01.2012 12:26:38 w Konkursowiczki w ciąży
Może to jakiś autorski projekt gminy lub jakiegoś urzędu. We Wrocławiu np. Urząd Miasta funduje trzynastoletnim dziewczynkom szczepionkę przeciw wirusowi HPV, który powoduje raka szyjki macicy. Normalnie ta szczepionka kosztuje ok 1500zł. W sumie taka dodatkowa opieka to nic złego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4946379 Napisano: 10.01.2012 12:11:34 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

Dziewczyny mam pytanie czy do was też przychodzi położna raz na tydzień i mierzy wam ciśnienie i słucha bicia serca maluszka.Do mnie przychodzi od 21 tygodnia ciąży, powiem szczerze troche mnie to ździwiło,ale podobno teraz takie przepisy są i muszą tak chodzić.

W Polsce? emotka emotka emotka A poważnie-może jesteś w prywatnej przychodni? Ciśnienie mogę zmierzyć sobie sama, dziecka dogląda lekarz na wizytach, a ja od 20 tygodnia czuję ruchy. Do podsłuchiwania służy nam stetoskop emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4945694 Napisano: 09.01.2012 09:00:51 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

A ja napisałam plan porodu, z czego jestem bardzo dumna, bo zabierałam się do tego od miesiąca emotka Opisawszy wszelkie me chciejstwa teraz pozostaje poinstruować męża by nie zostały zignorowane emotka

Cholera boję się że już lada dzień odwiedzę porodówkę, skurcze w podbrzuszu z dnia na dzień coraz silniejsze i bardziej bolesne...

Agusia, oszczędzaj się i odpoczywaj. Za 2 tygodnie będziesz już chyba w terminie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4945209 Napisano: 09.01.2012 04:31:54 w Konkursy ABC

sonata

#4942303 Napisano: 07.01.2012 07:40:02 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

mnie też już coś skurcza co jakiś czas
ale brzuch miękki, lekarz mówi że wszystko ok

eh, ależ bym chciała tej cesarki uniknąć, wszystko się tak pięknie układa... tylko to głupie serducho emotka

Też bardzo bym chciała urodzić sn. W czerwcu była by próba podejścia do egzaminu jeździeckiego. A tak emotka Zdrowie maleństwa jednak najważniejsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4942264 Napisano: 07.01.2012 07:19:05 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

sonata napisał(a):

Agusia masz pewnie skurcze braxtona-hicksa, czyli tzw. przepowiadające. Macica sobie ćwiczy przed porodem emotka Te prawdziwe są bardzo regularne i stają się coraz częstsze.

i bola jak cho***a emotka

Oj prawda, ale jak tylko zobaczy się maleństwo, cały ból mija emotka W trakcie skurczów słyszałam chrzęst własnych kości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4942251 Napisano: 07.01.2012 07:10:47 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia masz pewnie skurcze braxtona-hicksa, czyli tzw. przepowiadające. Macica sobie ćwiczy przed porodem emotka Te prawdziwe są bardzo regularne i stają się coraz częstsze. Wyświetl w wątku >>
0 0