Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rifle77
Postów 357
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.plane...l/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tak dokładnie było Więc cieszmy się z tych znajomości bo teraz znalezienie "przyjaciela" na forum jest praktycznie niemożliwe. I to jest nasza największa wygrana której ja nie zamieniłbym na najlepsze nagrody Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A tak z ciekwości? Ile osób liczy to forum? I jakie są zasady przyjmowania do niego? Uważam że każdy uczestnik forum powinien o tym wiedzieć bo być może to on jest (będzie) tą osobą bez której "prezes" nie będzie mógł istnieć Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ale w tej chwili ograniczenie jest dla osób i z zewnątrz jak i tych którzy są na forum od wielu lat. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tak też robię - bo to nie jest problem tak jak piszesz. Tylko uważam że to nie jest dobry pomysł bo wiele osób poprostu korzysta z tego forum. Nie zawsze ilość dodanych konkursów świadczy o zaangażowaniu osoby. Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
To bądź taki jak żona i dopiero się wypowiadaj. Bo skoro sam nie dodajesz to też zaliczasz się do tego "dziegciu" o którym piszesz. Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A ja podziwiam osobę która dodała "0" (ZERO) konkursów za wypowiadanie się w tym temacie. I jeżeli ktoś ma się wziąc do roboty to chyba piszesz os sobie. WKURZA mnie to Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W dzisiejszych czasach gdzie każdy chce ściągnąć na swoją stronę jak najwięcej osób wy robicie całkowicie na odwrót Jestem tu od wielu lat ale pierwszy raz widzę tak niemiła niespodziankę z waszej strony. Wg. mnie jest to początek końca e-konkursów i jest mi z tego powodu strasznie przykro Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tylko ciekawe ile z tej dużej ilości będzie dobrej jakości Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I znowu zostałem "obsmarowany" na forum Chyba będę musiał to gdzieś zgłosić bo to nie jest pierwszy raz A tak serio to ja dziękuję za piękne słowa i chociaż są mocno przesadzone to bardzo miło tak o sobie przeczytać Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Strasznie mi przykro Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wiedziałem że znowu mnie tutaj "obsmarujesz" Nie ma za co dziękować bo to naprawdę drobnostka. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz uda mi się Cibie zaskoczyć .... Wyświetl w wątku >>
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
rifle77
Postów 357
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
rifle77