Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sonata

sonata

#4992471 Napisano: 03.02.2012 05:20:46 w Wkurza mnie...
Jeśli rodzina widziała że jest agresywna, źle zajmuje się dzieckiem itd i nie reagowali ani nie chcieli pomóc to są współwinni. Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4992366 Napisano: 03.02.2012 04:26:10 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

sonata napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

sonata napisał(a):

postscript napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wiesz to o niczym nie świadczy, że on maczał w tym palce, ale jaki normalny człowiek robi sobie fotki na cmentarzu....nie znam nikogo takiego

polowa gimbusow sie tak bawi. nic niezwyklego

Czemu to określenie gimbus wydaje mi się pejoratywne? Kurczę, moja gimnazjalistka czyta np. Lovercrafta, którego uwielbia i klasyków, a obecnie zbieram fundusze na zakup tomów Anatomii profesora Bochenka, bo zwykłe atlasy są już nudne emotka

hmm, a mój syn jak czytał w szkole na przerwach to było to źle widziane, również przez nauczycieli, bo on, proszę pani GRUBE książki czyta, i podobno się separował od kolegów w ten sposób
emotka
nie czyta sie teraz, nieczytanie trendy jest,
tylko dziewczyny czytają, im wolno jeszcze, niestety w klasie syna czytaja Zmierzch a to nie jego bajka emotka

Graba emotka Moja też czyta Wiedźmina ,a pani od polskiego była w szoku, że mama pozwala jej czytać o przygodach Jakuba Wędrowycza emotka

nosz kurcze, nie tylko ja o tym starym dziadzie z Wojsławic czytam! emotka
nie wiem, czy juz widzialas jakubowa nowosc:
http://fabrykaslo...php?id=4167#searchkk

zastanawiam sie, jak w ogole mozna po czyms takim pisac? ja kupie i postawie na polce obok calej serii emotka

Dzięki za link. Jakub to mój idol, mąż prawie o niego zazdrosny i obiecuje, że taki będzie miał image na starość
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4992344 Napisano: 03.02.2012 04:18:41 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

sonata napisał(a):

postscript napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wiesz to o niczym nie świadczy, że on maczał w tym palce, ale jaki normalny człowiek robi sobie fotki na cmentarzu....nie znam nikogo takiego

Czemu to określenie gimbus wydaje mi się pejoratywne? Kurczę, moja gimnazjalistka czyta np. Lovercrafta, którego uwielbia i klasyków, a obecnie zbieram fundusze na zakup tomów Anatomii profesora Bochenka, bo zwykłe atlasy są już nudne emotka

hmm, a mój syn jak czytał w szkole na przerwach to było to źle widziane, również przez nauczycieli, bo on, proszę pani GRUBE książki czyta, i podobno się separował od kolegów w ten sposób
emotka
nie czyta sie teraz, nieczytanie trendy jest,
tylko dziewczyny czytają, im wolno jeszcze, niestety w klasie syna czytaja Zmierzch a to nie jego bajka emotka

Graba emotka Moja też czyta Wiedźmina ,a pani od polskiego była w szoku, że mama pozwala jej czytać o przygodach Jakuba Wędrowycza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4992316 Napisano: 03.02.2012 04:08:31 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Czemu to określenie gimbus wydaje mi się pejoratywne? Kurczę, moja gimnazjalistka czyta np. Lovercrafta, którego uwielbia i klasyków, a obecnie zbieram fundusze na zakup tomów Anatomii profesora Bochenka, bo zwykłe atlasy są już nudne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4992268 Napisano: 03.02.2012 03:55:46 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Oj tam, oj tam. Moja mama wszystkie swoje dzieci urodziła 13- tego emotka Tylko 5 % maluszków rodzi się w dniu terminu emotka

Ale nie w piątek 13-tego? emotka
Ja chcę już rodzić! Da się to jakoś przyspieszyć?

A właśnie, że jedno w piątek emotka Mama opowiadała, że kobitka która z nią rodziła darła się na cały szpital, że nie chce rodzić 13-tego emotka
Moja Róża urodziła się 31 marca i przyznam, że pomyślałam wtedy - jeśli nie dziś to w prima aprilis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4992232 Napisano: 03.02.2012 03:41:27 w Konkursowiczki w ciąży
Oj tam, oj tam. Moja mama wszystkie swoje dzieci urodziła 13- tego emotka Tylko 5 % maluszków rodzi się w dniu terminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4991904 Napisano: 03.02.2012 01:04:03 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Moim zdaniem nie świadczy to o niczym. Teraz jest moda na sagę Zmierzch i połowa nastolatków uwielbia wampiry itp. Jednak ok 95% osadzonych za gwałty, morderstwa itd deklaruje przynależność do wiary chrześcijańskiej... Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

sonata

sonata

#4991687 Napisano: 03.02.2012 11:23:57 w TESCO konkursy
Może z najlepszym naszym zdaniem hasłem warto zaczekać do ostatniej chwili emotka kasiach - pocieszyłaś mnie! W regulaminie jest zapis, że nagrodę może zdobyć hasło, które nie było w rankingu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4991664 Napisano: 03.02.2012 11:16:03 w TESCO konkursy

joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jejjku nie siejcie paniki piłek jest jeszcze z 1000 sztuk.
Zapewne znajdzie się jakiś mongoł , który teraz wyśle 100 smsów na piłki a potem wymieni jedna na 3 paragony. Ale myślę, że mimo to dla każdego wystarczy.

emotka emotka emotka

Zgadzam się, piłek starczy dla każdego emotka

Idealne podsumowanie akcji emotka W dzisiejszym rankingu jest jeszcze sporo piłeczek emotka Kto się pochwali czy jego hasła przetrwały pierwszy odsiew? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4991632 Napisano: 03.02.2012 11:06:49 w Wkurza mnie...
Mój brat brat pracuje w szpitalu i niemal na każdym z dyżurów widzi dzieci poszkodowane w wypadkach. Poparzone, połamane w wypadkach a czasem pobite i skrzywdzone celowo. Nie sądzę, że dotknęła go znieczulica, ale mówił, że zastanawia go chęć obdarcia tej kobiety żywcem ze skóry podczas gdy pijany kierowca za zabicie dziecka dostaje 2 lata w zawieszeniu a za za ciężkie pobicie 2 lata więzienia. Poza całą otoczką medialną ta sprawa nie jest niestety wyjątkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4991601 Napisano: 03.02.2012 10:59:29 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

gracet napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Jeżeli chodzi o emocje matki, dopiero na filmie, gdzie przyznaje się do wszystkiego, widzę te prawdziwe uczucia.

wkurza mnie, że film pokazano

A pokazano?! emotka
No to w takim razie jest ohydne! emotka

Obojętne, czy jest winna czy nie - każdy ma prawo do jakiejś intymności, ale media są oczywiście innego zdania...

Tu chodzi o przekroczenie pewnych granic. Jeśli odnajdą martwe dziecko to też mają pokazać? Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4989815 Napisano: 02.02.2012 01:28:32 w Konkursy ABC
Czy na aktualny konkurs wysyłacie mailem tylko zdjęcie, czy np. listę składników też? Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4989523 Napisano: 02.02.2012 11:10:20 w Dziś w telewizji polecam film...
22:25 TVP 1 ARIZONA dokumentalny Polska. Polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4988348 Napisano: 01.02.2012 04:44:38 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

emka86 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że niedaleko Nowego Tomyśla porzucono dziewczynkę noworodka, w dodatku wcześniaka (waży ok 1,2 kg) - własnie mówili w radio

masakra emotka emotka

co za bestia bez serca wyrzuciła takie maleństwo??

mi się płakać chce gdy takie rzeczy słyszę! WŁASNA MATKA !? Może była w szoku porodowym, albo chora psychicznie ,bo nie mogę inaczej tego wytłumaczyć. Można oddać...

ja jestem ciekawa ile miala lat.. szok szokiem ale moze mloda .. ( nie bronie tylko zastanawiam sie dlaczego) .

Wiek o niczym nie przesądza. Ta co chowała noworodki do beczki już starszawa była emotka Nie rozumiem, można oddać dziecko anonimowo bez żadnych konsekwencji... Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

sonata

#4987652 Napisano: 01.02.2012 12:12:14 w Konkursowiczki w ciąży
Kurcze, tak się cieszyłam, że może poród sam się zacznie. Brzuch się opuścił, myślałam, że mała się wstawia, a dziś rano znów brzuch wypukły, pod samiutkie piersi i obroty małej wokół własnej osi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sonata

#4987602 Napisano: 01.02.2012 11:51:12 w Konkursowiczki w ciąży

sonata

#4987355 Napisano: 01.02.2012 10:15:22 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

sonata napisał(a):

Jestem w Bobolider, wybrałam dla Różyczki te gatki i teraz chcę zamówić wkłady - te po 6.50. Jak to przeciekł??? Czy to właśnie ten?

Tak ten. Kubuś po jedzonku dziś dużo nasiusiał i przeciekło bokiem, ale na prawdę dużo nasiusiał i pampers by przeciekł.

To muszę się nad nimi zastanowić, bo jak moja kobietka siuśnie to już pełnowymiarowa kałuża powstaje
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0