Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kursykon
Postów 62
Data rejestracji 19.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorka a gdzie dokładnie znaleźliście wyniki, jakąś listę nagrodzonych?
Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje przekonanie. Ale z drugiej strony to jest coś o co wielu bije pianę. A mianowicie rzecz gustu. Z nim jest tak jak z d..ą. Każdemu podoba się inna. A co więcej codzień może podobać się inna. Mając np.1000sztuk do wyboru i zmienność nastrojów, humory, lepsze i gorsze dni komisji przemnożone przez ilość jej członków wyniki posiedzeń konkursowych mają szansę się różnić zależnie od dnia pomimo niezmiennego składu. Może to wcale nie takie złe, a na pewno daje nadzieje innym uczestnikom, że może warto do końca nie tracić nadziei
choć przyznam, że zdarzają się ewidentne złamania regulaminu z pogranicza albo i wprost oszukujące uczestników. Zastanawia mnie jak podchodzi do tego UOKiK. Ciekawi mnie podejście tej instytucji do tej kwestii. Jeżeli ktoś wysyłał do nich coś to niech napisze czy w formie skargi, zapytania, zgłoszenia czy jakoś inaczej i w jaki sposób się z nimi kontaktował? i jak się to potoczyło? Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja się z tym zgadzam. Sam fakt że jest lokata Cumulus w jednym banku jak również Maximus w innym nie oznacza, że plagiatem jest połączenie tych słów. Co więcej to właśnie owo połączenie jest swoistą oryginalnością. Tak samo jak lokata Atutowa to wcale nie jest plagiat lokaty Atut. Natomiast nazwa Atut nie powinna sie pojawić w zwycięskich hasłach skoro inny bank używa jej. Inna sprawa to kwestia oryginalności. Widać nie zależy bankowi PKO BP na oryginalności i rozpoznawalności skoro wybiera nazwy lokat podobne do innych banków a tym bardziej dwie zbliżone do siebie nagradza. Powiedziałbym więcej, dziwi mnie bardzo dysonans pomiędzy kierunkiem w jakim reklamowo idzie PKO BP a wybranymi hasłami. Z jednej strony miliony złotych (duuuże miliony) idą na niesztampowe kreowanie wizerunku (Szymon Majewski) a komisja wybiera hasła, które jak ktoś już dobrze określił w większości nadawałyby się na nazwy placówek powiatowych banków spółdzielczych. Sprzeczne sygnały wysyłają i przede wszystkim będąc na miejscu kierownictwa wyciągnąłbym konsekwencje w stosunku do osób odpowiadających za wizerunek banku. Dla mnie cały czas jest to moloch w którym stołki chcą zachować niedołęgi i stare pierdziele.
Natomiast czytając komentarze pod artykułami dot.tego konkursu na różnych portalach to cały czas jad się sączy i rośnie poziom frustracji wśród tych, którzy nie zostali nagrodzeni. Śmieszą mnie komentarze chcących powoływać społeczne komisje do rozstrzygania konkursów lub piszący w swej nieomylności, że wszystkie konkursy z nagrodami w postaci samochodów są ustawione. Może i się zdarzają przekręty ale moim zdaniem nie ma lepszego sposobu rozstrzygania kreatywnych konkursów jak ustanowienie kilkuosobowego jury. Najgorsze natomiast co może być to oddanie głosu internautom i zliczanie głosów. Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ta pewność, że powinnaś znaleźć swoje i córki dane na liście zwycięzców?? Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ktoś z forum? Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
należało się Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wchodziłem tam niedawno i faktycznie na jakąś ściemę wygląda, pamiętam kiedyś konkurs samsunga, który rozstrzygnęli dokładnie rok po terminie:) to było niezłe
Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a które wyglądają? Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie w tym przypadku możesz dalej się posługiwać tym zdjeciem gdyż nie udzieliłaś licencji wyłącznej tylko niewyłącznej
Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na przykład nie trzymam moczu, od razu go w sedes albo pisuar więc jakby produkt dla mnie ale co do groma miałbym z tą wkładką robić? ma ktoś jakiś pomysł? Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałbym PIS i PO u władzy:) pliss odpiszcie jak najszybciej Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałbym przegrać w jakims konkursie:) Wyświetl w wątku >>
kursykon
Postów 62
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałbym przegrać w jakims konkursie:) Wyświetl w wątku >>